Къде в Бургас 26

• 87 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
Новото име на Републиканска е Цар Симеон, а дрогериите, които имам предвид се намират между Пиротска и Кирил и Методий/ виж на бг мапс/
Едната се казва Росалия намира се на номер 85 и има тел 811023
Другата не знам как се казва Embarassed, но е близо до пресечката с ул. Кирил и Методий
Златна си  Heart Eyes Много благодаря   bouquet

# 586
  • Бургас
Търся кислородна маска за нос и по-специално ако намеря,  такава която да се поставя с тръбички в носа.

Съжалявам, това не знам в кой санитарна аптека, но 30god те ориентира за двете на Републиканска (те са наблизко една от друга). Също така има и на Хр.Ботев с/у у-ще Ив.Вазов. До ДНА има санитарен магазин, под една нова кооперация.
Ако тези маски ги предлагат и в санитарните магазини, мога да ти посоча още.

# 587
Благодаря момичета, чудесни сте  Heart Eyes Ще проверя в тези, които сте ми посочили и ще питам на място дали продават в тях или поне да ме насочат от къде да намеря.

# 588
И аз не знам дали в санитарен магазин ще намериш каквото търсиш, затова ти написах телефон, да питаш, а не да се разкарваш.

# 589
Здравейте  девойчета
къде мога да си набера коприва наблизо до Бургас и да е сравнително чисто
благодаря ви Shocked

# 590
  • Бургас
Някой да има представа, къде мога да намеря картини на по сносни цени или поне да има представа, дали по ул. "Богориди" са започнали пак да продават?

# 591
  • Бургас
незнам какви картини търсиш  Rolling Eyes
аз съм си поръчвала принт върху канаваца от тук http://decorbox.bg/bg/category/86/newest/page/1 и съм доволна

# 592
Момичета, къде в цантъра мога да направя илици? Имаше една баба Мария до подлеза на Операта, ама ....има ли я още newsm78

# 593
Момичета, къде в цантъра мога да направя илици? Имаше една баба Мария до подлеза на Операта, ама ....има ли я още newsm78
30god    преди една година правеха илици  на уличката под у-ще КИРИЛ И МЕТОДИ. Къщата е на ъгъла влиза се в едно дворче  , ако не можеш да я откриеш попитай някоя продавачка на същата улица там работи  едно семейство  Rolling Eyes  

# 594
30god    преди една година правеха илици  на уличката под у-ще КИРИЛ И МЕТОДИ. Къщата е на ъгъла влиза се в едно дворче  , ако не можеш да я откриеш попитай някоя продавачка на същата улица там работи  едно семейство  Rolling Eyes 
На мен също ми трябва такова нещо.

# 595
  • Бургас
Усетихте ли земетресението?

# 596
  • In my tropical dream
Видях, че полилейчето се разклати, но не разбрах дали е земетресение или течение. Сигурно доста слабичко е било.

# 597
Странно ми се видя, че усетих как ми се мърдат краката на матрака на леглото и реших, че нещо от него (нищо, че бях застинала в една поза). Явно наистина е имало земетресение. Сестра ми се обади после чула някъде, че имало, ама никой в нас не разбра.

# 598
30god    преди една година правеха илици  на уличката под у-ще КИРИЛ И МЕТОДИ. Къщата е на ъгъла влиза се в едно дворче  , ако не можеш да я откриеш попитай някоя продавачка на същата улица там работи  едно семейство  Rolling Eyes  
  bouquetБлагодаря! Сетих се къде е, там поставят и копчета тик-так Wink

# 599
  • Бургас
Усетихте ли земетресението?

нищо не усетих  Rolling Eyes

има ли ключар в района на поликлиниката срещу Краставицата или някъде около новата поща?

Общи условия

Активация на акаунт