Къде в Бургас 26

• 87 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Ключар имаше точно срещу Краставицата, в началото на ул. Иван Богоров. Но скоро не съм обръщала внимание дали още е там.

# 601
Усетихте ли земетресението?

нищо не усетих  Rolling Eyes

има ли ключар в района на поликлиниката срещу Краставицата или някъде около новата поща?

В горният край на Кирил и Методий улицата и по средата на Гурко.

# 602
  • Бургас
благодаря   bouquet

# 603
Някой да има представа, къде мога да намеря картини на по сносни цени или поне да има представа, дали по ул. "Богориди" са започнали пак да продават?
Картини има в подлеза на Операта и незнам за Богоридий , но в градинката пред България има.

# 604
Момичета, къде в цантъра мога да направя илици? Имаше една баба Мария до подлеза на Операта, ама ....има ли я още newsm78
30god    преди една година правеха илици  на уличката под у-ще КИРИЛ И МЕТОДИ. Къщата е на ъгъла влиза се в едно дворче  , ако не можеш да я откриеш попитай някоя продавачка на същата улица там работи  едно семейство  Rolling Eyes  
  bouquetБлагодаря! Сетих се къде е, там поставят и копчета тик-так Wink

Жената, която поставяше илици до подлеза на Операта вече я няма там, незнам дали се е преместила на друго място или не работи повече. Ако някой има информация за нея и аз ще съм благодарана, правеше илиците много добре.
В това ателие където поставят и копчета тик-так, не правят илици. ПРеди време и аз ходих при тях, но те ме насочиха към тяхна колежка, чието ателие се намира до МЦ "Света София". В двора има и фурна за приготвяне на закуски. Не съм много доволна от илиците, които ми направиха там.

# 605
  • Бургас
Ключар имаше точно срещу Краставицата, в началото на ул. Иван Богоров. Но скоро не съм обръщала внимание дали още е там.

Там е, там е , скоро минавах от там  Peace

# 606
Момичета, къде да занеса дънки за подгъв, но да го направят като хората, т.е. да докарат почти фабричния шеф, а не просто да ударят един тигел

# 607
  • Бургас
Ками аз ходя в Изгрев до автосервиза в големия блок 3 май беше. От доста време там нося дрехи и съм доволна ,работи и евтино.

# 608
Момичета, къде да занеса дънки за подгъв, но да го направят като хората, т.е. да докарат почти фабричния шеф, а не просто да ударят един тигел
Аз съм много доволна от шивашкото ателие на ул Хаджи Димитър - хем качествено, хем на ниски цени.

# 609
Аз си нося дънките в едно шивашко ателие над бившето кино "Септември", вътре има 2 шивачки, аз ползвам Митра:)
Тя всъщност реже дънките и пришива парче с оргиналния шев.
Доволна съм!

# 610

искам да питам за мнения относно частните детски кухни?Не знаех къде да си задам въпроса,ако някой знае тема в която да се обсъждат,моля насочете ме?Ние сме записани в едната,но не съм доволна и иисках да разбера и отзиви за другата,и за държавната как е сега ?

# 611
# 612
# 613
Аз си нося дънките в едно шивашко ателие над бившето кино "Септември", вътре има 2 шивачки, аз ползвам Митра:)
Тя всъщност реже дънките и пришива парче с оргиналния шев.
Доволна съм!
и аз ходя там , от много години , много съм доволна   bouquet

# 614
Момичета, знаете ли къде има антиалергични чаршафи? Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт