Да преправим старите мебели - 7

• 97 174
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Аз моите съм ги боядисала с боя и не са мръднали..от водата. Peace
Верно бе - не бях се сетила! Благодаря за идеята - даже мисля дали да не ги намажа със зеленото, дето мисля на плота на масата да слагам  newsm78

# 211
Aila, забравих да кажа - гардеробът е станал страхотен!

# 212
Здравейте, видни мебелистки! Laughing
Досега само ви четях, но от вчера съм в акция. Измъкнах от кофите за боклук 2 бр.столчета. Минаващите ме гледаха меко казано странно - в офисни одежди, на токчета, ровча край кофите и после тъпча столчетата в относително лъскава кола hahaha Та...целта е да ги превърна в цветарници, боядисани в онзи медитераниан....или как там се казваше...стил - белички, с прозиращи дървени шарки. Може и да декупажна малко ретро букетчета. Ще се отчета със снимки - ако са годни за показване де.  Sunglasses

Niadnre, уникален скрин!  bouquet

# 213
kotkovo   може ли да споделиш идеята за цветарницете?Как точно ще ги преправиш?

# 214
Красиви цветарници стават и от стара двойна дървена стълба, боядисана в подходящ цвят. Сега не успявам да открия снимка Peace

Много хубави неща сте показали последните страници Grinning

Котково, според мен пропусни букетчетата Wink

# 215
Красиви цветарници стават и от стара двойна дървена стълба, боядисана в подходящ цвят. Сега не успявам да открия снимка Peace

thumbsup

# 216
Барба, именно! Което ме подсеща да си купя още цинкови кофи Wink

# 217
Ей, супер е стълбата! При мен уви е неприложима поради наличие на 2 бр. катерливи котки, които могат да полетят от 6-ия етаж. Гледах някъде снимка на саксия, сложета в /или вместо newsm78/ седалката на стар дървен стол. Моите не са чак толкова готини - простички дървени табуретки с малки облегалки и подлакътници. Ще видим какво ще излезе.

# 218
Aila, петното на плота може да изшкуриш и отново да нанесеш маслото. За удължаване на краката - може да ковнеш отдолу /със съответните планки или алуминиеви крачета, или дървени - продават се в Бриколаж и в Практикер с различни дебелини и дължини/, или да монтираш колела /има доста високи/.
mentolka, не мога да гарантирам, че маслото на Осмо ще бъде приложимо върху материал, различен от дърво или естествен дървен фурнир, но пък при мен стана добре върху лаково покритие, та всъщност не е ясно. Малката разфасовка от 125 мл не е чак толкова скъпа, окло 30 лв. е.
Стълбата ме вдъхнови, ама и ние имаме котета на вилата. Ще има да събарят саксии!

# 219
  • Варна
Благодаря baibibi  Hug
Ще помисля още, а и не знам дали във Варна ще намеря от това масло. Непременно ще покажа какво се е получило ако и като реша какво да я правя тази секция.

# 220
  • софия
Да попитам как точно се казва това масло на Осмо и безцветно ли е;става дума за това,което успешно прикрива дефектите

# 221
Относно маслата, когато реших да омаслявам паркета доста търсих да намеря по-изгоден вариант от Осмо,
че за гоялмо помешение излизаше по-скъпичко.
Накрая купих това ,   в комплект с вакса  за финишен слой.
Двете за около 30м2 излязоха около 80лв.
Мога да кажа, че също  са с много добро качество.
И на Левис съм ползвата, също не е лошо, в Бриколажа литъра е 29лв.

# 222
Здравейте,искам да боядисам оградата на двора с акрилна боя.Питането ми е дали това е възможно имайки впредвид ,че ще е изложена на всички атмосферни влияния.В момента е минавана само с лазурен лак.Преди време боядисвах едни мебели  ,като първо ги минах с боро контакт и след това с боята.Ако е възможно боядисването на оградата с акрилна боя,принципа дали ще е същия?

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт