90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №131

• 39 601
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен, сладки фиданки!
Нова съм във форума и май трябва да се представя. На 33год, с едно дете и "луд" съпруг Simple Smile
От 23 февруари съм на диетата  / 174см и 77 кг / и съм свалила само 2кг. Всеки ден ходя по 4км пеша, всяка вечер съм по 30 мин на кростренажора, и не става,  и не става. Имам хашимото, но въобще не искам и да си помислям, че кг не мърдат точно заради него. Ще го победя!!!
Успех на всички, радвам се, че ви има.
Бъдете живи и здрави!

# 181
Lo6a mama, при мен се наблюдават минуси в сантиметрите - дрехите ми са една идея по-свободни. Иначе на кг няма мърдане - стартирах на 20 февруари - 55кг при височина 170см. В неделя ми е първия воден. Искам поне 5 да сваля   Praynig Не се отчайвай - вярвам, че кг ще те зарадват изведнъж  Hug

# 182
-True Blue- : Това ми е менюто съответно за  първи белтъчен и втори ден за варива, днес ще съм на въглехидрати - трети ден Simple Smile  малко не ясно съм го написала, извинете ме.

She_R : относно орехите - салатата е готова, не мога да я поръчам без тях за съжаление Sad Под заседнал начин имам предвид: в офиса съм на стола пред компютъра, 15 мин движение да се прибера, малко домакинска работа, и пак пред компютъра. Много ти благодаря за изчерпателния отговор  Hug

milusheva_1980 : Съгласна съм с теб за циклите в храната. Може би само да добавя, че ранната вечеря е препоръчителна и се отразява много добре на организма. Това съм го забеляза извън контекста за диетите.

Да се запиша за закуска днес: кафе и един грейпфрут

Фиданки, хубав, спорен и минусов ден   bouquet

# 183
Не мога да повярвам, че съм жива и дори, че пиша!  Mr. Green
Това беше най-тежкия воден ден в живота ми!
И то не конкретно деня - ден като ден, просто малко гладна. Но каква нощ изкарах! Кошмарна....
Сърцебиене, прилошаване, сънувах храна, будих се. Ако щете ми вярвайте, но към 4 часа тази сутрин ми се плачеше. Simple Smile

wish, ти си герой  Hug поздравление за мерките   bouquet

# 184
Golden Queen, wish,, имаше и още момичета с отчети, но съжалявам за 10-тина страници не мога да запомня всички, но затова пък мога да кажа  smile3501 на всички  Wink Продължавайте сладурки, не се отказвайте или отчайвайте като мен... Напоследък нещо не ми е режимно и разбрах от къде идва... Ами наистина темичката върви много скорострелно и преди ви четях и изчитах всеки ден и си докладвах и аз, чувствах се част от "стадото", но последните 4-5 дена не мога да ви изчитам и почти не пиша и така... Но сега като чета се старая да прочета всичко, въпреки че имам работа  Crazy, и положението е по-уверено...
Аз да кажа, че си се движа м/у 74 и 75 вече поне седмица, ама и не съм от най-режимните, дори ми хрумна да прекъсна режима - моля някой да ме накаже... Само мисълта, че ще опропастя всичко постигнато до тук ме спира. Не правете като мен и бъдете уверени в успеха - мислете позитивно...
Пак стана дълго, ама да си излея душишката  Hug
За днес съм въглехидратна и:
З: 2 портокала-малки
О: макарони със сосче от доматки и зеленчуци - броколи, цветно зеле и моркови, няколко маслини, едва чакаммммммм...
В: От същото, но наполовина + 1 меденка си купих снощи...
Хайде почвайте с бухалките  Blush

P.S. мирка ив., wish, сигурно е по-нисичка, затова същите кг, а мерките повече...

# 185
  • София
Здравейтее Simple Smile
Днес ми е воден. Не знам дали има други с мен, но честно казано и да има, едва ли това ще промени нещо. Конкретно този ден си е само и единствено въпрос на лична мотивация за мен и твърдо съм решена да го изкарам само и единствено на вода и ако ми падне много кръвното ще си позволя 1-2 черни чая. Приемам водния ден като една страхотна тренировка на волята (както и целия режим всъщност) защото по отношение на храната аз съм май най-слабохарактерния човек, който познавам. Само като видя нещо сладко или месно ми омекват колената  Laughing Та поради това за мен всеки един ден, който съм на режима си е една малка победа, а водните ме изпълват с особена гордост  Mr. Green
Утре ще дам пълен отчет за цикъла, но само ще подшушна, че от началото на режима до днес закръглих свалените килограми на общо 10  Crazy

# 186
  • York
18 дни по - късно имам хубав 500 грамов минус след въглехидратен  newsm44
Най - накрая да се раздвижи кантара.

Днес съм на ябълки и кивита за прочистване на организма  Laughing

# 187
Здравейте.

Клише, успех с водния.

Днес съм на белтъчини. За закуска хапнах ябълка, за обяд мисля сирене по шопски да направя. Вечерята още не съм я измислила Simple Smile

Днес е началото на петата четворка от първи цикъл (17 ден). До момента имам свалени 2 сигурни кг. Има и още един, който варира. Трябва да се преборя с още 6 Wink

Хубав ден!

# 188
до КЛИШЕ:
свалям ти шапка, не знам от кога си на режима, но 10 кг са си 10 кг.
а по повод безволието - може и да поспориме,
не само че ми омекват краката, а като видя храна или ми замирише, и веднага ми се плъни устата, и корема ми зарочва да къркори.
Днес съм на въглехидратен и от сега мисля какво ще обядвам
Тъп въпрос - тъй като ставам рано и само два плода ме подлудяват до обяд, не е ли възможно и към 10-11ч да хапвам по един плод, защото в противен случай като изляза за обяд , и съм освирепяла и ям малко повечко, а така-като хапна една ябълка и издържам до 12-13ч

# 189
Добро утро, момичета!
Отдавна не съм се появявала. Не знам дали ме помните още...групичката доста се е променила. Гостуването ми приключи, бих казала успешно. Само последните 2-3 дни може би прекалих с количествата, обаче не ми тежи. Килограмите не съм мерила, като приключа тогава.
Опитах се да прочета всичко, което съм изтървала, но не запомних много  Embarassed Ще гледам да вляза в час тези дни. Само да споделя, че и при мен втори цикъл беше основно задържане (виждам, че много от вас от това се оплакват, явно е нормално).
Клише, успех днес! И аз мисля, че нагласата е най-важна. Никакви проблеми нямах с водните (даже въобще не бях гладна).

Хубав ден!

# 190
Ами аз вечерям към 22-23 , но пък лягам към 2-3 . Закуската ми е към 13.00, но това няма значение, режима ми е малко обърнат, важното е да се спазва времето м/у храненията и да има поне 4 часа преди вечерята и спането Simple Smile

Това ,което правиш не е правилно,основата на този режим е в циклите на хранене -прочистване ,хранене и преработка,пише го на първа страница. Вечерята не трябва да е след 20ч. ,а обядя преди 12ч., но ти си знаеш.

Ами няма как Simple Smile Закусвам към 12-13 ч., обядвам към 16.00 , вечерям към 22.00 , лягам си към 3.00.
Ако обядвам в 20.00 , до 3.00 са 7 часа Simple Smile

# 191
E какво значи "няма как"? Някой те бие през устата ако закусиш в 9 примерно и обядваш 12? Всичко е въпрос на желание...

# 192
wish, още по-напред казах, че режима ми е обърнат, за това е така. Ставам към 11.30 , няма как да закусвам в 9.

# 193
Wish браво страхотни мерки си смъкнала, November_  как да не те помним душа;-) Клише успех днес, с теб сме. Аз съм много зле с килограмите, но и смерките Embarassed Преди 5дни дънките ми бяха с една идея по-широки. Кг ми са ту по- малко, ту повече отколкото след  първия воден, а вече втори наближава. Изобщо съм пример как 2 дни плюскане могат да ти отрежат главата от краката Close/преди 2 четворки оплесках варивата и плодовия с ядене на най страхотните еклери, които някога съм правила, пък и през 2-я цикъл започнах да пека домашен хляб и ..не издържам на миризмата-съответно всеки ден ям по 1,2 филийки/ Започнах да консумирам орехи в плодов, които като знам че са позволени и......изяждам доста повече от 100 гр. дано след водния да мръдна. За днес съм решила въглехидратния пак да е сладко - така ми се яде сладолед Shocked

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:36 от Dream

# 194
Здравейте момичета,

днес съм въглехидратна  Grinning

З: 2 ябълки
О: Още го мисля, може би филийка с лючетница и една със сладко от сливи
В: Спагети със сос от моркови, гъбки и домати + лентичка шоколад

Като сме се заговорили за часовото спазване на режима, като сменим времето (+1 час) какво правим  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт