90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №131

• 39 551
  • 722
  •   1
Отговори
# 630

Всеки без плодов,защото едва ли ще можеш да ги ядеш сурови(това в кръга на шегата)

Да си призная, ям ги и сурови на салата с лимон, зехтин, пресен лук и чесън и орехи  Laughing Но туй е друга тема!  Joy

# 631
Честита ви пролет, фиданки   bouquet

maya_76 , съгласна съм с момичета, че по добре да не подлагаш сега детето на диетата а лятото ако все пак сте си го решили. Той спортува ли ?
Иначе доколкото разбирам днес му е белтъчен и ябълка и мляко за обед не са подходяща комбинация... Ако яде месо, спокойно в белтъчен може да си поръча печено месо и салата за обед.
Можеш  и ти да му приготвяш храна за обед. В тази диета се яде много, не мисля че ще бъде лишен от храна. Като ги гледам момичетата даже в плодов хапват банани и отслабват, а те са толкова калорични, че вярвам че ще заситят синът ти и дори плодовият няма да му се опре  Simple Smile

АлексГав, солетки може във въглехидратен.

Аз вчера след въглехидратен съм -500 грама. Хапнах обаче обедът в 10.30, защото почти равних двете граници на кръвното (80/75) и ми беше много лошо.
Днес плодов, досега фреш, една ябълка и шепа лешници.

Успех на всички   bouquet

# 632

Всеки без плодов,защото едва ли ще можеш да ги ядеш сурови(това в кръга на шегата)

Да си призная, ям ги и сурови на салата с лимон, зехтин, пресен лук и чесън и орехи  Laughing Но туй е друга тема!  Joy
Дерзай тогава LaughingМоже и в плодов,но без зехтина    bouquet

# 633
Здравейте,фиданки!
Днес ми е 15-ти ден,въглехидратен.За закуска хапнах 2 портокала,за обяд ще ям хляб с лютеница и малко соленки,а за вечеря-нещо сладко,може би руло.Мисля да пийна и едно кафе.
Отчет на мерки-за 2 седмици-
бедро горе- -2 см
ханш- -2 см
талия- -4,5 см
-бюст- -4 см.
На килограми засега 2 и нещо,явно тази седмица ще мъча третия. #2gunfire

# 634
Wish вървим заедно в диетата и аз напоследък си задавам същите въпроси. След размисъл и четене на коментарите на момичетата тук, реших, че най-близко до режима е разделното хранене. Така че мисля да се прехвърля в съседната темичка.  Simple Smile  Още повече, че в продължение на  години съм го спазвала и съм изпитала предимствата му като начин на хранене. 90-дневната я приемам като ударна фаза към разделното хранене. И, както казваш, наесен пак тук...  Hug
Апропо, аз задържам и дори имам плюс след втория воден. Неприятно, но ще трябва да се преборя и с него. Може би с наближаването накрая човек се поотпуска, но кантарчето ни връща пак в редичките...
Днес белтъчен -
З- круша
О, В - смятам да карам на млечни продукти
Честита пролет на всички фиданки!   bouquet

# 635
Здравейте момичета, тихомълком ви чета от известно време, а от девет дни се придържам и към режима, обаче ... Нямам минус, а даже напротив + 1 кг  newsm78 Спазвам часовете и храните стриктно, не винаги успявам вечерята да е наполовина на обяда, но се старая. Висока съм 160 см към момента 53-54 кг - цел 47 кг. Какво ли не правя както трябва?

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:33 от lillian4e

# 636
Забраих да питам към кой ден спадат гъбите
към всички без плодовия

# 637
Здравейте момичета, тихомълком ви чета от известно време, а от девет дни се придържам и към режима, обаче ... Нямам минус, а даже напротив + 1 кг  newsm78 Спазвам часовете и храните стриктно, не винаги успявам вечерята да е наполовина на обяда, но се старая. Висока съм 160 см към момента 53-54 кг - цел 47 кг. Какво ли не правя както трябва?
Коригира се преди да успея да те избъзикам LaughingПиши си менюто тук и ако има нещо за коригиране,ветеранките ще те коригират.Може да бъркаш някъде.
Аз днес съм на препечени филийки,а вечерята ще е сладка,но не съм я измислила още,

# 638
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!  bouquet
Днес се теглих за пръв път от  началото след 7 ден въглехидратен съм -2,300 кг.
Доволна съм и като знам как се улях вчера Embarassed.
Днес режимен плодов за сега:
З - банан и кафе
О - портокал
имам още портокали и киви до довечера
Водата до тук 1л.
Хубав и отслабващ ден на всички!

# 639
Според мен причината е в това че си си поставила много висока цел но ти си знаеш.
Според мен/мое мнение/54кг. са си оптимални на 1,60 височина newsm78.
Аз съм 160 см. сега съм 69 целта ми е 60 и за мен тези килограми са супер.
Според мен ще трябва много търпение за да постигнеш целта и абсолютно спазване на 100% на режима.Успех! Peace

# 640
  • Някъде в Матрицата
Днес - ден посветен на скорбялата  Joy
обяда включваше картофени кюфтета със салата от зеле и моркови (от заведението до офиса). Като салатата изобщо не може да се нарече салата.
За вечеря - мисля да е ориз и пилешко в сладко кисел сос (от китайският ресторант). За мен естествено само от ориза ще ми се полага.

Иначе килограмите са си на същото ниво, както и след водният ден. Но със сигурност ще има минус, знам си аз  Laughing

# 641
  • до една звездичка
Според мен причината е в това че си си поставила много висока цел но ти си знаеш.
Според мен/мое мнение/54кг. са си оптимални на 1,60 височина newsm78.
Аз съм 160 см. сега съм 69 целта ми е 60 и за мен тези килограми са супер.
А, да се наредя и аз неканена тука.

И аз съм с приблизително такива мерки: 161 см. / 67 кг. / Цел: 60 кг.
Колкото и странно да звучи, с килограми под тези (60), въпреки всички препоръки, таблици, БМИ и
пр. изглеждам за оплакване...

Била съм най-малко 53 км., което си е в нормата при този ръст - е, просто бях страшна за гледане! Така че, всичко си е индивидуално, според мен.  Peace

# 642
Запис при вас.
1 ден ми е. Никога не съм спазвала диета. Надявам се да остискам до края.
За обяд пиле по ловджийски, но само пилешкото бутче с 1 малка питка хляб.

# 643
Да се отчета и аз :
З- 2 малки ябълки
О- две яйца ,1 домат и мъничко сирене
В - мисля да ее същата  ,само че по-малко
Момичета да ви питам как си помните дните тчно ,дневник ли си водите или? че аз се притеснявам че може да забравя кога какво трябва да се яде Embarassed

# 644
  • Русе
Момичета на първата страница за Белтъчни дни   пише така: "Препоръчва се и филийка хляб", просто искам да питам вие спазвате ли тази препоръка или не?

ileinа миличка как ще забравиш, нали ще помниш какво си яла вчера!

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 13:03 от nell_13

Общи условия

Активация на акаунт