ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 918
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Perla
Обаче нещо не ми се получи Wink

# 511
lol4e, май се "вкарахме" в "Първичен инстинкт"  newsm78.....  Светла, отразителна точка е, мисля /или поне така ми се иска/ Често се получава при снимане със светкавица и е на необичайни места. Виж на втората снимка, че в окото на Явуз има подобна

# 512
pkaneva   bouquet ,остъй го окото Явузово-тук са вижда най-добре
Е,случват се и такива работи-нищо лошо не искам да кажа Laughing

# 513
  • Perla
Лолче, на твоя въпрос за бикините  Пканева или Виктори могат да отговорят, защото са наблюдателни и виждат детайлите, а аз гледам цялото, голямото обкръжение  smile3518 Пканева, тъй като си захванала да ги разхвърляш, вземи нареди най-точния човек  до момичето и го /ги поразхвърли, че малко да се поуспокоим  Joy

# 514

smile3521 pkaneva само тъй дарлинг

ooooh! На мен ли така ми са превижда или му се виждат белите бикини на момето?
( не ме бийте  Praynig)

Joy
GrinningЛолче,няма да те бием,дарлинг! hug По-скоро ми иде Сонгюл да натупам заради тази черна рокля без ръкав-хич не ми харесва още отпреди! CryВместо ненужното пресаташе/тя и сама се справя чудесно с комуникациите/ да си вземе стилист нашето момиче,че понякога стайлинга и е направо убийствен. ooooh!

# 515
  • Perla
И аз гледам , гледам, ама май на гащи си прилича Joy Боже, Боже, станахме за резила ooooh!

# 516
  • Perla
Пканева, няма ли ни разкажеш за терзанията на любимия ти  / че и наш такъв/ лирически герой или не заслужава да го уважим с внимание Rolling Eyes

# 517
lol4e, права си..../дано папараците "спят" или "блеят"/

Доре, той "най-точният" човек отдавна е "нареден" до Сонгюлчето в колажите на vikktory  Peace.... Аз като ги гледам, ни за Керем, ни за Берен се сещам  Wink

# 518
Загледах се в новия филм на Берен и партньора и много ми хареса,без да е красавец изглежда  страшно привлекателен и чаровен. Peace И като актьор също е превъзходен,много естествен и въздействащ.
 newsm78Много ми се иска да видя този сериал на Берен,има мн.висок рейтинг.

http://www.youtube.com/watch?v=Y8tNbUgdg7Y&NR=1

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 22:12 от vikktory

# 519
vikktory, то си има и тема в БГмама за този филм. Мисля, че там момичетата си гледат епизодите направо на турски.
...Обаче, ти не се разсейвай по други привлекателни и чаровни красавци, моля те! Ами с нашия какво ще правим? Wink

# 520
  • Perla
Виктори, има го качен в DDizi.com . Аз гледах отначало 2-3 епизода , но ми беше скучно, а пък и като не харесвам Берен, се отказах.   Но гледам от време на време сериала на Назал, която си партнира с един симпатяга и са много сладки.  В никакъв случай обаче не губя основния обект на внимание Къв/С

# 521
 NaughtyЕ, и аз не искам да губя интерес към Къванч и Сонгюл.Но те се изгубиха като двойка. Thinking А като гледам и намерение нямат да играят отново заедно,а аз лично очаквах че ще пробват в нов проект двамата след като изчакат да мине изв.време ,за да избледнеят впечатленията от Перла-та.

# 522
Хайде две думи и за актуалния сериал на Киво
Доре, сърце нямам да преповторя туй що не е за преповтаряне, мила. Бехлюл го оставих "занемял" в 102 епизод...В 103 -ти го намирам напълно онемял.... Накратко - от Туй "Обичам те" дето го каза на чинка и дето го чу чичо, сега ще трябва да се прави, че не го е казал на чинка, за да не разбере чичо.... Обаче, чичо разбра, каквото някои /разбирай мадам Фирдес и всички СРС-та в къщата/ се постараха да разбере. От недоразумение на недоразумение, туй "Обичам те" отиде при Нихал.... В  резултат - Бехлюл е  в потрес, Нихал - щастлива, Фирдес - доволна, Бихтер- бясна, Аднан - объркан .... останалите сълзи от епизода ще ги подмина.

# 523
  • Perla
Обаче какъв поглед извади мадам Фифи накрая- ха отивай казвай, каквото си искаш. А Киво  пак на рев ooooh!

# 524
Скрит между надписи и реклама, моят лирически герой спешно трябва да измисли нещо по въпроса, докато другите не го измислят вместо него.... Защото, както предполагате, мълвата за сгодяване с Нихал, за сега, му носи само лек задух, свиване на стомаха и  потрес.

Е, измисли момчето каквото можа.... Хайде се га да пече наденичките на барбекюто, да гледа надолу, когато е до Нихал......

.... и накриво, когато чинка е "на фокус"....

и да чака сгоден момент за изясняване на нещата....

Общи условия

Активация на акаунт