ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 906
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • "Перла"
Въпреки забраната да питаме
аз се отзовавам на поканата и искам да ви издам
защо на Керем сакото е там:
Поникнали са му крила и се е насочило към най-харизматичната мома Peace
със задача точна и ясна,без да е потайна и опасна
да обгърне крехките й рамене,
простудили се не за сефте  Joy
и макар,че чувството може да е менте
тя да си представи,че това са Къваньовите ръце  thumbsup
[img width=600 height=400]

Изби рибата newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 496
  • "Перла"

[imghttp://img11.imageshack.us/img11/64/19025810150117990759755.jpg]http://[/img]

# 497
  • "Перла"
Ся,ако някой още не е разбрал, че Секиз от "Езел"е свалил 6кг.моля да чете:

http://www.televizyongazetesi.com/kivanc-tatlitug-yeni-film-icin … ilo-verdi_6_35815

http://www.beyazgazete.com/haber/2011/03/25/kivanc-tatlitug-yeni … gundem-haber.html

# 498
Всъщност всички до една много ви обичам!!! newsm51

Hug hug newsm68

Ся,ако някой още не е разбрал, че Секиз от "Езел"е свалил 6кг.моля да чете:

Weary newsm45

mimola, аз едва преживях Киво с 3 килограма по-лек, ти ме застреля с цели 6  ooooh! ....... Пък... уж, много ме обичаш.... Crossing Arms   Гледай сега  Thinking Да вземеш да  изтриеш  тия 6 килограма..... да сложиш на тяхно място една голяма пица или паста със сметана... и тутакси да върнем загубените килограми  Wink
 newsm78 Впрочем, защо така ми слабее момчето?

# 499
  newsm78  Сакото на Керем, значи?!?!
Няма място за тревога! Момичето ни е стилно и фешън, дори когато й е студено. Сакото на Керем е черно и отива на черното й рокле .... Как я виждате в останалите кафяви или в крайното, черно, джинсово сако? Никак, нали?
Ей, това е моята теория и напълно ме устройва  Peace

# 500
  • Perla
Здравейте, мили дами!  smile3525Таз снимка със сакото на Керем въобще не съм я видяла и въобще не ща и да мисля как това въпросно сако се е озовало там, камо ли пък и да питам no И направо ми писна да ги гледам все курдисани един до друг Mr. Green А Киво, след като обиколи половината свят, изрекламира де що имаше за рекламиране и не слиза за минута от вестниците, сега пък обсеби вниманието с тез диети и килограми. Хората за проекти го питат и разпитват, той обяснява за слабеене. Mr. Green Mr. Green

# 501
Здравейте,мадамки!цял ден отсъствам и най-сетне влязох с нетърпение да ви изчета и що да видя?!... ooooh! Няма да питам защо  Сонгюл е загърната с въпросното сако/нямам нерви за отговора! Mr. Green/,и без това взе да ми омръзва цялата шумотевица покрай този неин филм-пак с цялата тумба на поредната публична презентация,и пак плътно залепена до Керем като дъвката на Мимола. Wink Къванч пък ме шокира с нова луда хрумка. Joy JoyТова момче е направо непресъхващ извор от идеи-първо  преброди целия арабски свят за месец неуморно.После рекламира всичко,което му застана на пътя, newsm78снима се в разни клипове,който му предлагаха неизвестни певци,а сега подхванал нов курс-пропагандира диети и сваляне на килограми.Омръзна ми да гледам пресконференции и срещи с екипа на Участъка и да чета разни суперлативи за филма и играта на Сонгюл.Искам най-после да излезе тоя филм,да го видим и сами да добием впечтления!А Къванч вместо куп ненужни дейности да започне най-после един сериозен проект,но съдейки по новия курс който следва най-вероятно се готви да влезе в образа на поредния сапунен красавец.

# 502
Ах, това сако  Mr. Green... Да взема да го трийна ли?  newsm78

Ето на - Сонгюлчето е с черна самурена наметка  Grinning... Край на тревогите  Peace   Керем да си зъзне по риза  Crossing Arms

# 503
на двете много питащи shoppич и  lol4e ,ще им кажа ,че много ги обичам  love001

Всъщност всички до една много ви обичам!!! newsm51

Мимоли   + всички моми  mrstraetz

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:09 от lol4e

# 504
  • Perla
Пканева, това беше най-доброто newsm10 Спаси ни от такива терзания и безсънни нощи пак ooooh! ooooh!Ттова е изходът- правим се че ги няма-ни Керем, ни сакото му и толкоз.  Rolling Eyes

# 505
  • Perla
Обаче като гледам снимката на Сонгюл, която Лолче е постнала, мисля, че и на Шефчето и дойдоха в повече всичките конференции и представяния. Изглежда доста уморена- и тя като Киво- ето още нещо общо Laughing

# 506

Пканева, това беше най-доброто newsm10 Спаси ни от такива терзания и безсънни нощи пак ooooh! ooooh!Ттова е изходът- правим се че ги няма-ни Керем, ни сакото му и толкоз.  Rolling Eyes
Wink
 newsm78 Хммм,то най-добре да го нямаше ...,ама ooooh!  smile3515

# 507
........Спаси ни от такива терзания и безсънни нощи пак ooooh! ooooh!Ттова е изходът- правим се че ги няма-ни Керем, ни сакото му и толкоз.  Rolling Eyes[/size]

Hug... И още ще спасявам. Днес ми е много спасяващо!  Grinning
Я, да изтрия всички сака и якета за по-сигурно  Naughty... Знам ли  колко дълго  ще й се  зъзне  на Сонгюлчето  и кой още ще се разхвърли заради нея  Thinking.... Хайде, и на Керем ризата да я няма!  Crossing Arms

# 508
 smile3521 pkaneva само тъй дарлинг

dora_st и на мен Шефчето много тъжна и уморена ми се вижда.
Пак да лети до Германия с тая сюрия образи не е лесна задача.
То е в Нюрнберг,ама не е кат да си на яхтата и да ловиш рибка с Мехмет

ooooh! На мен ли така ми са превижда или му се виждат белите бикини на момето?
( не ме бийте  Praynig)

http://www.iimmgg.com/image/d52ac646343b4807139768721af399e3

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:52 от lol4e

# 509
  • Perla
Правя проба Joy

Общи условия

Активация на акаунт