ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 926
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
mimola Joy Joy Joy.... голяма си хайдутка! Зад кулисите, значи  Laughing... там да чака и да не ни се пречка повече  Peace.. Пък, аз, едва "посмях" ризката да му поизтрия... Wink

Доре, да си ходи "измъчен"!  Ни за "мама му", ни за татко му, ни за батко му мисля....Crossing Arms... Да се спира вече с тия PR кампании, да започват със Сонгюл нов филм и да спре да мъчи и нас.

Тук защо не е "измъчен", а?

# 541
 newsm10  Хем е слаб,хем-щастлив! Grinning newsm78

Шопи,добре,че я преоблече нашата умница.С тази рокля бешееее ooooh! Обаче сакото си остава-факт!Щем ,не щем даже още по-плътно го гушна,май ще трябва да го преглътнем,барабар с Керем. Joy Joy
 ThinkingВсъщност забелязахте ли,че двамата сладури в момента изглеждат доста уморени и изтормозени. newsm78А Сонгюл никак не беше въодушевена и доволна на тези последни снимки,за разлика от всеки друг път.Аз си я знам винаги и навсякъде усмихната,енергична и ентусиазирана,но сега нещо не е в кондиция.Роклята ли ,Керем ли Praynig е причината?... Или някой друг- Praynig  Praynig наближава времето да се сбъдва хороскопа и... Joy

# 542
  • Perla
Пканева, ами реторичен въпрос Peace При това дори не е във филма Laughing Много ги харесвам тук, много са сладки и въобще не ми приличат на "само специални приятели" Heart Eyes То затуй, заради такивата снимки никой не ще да им повярва и феновете продължават да ги редят един до друг Wink
мимолка, благодаря! Много умно решение - да скриеш въпросния човек, ама ако може пък съвсем да се скрие- най-добре. Я колко ни е тъжно и измъчено момичето, както и снощи си коментирахме ooooh!Не е този, който я прави щастлива- ясно е като бял ден

# 543
Мимоли  Hug баси как го скри Керем-нямах ни най-малка айдия,че си от ЦРУ-то

vikktory  newsm51 хороскопа викаш да чакаме да се сбъдне  ooooh!
В небето да са взираме,планетите да ни намигат и любовта на момата да ни издадат,
ако може предварително ...  bouquet

Ама големи сте купонджийки,умирам от смях като ви чета  newsm51
pkaneva  Hug

# 544
# 545
# 546
  • "Перла"
http://www.nordbayern.de/nuernberger-nachrichten/nuernberg/turki … eistert-1.1101696

Турски филмови звезди, вдъхновени от Нюрнберг
Знаменитост гостите на турско-германски филмов фестивал да хвалят града - OB Мали благодари организаторите - 25.03. 20:29 часовник
Нюрнберг   - Гранд прием за организаторите и участниците на турско-германски филмов фестивал: най-сниманото лице е актрисата Hülya Koçyiðit.

Приемане на филма Турция фестивал / Германия
А голямата прием за организаторите и участниците на турско-германски филмов фестивал се проведе в четвъртък вечерта в Нюрнберг кметството. Кмет Улрих Мали, посрещна членовете на журито, на генералния консул на Турция.
От Нюрнберг те са видели твърде малко време, Hülya Koçyiðit съжалява. За втори път вече е тук и развълнуван: "Обичам Нюрнберг!" Като председател на журито филмов фестивал Турция / Германия е за тях сега, но едно нещо на плана: гледане на филми. Тъй като не остава много време за други неща.

Известни гости от Турция: актриса Hülya Koçyiðit (вляво) и нейният колега Songül Oden (2-ри от дясно) на прием в кметството. Турският генерален консул Ece Ozturk CIL (вдясно) е щастлив за "блясъка фактор".
Снимка: Карл Хайнц Даут   Известни гости от Турция: актриса Hülya Koçyiðit (вляво) и нейният колега Songül Oden (2-ри от дясно) на прием в кметството. Турският генерален консул Ece Ozturk CIL (вдясно) е щастлив за "блясъка фактор".Снимка: Карл Хайнц Даут тясно
"С историята на града, което имам, разбира се, но зает", каза тя след влизането си в книгата за гости на града. "Аз наистина се надявам да се върна тук скоро." Koçyiðit става известен с турски филм "сухо лято", който през 1964 г. награден на "Берлинале" с голямата награда.

Ece Ozturk CIL, Генерален консул на Република Турция, която е била натоварена с Нюрнберг Улрих Мали кмет на прием в кметството, беше доволен, че много от участниците е направил пътя им към Нюрнберг. "Вашето присъствие добавя блясък към нашия фестивал", каза тя. Тя благодари в приветствието си, в допълнение към организаторите и включва именно града. "Нюрнберг се дава важен принос за взаимодействие." Турската общност, която, както се подчертава, "Кмет Улрих Мали наистина харесвам", смятат, че тяхната култура е на стойност от фестивала.

Мали, който е бил преводач на страницата ("Моят турски е повече от лесно управляеми"), също благодари на фестивални директори Адил Кая Айтен Alcyildiz за този ангажимент. Той се радваше, че пуснати на фестивала заедно с такива разцвет. В допълнение към съдията и актьор Сам Айзенщайн, който се обновява в бюфет за единадесет късометражни филма, също направи пътуването Songül Oden, главни герой на филма "клетка 72", показани на фестивала.

Актрисата, която лесно може да двойно за оптически Пенелопе Крус, вече е разходвал значителни туристическа програма - включително Лорънс църква и документационен център. "Градът, хората - ние сме много развълнувани", помага надзора си в превод. До края на фестивала в неделя те ще останат в града. Сред гостите, включително търговска камара президент Дирк фон Vopelius и общински съвети Керстин Бьом (CSU) и Кристиан Фогел (ЕДП).

# 547
  • "Перла"
1957rumi,Coma,iitina,nevinn

Липсвате!

newsm51 newsm51

# 548
  • Perla
Да се повдигнем малко, че много сме изпаднали!

# 549
Ета на - пак черна рокля у момичето и пак черно сако у момчето  Thinking... Обаче, ако младежът  се разхвърли и я загърне, че да не зъзне  няма да се мръщите, нали?  Wink

# 550
  • Бургас

pkaneva,  пак, пак, ама....  пак не съвсем!  Joy Я, как й ходи тук сакенцето!!!

smile3508

ThinkingВсъщност забелязахте ли,че двамата сладури в момента изглеждат доста уморени и изтормозени. newsm78А Сонгюл никак не беше въодушевена и доволна на тези последни снимки,за разлика от всеки друг път.Аз си я знам винаги и навсякъде усмихната,енергична и ентусиазирана,но сега нещо не е в кондиция.Роклята ли ,Керем ли Praynig е причината?... Или някой друг- Praynig  Praynig наближава времето да се сбъдва хороскопа и... Joy

ooooh! ooooh! Права си, vikktory , направо са си изтормозени и премалели от умора двамцата... no За Сонгюл и аз като теб се чудя защо,

но виж за Къваню всичко е ясно като бял ден -

- у фейса под тази новина пише, че е badly wanted  Joy Joy Joy Явно си е плюл на петите, щото не се знае кой пръв ще го докопа...  tooth

# 551
Ей, shoppич , верно! Как се сети за нагледния материал!  Peace И сакенцето й ходи, и момченцето....  Wink
А  поетичното ти вдъхновение с лирически герой - черното сако е .... newsm10 smile3501

Едно нещо ме озадачава  Thinking.... Как и двамата по едно и също време и в синхрон изглеждат я щастливи, я спокойни, я уморени.....  newsm78

# 552
# 553
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17369750.asp?top=1

Голям интерес в Германия

"72 Отделение "на филма, 16-ти гр. Нюрнберг, Германия Турско-германски филмов фестивал, най-големия театър на града център Cinnatina'da показано.

Импресия на седмица по-рано билети са изчерпани, на филма гласове Явуз Бингьол, Песен на плащане и Картър също присъстваха на познат. Триото са били принудени да влязат в залата, че интензивно участие. Представителство на играчите, а след това аплодисменти, а след това отговори на въпроси от страна на публиката става етап.

# 554
 ooooh!

Сонгюл и Керем,хванати за ръка

http://www.youtube.com/watch?v=zNPpPimyCEw

Общи условия

Активация на акаунт