ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 56

• 32 883
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Perla
Мимолита  bouquetза песничката и настроението!

Виктори, Руми   bouquet  bouquet за вярата в това ,което изглежда невъзможно!

А това  просто ей така в края на този ден:

# 661
Mомичета,Coma e права.Ние няма да открием топлата вода,но нека да опитаме.Това написах,ако има предложение за преработка и допълнение-казвайте.

Уважаема Агенция!
Уважаеми Дами и Господа!
Копие до Сонгюл и Киванч.

Една магия на чиста любов и висока нравственост броди по света вече няколко години и колкото повече се отдалечаваме от първата си среща с нея,толкова повече осъзнаваме,че сме имали невероятния шанс да изживеем нещо истинско и стойностно.
     Един Ваш сериен продукт 'Gumus" Ви превърна във водеща Агенция в нашите очи.Вие направихте толкова много за Родината си,че дори упоритият труд ,на много хора за много години,не би се измерил с такива мащаби.Милиони хора по света, от различни религии и раси,с различна образованост и критерии,хипнотизирано следят изявите на своите любимци -Сонгюл и Киванч.
     Ние,българските фенове на златната двойка,сме част общото семейство,което благодарение на  двамата актьори,изиграли реалистично една голяма любов,учим турски език,гледаме турска телевизия,четем турска преса,разхождаме се из мегаполиса Истанбул и съкровено мечтаем да видим отново Сонгюл и Киванч.Чрез тази магнетична двойка ние преоткрихме една нова Европейска Турция
     Благодарим Ви!
     Една уважаваща себе си Агенция,не може да не следи барометъра на настроенията на  своите потребители.С тези редове,българските фенове не само се обозначаваме на картата на феновете,но и се осмеляваме да ви зададем един въпрос,върху който многократно сме разсъждавали и се надяваме,че няма да ви отнеме много време,за да ни отделите нужното внимание и уважение.
      Колко и докога ще чакаме,за да се намери подходящ сценарий,за да се създаде един продукт,предварително белязан като  суперуспех,с участието на Сонгюл и Киванч?Според нас,сега е моментът.Ако Вашето желание е сериалът да завладява нови ареали,това е добре,но винаги има точка на търпение и Вие добре съзнавате,че с всяка изминала година златната двойка ще  се губи  в спомените ни.
      За да ни се услажда виното,трябва да го отпиваме на малки глътки и често,а от последната сладка глътка,от последната сцена на "GUMUS" измина доста време.Ние сме жадни и искаме още и още.
       Изневяра,злоба и войни има много по света,любовта не достига.Не ни лишавайте от възможността да обичаме,да уважаваме,да ценим морала,да се наслаждаваме на играта на двама актьори,които чрез посланията на филма възпитават добродетели и отдавна в нашите сърца са спечелили "Оскар"-и
       Надяваме се на Вашия отговор,защото за да има комуникация,уважението трябва да е взаимно.Очакваме  го с нетърпение,защото сме убедени,че няма да останем неразбрани ,макар да  отчитаме факта,че получавате стотици хиляди писма-ние все пак сме съседи и се надяваме на предимство.
       Благодарим Ви предварително!

Българските фенове на Сонгюл и Киванч Ви пожелават дълголетно филмопроиизводство и касови продукции.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 03:11 от 1957rumi

# 662
Когато е готово писмото с допълненията и предложенията Ви,тогава ще го преведа и изпратим.

Ако можем да пуснем писмото във Фейса на Киво и Сонгюл,няма да има копие до тях.Решете и кажете.

# 663
  • Бургас
Руми,  smile3501 newsm10

Joy Добрах се до една "нормална" снимка - момичето ни тук жени прегръща - туй вече по-спокойно се преглъща!   newsm53

А това не знам дали е истинско или колаж, но много ми хареса и споделям с вас

# 664
  • Бургас

Не знам от превода кой въстана и кой остана...,ама накрая да вземем ние да въстанем- да спрем да чакаме търпеливо да и дойде музата на Сонгюл. smile3512 Толкова съм и ядосана,че ми иде не цветенца-метенца и красиви картинки-подсказки да и пращам с намеци ами направо в прав текст с една цепеница да и покажа каква е правилната посока. LaughingХем ще е щастлива ,хем печеливша.

.... и ще им спретна едно гневно есе,да ги попитаме тези хора, колко време и защо милиони хора по света чакат един проект,който ще бъде успешен по презумция и те не се решават да го реализират.

newsm10 newsm53 newsm03  Браво! Всички моми на бойна нога!  Two Hearts Записвам се веднага в атакуващия отряд!  newsm44  

Hug Vikktory , това с цепеницата е най-правилното решение!!!  newsm51Да й се махносат най-накрая бръмбарите от главата!   newsm66

А ако пък се спретне комбинация с магическите фотографски действия на мимола та, резултатът от двойката Сонгюл-Керем ще е повече от желан - единият ще бъде вразумен, а другият - тотално изтрит! newsm68 Е, пътят към успеха е открит!  newsm44

ooooh! ПП - Не знам на Сонгюл дали и кога ще й дойде музата, но покрай всички тия събития моята определено е на път да се възроди тия дни...  Joy

# 665
shoppич,радвам ,че одобряваш това,което съм написала.

Миличка Hug и аз се чувствам като възродена,само Мимолита да не излезе права и да се радваме напразно.Аз отдавна му " имам зъб" на Керемчо-Кремчо и тази новина ми е като балсам,но чак се страхувам да я кажа на глас Praynig

Това май ми прилича на колажче newsm78

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 03:01 от 1957rumi

# 666
  • "Перла"
Руми newsm10

Само да вметна,че аз не се вписвам само ето тук:

Ние,българските фенове на златната двойка,сме част общото семейство,което благодарение на  двамата актьори,изиграли реалистично една голяма любов,учим турски език,гледаме турска телевизия,четем турска преса,разхождаме се из мегаполиса Истанбул и съкровено мечтаем да видим отново Сонгюл и Киванч.Чрез тази магнетична двойка ние преоткрихме една нова ....

Да уточня:
не уча т.език,не гледам т.телевизия,не чета т.преса,чета и чакам превод благодарение на любимата ми nevinn  Hug, единствено новините свързани с тях.Ако може малко да промениш текста на тези места.

Писмото ти е супер Руми!
Hug

# 667
# 668
# 669
  • "Перла"

[imghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/2b91b6460e.jpg]http://[/img]

# 670
  • Perla
Добро утро и хубав ден на всички!

# 671
  • Perla
Шоппич, твоята снимка изглежда добре Peace При това онзи човек не е залепен до нея Mr. Green
Мимолита, благодаря за ранната снимкова информация. И при теб засега няма нещо обзпокояващо, че от1-2 дни човек не смее да се събуди.
Руми, newsm10 Съгласна съм с предложенията за корекция.

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 09:39 от dora_st

# 672
 txtloves УСПЕШНА И ВДЪХНОВЯВАЩА СЕДМИЦА ДАМИ  txtloves

# 673
  • София
Добро утро и успешна нова седмица на всички Hug!!!

Руми  newsm10 прекрасно си го написала ,но и аз като Мимола, тази част /учим турски език,гледаме турска телевизия,четем турска преса /ако я  коригираш, мисля ,че ще бъде по-добре  Hug

# 674
  • Perla
Малко обедно настроение!

Няма такова вълшебство! Все едно и също е - гледам като омагьосана, усмихвам се глуповато и винаги е така ooooh! Наистина не знам какво не бих направила, за да ги видим отново заедно. И те, и ние заслужаваме това! Трябва да има и нещо хубаво в този тъжен свят!

Общи условия

Активация на акаунт