Ползвате ли обществени тоалетни

• 9 341
  • 81
  •   1
Отговори
Тоалетни в паркове,градинки,заведения?Прибягвате ли до тях или стоически издържате до вкъщи или пък предпочитате някъде на открито зад храстче,дръвче?
Аз лично ходя без притеснения,избягвам да "сядам" или пък развивам половин руло хартия за да покрия дъската.Не ми е супер комфортно,но не понасям да се стискам Sunglasses

# 1
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
 Винаги има удоволствие когато се освобождава „напрежението“ Sick . Е, има значение къде ще се извърши това, но има една точка на поносимост (стискане), след която ти е все едно  къде ще извършиш това действие, стига да не е в гащите. Дървета и храсти са една добра защита, колкото са по-нагъсто толкова е по-добре.  Joy

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 01:58 от emokey

# 2
Ползвам само в случайте когато ми е спешно!
Старая се да избягвам ходенето в обществени тоалетни, защото ме е гнус.
Само като си помисля колко хора са я ползвали преди мен и...Sad
Зад дървета и храсти ми се е случвало един път...срам ме е от себе си, но си признавам.
Пътувахме за Варна, пътя е доста дълъг и много ми се ходеше и нямаше къде...това звучи като оправдание, но наистина ми беше спешно.

# 3
 Хаха, скоро в някоя тема обсъждахме тоалетните, особени онези с дупката, като тоалетната, с която бе представена България. Използвам в много краен случай, защото нямам необходимата техника и после целият свят разбира къде съм била:) Също коментирахме стъпките по тоалетната чиния в тоалетните в баровете и заведенията. Ей това упражнение някой ако обясни защо е, ще съм много благодарна.

# 4
Аз няма да отговарям на въпроса на темата, защото едва ли има човек, който да не използва.
Ще коментирам темата на темата - не схващам с какво се обогатява информативно авторката, задавайки този безумен въпрос. ooooh!
Честно ви казвам вече очаквам теми - мирише ли след вас в тоалетната, ама на какво, а рядко ли е... Sick
 ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 08:24 от Пипи Дългото чорапче

# 5
Ай стига, де. Нищо свято, лично и интимно не остана.

# 6
 А, не е, чакаме темичката за превръзките.

# 7
Не,не ползвам.
Пикая в храстите.
И на покривка не се храня,само на вестник.
И четка за зъби не ползвам.
Не виждате ли ,че идва края на света...
Аман.

# 8
  • Талант на 2012,2013 г.
С повишението на цените на горивата, идва повишението и на хранителните продукти.
Все повече от нас ще спрат да ползват тоалетната, защото ще им се наложи да не се хранят...

И тогава идването на краят на света ще бъде... едно спасение.

# 9
Аз няма да отговарям на въпроса на темата, защото едва ли има човек, който да не използва.
Ще коментирам темата на темата - не схващам с какво се обогатява информативно авторката, задавайки този безумен въпрос. ooooh!
Честно ви казвам вече очаквам теми - мирише ли след вас в тоалетната, ама на какво, а рядко ли е... Sick
 ooooh! ooooh! ooooh!

Абсолютно точно!  Peace

# 10
КАто рече човек да  изпикае детето/себе си зад някой храст- пращаме го в обществения кенеф. Ама ето, оказва се, че там било гнусно. Накрая ще стигнем пак до извода, че самите ние сме гнусни и ще почнем да се диференцираме и идентифицираме.
Не виждам опция- стъпвам върху чинията и сера отгоре й, а трябва специално внимание.

# 11
  • с/у ОколоМръсТното
НЕ, не ползвам.
Само памперси ползвам  Joy

# 12
НЕ, не ползвам.
Само памперси ползвам  Joy
Бъди еко, използвай катетър Naughty

# 13
  • София
Темата задължително трябва да се допълни от още поне една:
Вариация 1: "Как поддържате хигиена след използването на обществена тоалетна?"
Вариация 2: "Миете ли редовно ръцете след използване на тоалетната, използвате ли дезинфектанти или поне дезинфекциращи кърпички?"
Вариация 3: "Хигиенизирате ли тоалетната, когато отидете на хотел/мотел/почивка и т.н.?"

В противен случай анкетата би била непълноценна и ще затрудни обработката на резултатите.

P.S. Присетих се за още една фундаментална тема в СО или На път, в която се анализираше дилемата дали да се използват хотелските чаршафи и кърпи или всеки си носи от вкъщи... Пълнеше ми се душата, докато я четях, докарваше ми сълзи от умиление.  Mr. Green

# 14
 ooooh! ooooh! ooooh!
Една моя позната твърди,че не ползва PeaceРеших да се "информирам" дали има още като нея,а къде по-подходящо място за тази безценна информация от  форум бг-мама Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт