Ползвате ли обществени тоалетни

• 9 341
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Хаха, скоро в някоя тема обсъждахме тоалетните, особени онези с дупката, като тоалетната, с която бе представена България. Използвам в много краен случай, защото нямам необходимата техника и после целият свят разбира къде съм била:) Също коментирахме стъпките по тоалетната чиния в тоалетните в баровете и заведенията. Ей това упражнение някой ако обясни защо е, ще съм много благодарна.
Упражнението се налага, когато не искаш да си изцапаш...седалището, сядайки върху чинията, а не ти достига ръст да клечиш. Обясних ли го достатъчно добре?
  Simple Smile Ами щом имаш ръст да седнеш защо да не клечиш ?Както и да е, скоро го коментирахме, опасно е, може да се счупи тоалетната и да стане голяма беля.

# 31
  • близо до Кресненското дефиле
Налага се.Ползвам това http://katrinmax.tradernet.bg/index.php?show=browse&prodid=133
Как се качвате с обувки,с висок ток на тоалетната чиния,не ми е много ясно!?! newsm78

# 32
По принцип избягвам да използвам, но в момента ми се налага, защото на всеки половин час трябва да се облекчавам /иначе почва да ме боли корема/. Предпочитам тоалетните в университета или тези на бензиностанциите, защото са по-чисти.

# 33
  • Тра-ла-ла
Божеее, как може да има жени, които да се качват и да стъпват в/у тоалетната чиния?! Явно изпитват носталгия по тоалетните тип "клекало" Laughing Чудя се как няма бум на изпотрошени пикаещи жени Joy Къде по-лесно е просто да приклекнеш без да сядаш на чинията. Аз също не сядам, ако ще и 5 салфетки да си сложа - пак е гнусно

# 34
Тоалетни в паркове,градинки,заведения?Прибягвате ли до тях или стоически издържате до вкъщи или пък предпочитате някъде на открито зад храстче,дръвче?
Аз лично ходя без притеснения,избягвам да "сядам" или пък развивам половин руло хартия за да покрия дъската.Не ми е супер комфортно,но не понасям да се стискам Sunglasses
Значи си носиш цяло руло с тоалетна хартия в себе си? Shocked

Не,в сегашните тоалетни поне това се намира или-ако се намира -тогава

Божеее, как може да има жени, които да се качват и да стъпват в/у тоалетната чиния?! Явно изпитват носталгия по тоалетните тип "клекало" Laughing Чудя се как няма бум на изпотрошени пикаещи жени Joy Къде по-лесно е просто да приклекнеш без да сядаш на чинията. Аз също не сядам, ако ще и 5 салфетки да си сложа - пак е гнусно
Всъщност аз точно това правя-със стъпването върху тоалетната чиния,но по голяма нужда и то само в къщи.Така се постига по-пълно ..облекчаване-обяснено е с анатомичните особености на червата и т.н..попадала съм на една статия за това и според мен има много голям ефект.Но това е друга тема.

# 35
Хаха, скоро в някоя тема обсъждахме тоалетните, особени онези с дупката, като тоалетната, с която бе представена България. Използвам в много краен случай, защото нямам необходимата техника и после целият свят разбира къде съм била:) Също коментирахме стъпките по тоалетната чиния в тоалетните в баровете и заведенията. Ей това упражнение някой ако обясни защо е, ще съм много благодарна.
Упражнението се налага, когато не искаш да си изцапаш...седалището, сядайки върху чинията, а не ти достига ръст да клечиш. Обясних ли го достатъчно добре?
  Simple Smile Ами щом имаш ръст да седнеш защо да не клечиш ?Както и да е, скоро го коментирахме, опасно е, може да се счупи тоалетната и да стане голяма беля.

Ти би ли се навила да седнеш на клекалото на химическа тоалетна? На мен, ако съм с ниски обувки ми е трудно да достигна  клекалото в химическите тоалетни, клечейки. Обирам цялата мръсотия. И в такъв случай бих се покатерила отгоре, ако видя зора. А не знам, ако влезе някое дете какво ще прави, защото едва ли ще има място и за майка му, да  му асистира вътре.

# 36
  • out of space

Ти би ли се навила да седнеш на клекалото на химическа тоалетна? На мен, ако съм с ниски обувки ми е трудно да достигна  клекалото в химическите тоалетни, клечейки. Обирам цялата мръсотия. И в такъв случай бих се покатерила отгоре, ако видя зора. А не знам, ако влезе някое дете какво ще прави, защото едва ли ще има място и за майка му, да  му асистира вътре.

Мисля, че кошмарът ще е пълен ако стане някой сакатлък.  #Shocked

# 37
  • Тра-ла-ла
Всъщност аз точно това правя-със стъпването върху тоалетната чиния,но по голяма нужда и то само в къщи.Така се постига по-пълно ..облекчаване-обяснено е с анатомичните особености на червата и т.н..попадала съм на една статия за това и според мен има много голям ефект.Но това е друга тема.
Друго си е вкъщи. Човек може да прави каквото си иска у тях и да си намери "техниките" Peace
Не трябват ли много здрави крака, за да се задържаш в клечаща поза? На мен това по-скоро би ми причинило дискомфорт, отколкото да ме улесни Rolling Eyes

# 38
А, не е, чакаме темичката за превръзките.

Каква да бъде? "Колко често си сменяте превръзката?" ?  Mr. Green

# 39
Тоалетните, тип клекало са много по- удобни и хигиенични, да ме прощавате, така мисля.

# 40
 Ползвам,да.

# 41
Друго си е вкъщи. Човек може да прави каквото си иска у тях и да си намери "техниките" Peace
Не трябват ли много здрави крака, за да се задържаш в клечаща поза? На мен това по-скоро би ми причинило дискомфорт, отколкото да ме улесни Rolling Eyes
Не,никакъв проблем."Свършвам" и бягам,не се налага да стоя дълго Mr. Green
Тоалетните, тип клекало са много по- удобни и хигиенични, да ме прощавате, така мисля.

И аз така мисля Peace

# 42
  • Тра-ла-ла
Тоалетните "клекало" не са ми сред любимите. Ако не нацелиш къде...пръска та пръска Joy

# 43
Тоалетните "клекало" не са ми сред любимите. Ако не нацелиш къде...пръска та пръска Joy
Поне обаче не стоиш в принудителна полуклекнала поза и след това няма мускулна треска на краката Simple Smile

# 44
  • близо до Кресненското дефиле
Поне обаче не стоиш в принудителна полуклекнала поза и след това няма мускулна треска на краката Simple Smile
Получаваш и 2 в 1,подмиваш се ! Joy
Дано в скоро време ,в обществените тоалетни се намират и подобни улеснения,с цел редуциране на инцидентите при катерене върху тоалетните чинии! Whistling Joy
Проблемът с порцелановите тронове не е в това, че са мръсни.

"За най-мързеливите има кратка версия на обяснението защо трябва хората да акат клекнали, а не седнали.

Когато човек ака седнал (вместо клекнал) се увеличава риска от няколко заболявания:

Хемороиди
Апендицит
Запек
Колит и болест на Крон
Рак на дебелото черво
Замърсяване на тънките черва
Дивертикулоза

Списъкът не е изчерпателен (взех го от този сайт; според други източници заболяванията са повече).

Това, че тоалетните чинии са мръсни е мит. В действителност масата в кухнята е по-мръсна от тоалетната чиния (говорим за добре поддържана кухня и добре поддържана тоалетна)."

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:00 от rumibumy

Общи условия

Активация на акаунт