Ползвате ли обществени тоалетни

• 9 347
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
Вариация 3: "Хигиенизирате ли тоалетната, когато отидете на хотел/мотел/почивка и т.н.?"

Вече не, но едно време по почивните станции, които извикват умиление у толкова хора, редовно.
И тоал. хартия си носех, защото имаше дажба, която определено не стигаше на моето дрисливо семейство. 

# 16
Имаше статия в която се казваше,че количките по супермаркетите били по мръсни от тоалетните.

# 17
Аз като видна пикла съм ходила в какви ли не тоалетни.И,да посещавам.  Laughing Предпочитам OMV или някой Mall -там почти винаги е чисто и има големи запаси от тоалетна хартия  Mr. Green Laughing
Но приходили ми се сериозно до тоалетна,няма значение каква е-само да има дупка и клякам.  Laughing Laughing Laughing

# 18
а ако няма дупка? в храсти не си ли ходила? На всеки му се е случвало, със сигурност!!!

# 19
 Ами то ако има храсти е по-добре от повечето обществени тоалетни.

# 20
хаХАхАХ да, стига и те да не са се превърнали в такива....

# 21
  • Тра-ла-ла
В храстите и зад дръвчетата е къде по-чисто. Налагало ми се е да причинявам това на природата Laughing...професията ми е такава, че понякога съм била от сутрин до вечер на открито.

Не обичам обществени тоалетни - мокрти и кални плочки, опикани седалки, пълни кошчета, непусната вода, липса на сапун и начини да си подсушиш ръцете Sick Но зависи от заведението Peace И пак покрай работата ми се е налагало да използвам тоалетни, които стават за декор на филм на ужасите hahaha

# 22
Еее,ами аз като съм на зор няма храсти,няма дупки,важното е да клекна и да се облекча  Laughing.Последното ми екстремно клякане беше в една половин метрова пряспа със ски на краката  Laughing

# 23
Тоалетни в паркове,градинки,заведения?Прибягвате ли до тях или стоически издържате до вкъщи или пък предпочитате някъде на открито зад храстче,дръвче?
Аз лично ходя без притеснения,избягвам да "сядам" или пък развивам половин руло хартия за да покрия дъската.Не ми е супер комфортно,но не понасям да се стискам Sunglasses
Значи си носиш цяло руло с тоалетна хартия в себе си? Shocked

Но, хайде нека и аз се изходя по темата. Посещавам, в крайни случаи, като не мога да се стискам. Но няма да описвам чувствата си, нито душевните си терзания след нанесените психически щети преди и след употребата им.

# 24
Хаха, скоро в някоя тема обсъждахме тоалетните, особени онези с дупката, като тоалетната, с която бе представена България. Използвам в много краен случай, защото нямам необходимата техника и после целият свят разбира къде съм била:) Също коментирахме стъпките по тоалетната чиния в тоалетните в баровете и заведенията. Ей това упражнение някой ако обясни защо е, ще съм много благодарна.
Упражнението се налага, когато не искаш да си изцапаш...седалището, сядайки върху чинията, а не ти достига ръст да клечиш. Обясних ли го достатъчно добре?

# 25
Подобна тема имаше относително скоро, от нея научих, че водата в обществена тоалетна се пуска с крак, за по-хигиенично.
Ползвам обществени тоалетни, налага ми се. Смятам, че всички обществени тоалетни трябва да са с клекало, а не със седало, на което да се каца или в най-добрия случай да е подобаващо опикано, пък и клекалата се чистят по лесно и контактът с повърхността е сведен до минимум.

# 26
  • София
Подобна тема имаше относително скоро, от нея научих, че водата в обществена тоалетна се пуска с крак, за по-хигиенично.
Ползвам обществени тоалетни, налага ми се. Смятам, че всички обществени тоалетни трябва да са с клекало, а не със седало, на което да се каца или в най-добрия случай да е подобаващо опикано, пък и клекалата се чистят по лесно и контактът с повърхността е сведен до минимум.
Е, ако ми обясниш как развърташ крана на топлата вода през обувката?  Joy

Предпочитам в поза пикаеща крава, в тоалетни с клекало си опикавам обувките.  Sick Предпочитам да се научим да ползваме спокойно обществени тоалетни, да се хигиенизират след вяско ползване (като по бензиностанциите в Германия  Heart Eyes) и да не се притесняваш да седнеш. Ех, мечти!

# 27
Не крана, казанчето, не съм се изразила доволно точно. Не знам как става, но явно има начини...

# 28
В Старозагорския Мол водата в тоалетната е с фотоклетки,мивките също,само сапуна не е.  Mr. Green

# 29
Стискам. В много крайни случаи посещавам, но действам чрез сложни приоми, характерни за гимнастиката и акробатиката, така че да е напълно безконтактно.

Общи условия

Активация на акаунт