Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 886
  • 679
  •   1
Отговори
# 645
Добре дошла на мама elety333, продължават да се увеличават майките с повече от 2 деца   bouquet

Ройс, много е хубава снимката, тук също няма къде да видя щъркели, така че и аз ти благодаря  Hug

За пелените - предния път съм ползвала почти само на Хъджис, доволна съм, не съм имала почти никакви издънки с тях, така че сега пак такива съм взела. Памперс съм купувала 1-2 пъти, но май по не ми харесват  Rolling Eyes А тук общо взето няма избор като в БГ - има само Памперс, Хъджис и на Карфур някакви, други не съм виждала  Simple Smile

big mamma, честит ви рожденик, да ви е жив и здрав, да расте щастлив и засмян и да е един добър батко!

# 646
Здравейте, момичета! Незнам от къде да започна... но най-напред честито на всички мамчета, които вече гушкат своите бебоци. Да са здрави и жизнени и много да папкат.
Благодаря ви за загрижеността. Исках да изчета всичко преди да се включа, за да съм в час с темите,но прочетох старата тема стигнах до 22-ра стр. на новата и вампирясах вече. Утре ще дочитам. Аз както ви казах съм при нашите и известно време нямахме интернет. Майка ми, милата, реши да си купи компютър и да си пусне интернет и ми е съвестно, че май аз съм причината за това колкото и да отрича Simple Smile То не, че е лошо де.
Иначе както ви писах съм си с разкритие, имам си води в норма и трета степен на зрялост на плацентата. Както знаете не исках бебка да е риби, затова се натисках в леглото тези дни и сега вече съм много спокойна и ако реши да идва - не ми е проблем. В петък бях пак на консултация - не се е обърнало моето овненце и засега остава секциото, което ще бъде на 28-ми евентуално. Ако реши да се врътне до тогава - добре, ако не - пак добре. Вече не ми пука. Всичко е стегнато. Дрехите последно доизпрахме и утре ще ги доизгладя. А майка ми направи страхотен кош за вторта си принцеса. Реставрира 50-годишен кош, който на мен лично страшно ми допада. Утре ще го снимам и ще ви го покажа. Само количка си нямаме още, но това ще стане след като се роди мъничето.
И така - нашите ме глезат яко. Все едно съм дете. Малко ми липсва мъжо, но нека се затъжим Simple Smile
И това е засега. Като влезна в крак с темите пак ще пиша. Стискам палци на Блуменцето за утре!!!

# 647
Може ли някой да ми прати парола за албумчето...Да ви покажа нашето легълце,вече готово...Сега постлах и чаршафките,че ме стреснахте с тези раждания...Та поне всичко да ни е готово Laughing

Пиле,виждам,че нашите дъщери са родени в една и съща година,на един и същ ден...Какво съвпадение Grinning
Ееее да, това е супер, астрални близначки са  Heart Eyes

Дааа Heart Eyes Grinning

# 648
Три бебета за един ден ехааааа   ylinfant  ylinfant  ylinfant

Добре дошъл на Никола на мама Лили! Добре дошъл и на Алекс на мама Криси!
Да са живи и здрави и мнооооого щастливи деца и да правят своите мами още по-щастливи! Бързо възстановяване и на двете!

Следват розови щъркела три броя  stork-girl stork-girl stork-girl#Crazy

[Какво ще рече да се чакаме "отпред" - пред мола ли? Като измисля какво да си облека, ще ви кажа хаххаах
Хахаха, ами какво съм имала предвид под "отпред" не знам  Laughing То е на 3ия етаж, ама нямам идея къде, така че може да се разберем пред асансьорите например  Party

Mirelka, искам аз да спя в такова легло!!! Страхотно е!  hahaha

Big_mamma, честит ти рожденик! Много да те слуша и да е най-прекрасния малък батко Simple Smile  nbirthday

# 649
може ли и на мен паролката за албумчето?  Rolling Eyes

За сряда - най-добре е да се чакаме пред асансьорите на първия етаж (т.е. с/у входа). там ще има и други групички, но пък може утре, като си намислим дрескода Wink да подскажем.
Някои сме се виждали вече и лесно ... ама и аз предния път се чудех и маех Simple Smile

Big mamma, ти ще идваш ли? Ще се водим ли пак с тебе Simple Smile

# 650
Мерси за паролата   bouquet
Ето и няколко снимки на нашето креватче http://aprilki2011.snimka.bg/maternity/p-rvi-pokupki-za-bebeto.542663
Дано съм улучила в кой албум да го сложа Rolling Eyes

Биг мама,честит рожденник и от мен!Да ви е жив и здрав,много да слушка и да е грижовен батко!   bouquet   bouquet   bouquet

# 651
Биг мама да е жив и здрав синът ти ,много щастие и късмет да има. newsm59 nbirthday newsm67  party023  Gift  ura

# 652
Честито бебче Алекс на мама Криси! Да е жив и здрав и да я радва и слушка много!!![/[/size]b]

[b]Биг мама, желая много щастие на сина ти, да е жив и здрав и горд батко!   [/b]

# 653
Здравейте и от мен.

Много хубаво посрещнахме пролетта Simple Smile

Честито на родилите мами  bouquet Бебоците бързо да наддават и да се прибират скоро в къщи newsm07

На мамите, които също имат повод да празнуват - Честито и на тях и много да ги радват малките съкровища Simple Smile

Аз също ще ходя на лекцията в The Mall. Пред асансьорите е добро място за среща

# 654
inka_l,аз също мисля да ходя на лекцията,ако искаш може да ходим заедно,нали беше в Младост 4?

# 655
Честити момченца на Криси, Лили и Марева

Честит Рожденник на Big mamma, а и на Sunnny_v  newsm67  ura

Толкова много неща щях да пиша и като прочетах за бебчетата всичко забравих Mr. Green

А да...
Честита първа пролет

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 20:53 от *Poli*

# 656
Леле колко много момченца!! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НИКОЛА И АЛЕКС

Ред е на момиченцата!!!!!!

# 657
  • София
Здравейте  Hug
Честито на всички мами които вече се радват на бебчетата си

Аз не се включвам често, че имам  страхотни болки в таза, не мога да ходя, а седенето на стола пред компа е ужас  #Cussing out   Надявах се бебка да реши, че вече й е време, че на всичкото отгоре съм толкова подпухнала, не мога да си влизам в обувките ама въобще  Crazy Днес бяхме на ЖК и се оказа, че въпреки, че спрях Магнезия още в 32 седмица нямам никакви контракции, плацентата ми е "супер свежа" според доки дори можела съм да пренося без проблеми  Tired Бебка е вече 2,800 и няма изгледи да стане много голяма (пак според доки  Mr. Green ). Иначе почти всичко ни е готово, днес докараха легълцето или по точно плоскости в кашони  ooooh! Утре милото ще има да се занимава....
Целувки на всички коремчета и бебенца от мен  Heart Eyes

# 658
inka_l,аз също мисля да ходя на лекцията,ако искаш може да ходим заедно,нали беше в Младост 4?
Да, може да се разберем направо да тръгнем заедно от тук, пък с другите пред Mal-a Simple Smile

# 659
оле, невероятни сте с тея прекрасни новини

Hug ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА  Hug  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЧЕТА!!!

Общи условия

Активация на акаунт