Пролетта наближава и среща с АПРИЛче обещава! - Тема 19

• 24 889
  • 679
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Ехааа отидохм да взема малката от градина и хоп 2 бебенца.
Честити да са Алекс и Никола, много щастие и любов да носят на семействата си!

# 631
Ехаа, истински бебевалеж.  newsm44

От сърце желая на Lilly_R и нейния юнак много щастие, здраве и усмивки!!!  1crib

# 632
За памперсите - смнила съм много марки, но честно казано (да не звуча като рекламен агент) Памперс най-добре ми пасваха до сега. Молфикс и Пуфис са ми дебели, Либерото - нещо не ми допадат, Хъджиса идват скъпички, особено като стане повече килограми детето, купувала съм и разни други марки, но там разликата в цената с Памперс е твърде малка, а в качеството - твърде голяма. Така че, ще си купувам пак Памперс - зеления. Има един оранжев, който ми беше отврат, едвам изкарах 1 пакет с него. А белия - е, за малко бебе става, ама после - няма смисъл...

# 633
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ АЛЕКС НА КРИСИ!!! Само нея я пропуснах във фейсбук  Grinning . Да са живи и здрави и мама бързо да се възстановява  Hug .

Легълцето е направо приказно.

Тази тема направо си я пропуснах, но ми се насъбраха малко отрицателни емоции около моите близки. Важното е да  сме живи и здрави, а всичко останало рано или късно се подрежда.

# 634
Здравейте и от мен.Благодаря за посрещането! Hug Hug
Честити бебчета Мартин,Никола и Алекс!Да са живи и здрави,много щастливи,кротички и много да радват мама и тате!На мамите-бързо възстановяване!

Ама колко много бебчета само...Бебевалежа се сипе,сипе...Май от тук-нататък ще е така...По няколко бебчета на ден.

За памперсите-пробвала съм доста марки,но най-доволна съм от Памперс Актив Бейби.

Много мило ми стана като четох за добрите хора,които са почерпичи Джулия с парче торта,както и за тези,които са върнали портмонето на другота мамче.Супер е,че все още има такива хора.

Пиле,виждам,че нашите дъщери са родени в една и съща година,на един и същ ден...Какво съвпадение Grinning

# 635
Честити бебета  на Криси и Лили и Марева ,да са им живи и здрави дечицата ,много радост да им носят . Hug Hug Hug
Почна се момичета ,днес и аз имах доста силнички болки ,но след 4 часа всичко е пак като преди . :е:
Нямам търпение да идва 1 и да раждам ,тази дата съм си заплюла .Joy

# 636
Честито на новите мами. Пожелавам ви бързо възстановяване и едни здрави и послушни бебчовци  Hug

# 637
ей mishelaa, твоя опит с пелените ще си го копна някъде Simple Smile че да ми е под ръка Wink

сега се сетих че едно време в аптеките продаваха на бройка - не знам сега още ли е така, но ако има такава опция, човек винаги може ад пробва и да прецени...

# 638
  • Русе

Пиле,виждам,че нашите дъщери са родени в една и съща година,на един и същ ден...Какво съвпадение Grinning
Ееее да, това е супер, астрални близначки са  Heart Eyes

# 639
Честита Първа пролет! Ние пак осъмнахме с повече от 5см сняг.... tooth
Rois, благодаря ти мила за снимката. Аз скоро няма да мога да видя такава гледка и направо ми напълни сърцето! smile3525
Честит син на Марева! Да расте послушен и кротък и много да папка. А мама скоро да ни пише, че чакаме с нетърпение нейният разказ.
Schneee, ние сме горе долу на същият хал...даже май сме по-сложни, защото хем искаме интернационално име, че бебето ще живее предимно в Канада, хем да ходи с българската фамилия на татко ни. Вие имате ли поне буква фаворит, та да дадем малко предложения?
Уау, докато ви пиша и баааам, още един бебешок! Страхотно! Честито на мама Lilly_R. Да й е честит сина!!!
И докато пиша това и ето, че има още едно пролетно слънце!!!
Честито бебе Алекс и на мама Криси!!!
Айде момите да са наред сега, защото още не съм изгладила бебешките дрехи!
Прегръщам ви много и тръгвам по задачки, че днес имам толкова много, че не знам как ще сколасам!

# 640
Здравейте и от мен.
Много полезни неща сте публикували за коликите...Определено ще се възползвам и аз. Wink
Ама колко нови бебчета....Лелелеее,бебешката компания на Еличка се увеличава и вече ще се засичаме и по-често,че ще обсъждаме и малките дечковци Laughing Laughing Laughing

Честит Мартин на Марева,Никола на Лили и Алекс на Криси!Да са им живи и здрави дечицата и много кротички!Много незабравими моменти и прекрасни емоции!А мамите бързо да се възстановяват и да ни пишат как се чувстват Simple Smile   bouquet

Ние с Ели сме добре.Малко ежедневието ни е все едно и също и писва по някое време,но няма как.Като порасте няма да е така сигурно Grinning.Много ме дразни това време,не можем да мръднем на никъде,а ми се иска да я изведа Еличка...Дано се оправи след сряда...
Аз Ели я кърмя на поискване,понякога се буди и на 3,5 часа...Понякога и на 2,5 часа...Случва се и на 2 часа да се буди и това е много изнервящо,защото си няма изграден режим и не знаеш сега дали ще се събуди,или не-та да захванеш нещо друго...Абе трудно е,но се надявам да се нормализират нещата малко по малко...

За памперсите-използваме на Памперс и засега нямаме проблеми. Peace

# 641
Да честитя днешните бебчета и тук да са много здрави и бързо възстановяване на мамчетата.

# 642
 sweatingТака се чувствам днес.
Само влизам на бързо да ви почерпя с CRAZY CAKE за здравето на мойто момченце.
Честито на мамите с момченцата,да се готвят момичешки майки.

# 643
Малеее,много бебчета накуп! Да са живи и здрави и най-вече много щастливи, както те, така и семействата им!

За памперсите и аз да кажа - ползвах дъллго време Пампервс, но понякога ми изпускаха (особено разбира се, евтиния им вариант- sleep and play) , после бяхме на Molfix, Huggies, а последно на Либеро. Памперс са по-тънки сякаш, но пък пълнежът им често се размества и става на бучки.
За новородено 1-ви номер съм виждала само Памперс, но акоо се роди по-едро бебето,може да се мине направо на 2-ри номер, а там има разнообразие.
Има един доста полезен сайт в който преди доста време бяха сравнявали различните марки - може да ви е полезен  - ето http://papa-bebe.com/kak_da_izberem.html

# 644
Момичета,толкова бях ядосна преди минути и като прочетох хубавте новини май ми мина.Честити ни нови бебчета.Мирелка,леглото е наистина приказно.Честито!
Аз ще се оплача,че няма на кого тази вечер.Моят лекар,който ще ме оперира имаше нужда от някои изследвания ,които любимата ми лекарка по ЗК. беше пропуснала.Напсиа ми всичко на един лист и с него отидох при въпросната лекарка,която беше много изненадана,че е пропуснала да ме изследва за хепатит и т.н.-общо 7 изследвания.След като за част от изследванията ме пратиха да разнасям кръв в 2 други лаборатории и да си платя 3 от тях ,днес се оказа,че за едното изследване е отбелязала само единия маркер ,а не и двата както ги беше написал другия лекар.Та сега ще правя пак изследване.Всеки път ми пукат вените и ме боли по 3-4 дни и като чуя взимане на кръв ми става лошо.Утре ще отида при тази лекарка и ще я питам къде и е акъла..да не би тя да е бременната.Направо съм бясна.Като приключа с тази бременност искам да подам оплакване ,само да знам къде-толкова немърлива жена не познавам.Охх оплаках се...
Отивам да хапна ,може съвсем да мине след нещо за хапване! LaughingЛека вечер на всички и защо не ,още изненади за първа пролет!

Общи условия

Активация на акаунт