Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 727
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Я да ви почерпя с малко тирамису в купа.
 Само кафенцето на Дани го няма днес  Simple Smile Но Дани, ти днес имаш по важни задачи да действш. Успех ти желая! Всичко да се нареди, както е най–добре за всички и за Нико най–вече. И поздравления за работата.  Hug

Хаха Амбишъс, как къде е Лидето, на сватбата на Кейт и Уил е ходила  Joy  Hug  Тук само за това се говори и е събитието на годината. Големи са вълнения, нали тук са привърженици на английския трон. От вчера само това показват по ТВ, а днес изключително цял ден ще е за сватбата. Дори и аз я гледам в момента.  Simple Smile
Браво на теб за ролерите! То е като други работи, дето не се забравят  Wink   Simple Smile А Саванка вече е съвсем добре, нали? Възмутена съм от разказа за болницата,,,, как ще ви оставят така да чакате с дете посред нощ?? стандартната медицина май куца там, за разлика от алтернативната. Слава Богу! Там сте много напред и то от 80те години още. А за бретона добре си направила, че само ги мъчим милите с тези коси. И на Еванджи така ѝ расте косата на бретон най–вече. Вече ѝ е под брадичката и аз се чудя къде да го дявам. Дори последно 'рибя кост' ѝ оплетох от него.  Laughing

Джема, това което се случва с колата ви е ужасно! А без огледала не става.. Това ми харесва тук в южна Германи, че не се краде. То иначе не си струва човек да има хубава кола. В Берлин на времето ни бяха откраднали навигац. система. Чувтсвото като видиш разбита собствеността си е кошмарно. Абе сърцето ти все едно е разбито.  

Диндла, всичко ще се оправи, почивай си и остави на лекарите да се погрижат за вас.  HugХариелка, честита ви годишнина! Здраве и любов!   bouquet Нормално е да забравите, сега имате други вълнения и ще стават все по–големи.  Hug
Трейси, много готина фото. Направо е за рекламен афиш на някоя кауза с хуманитарна цел.  Simple Smile

И с голямо закъснение и на огромна патерицаЧРД на Магаре и Алегория!   bouquet    Да сте здрави, любящи и да ви слушат мъже и деца.   bouquet
Магаренце бързо да се оправяте. Не е кекаво детето, все пак сте на по–влажен климат. За това пък си имате море и цяло лято ще мята дупе по плажа и ще се калява на воля Hug

Гледам Ганушкаи Мариелка не са писали скоро. Дано са добре те и децата.

Поли, аз бях приритала за теб   Heart Eyes  Да се включваш по–честичко  Hug

# 631
Привет, момичета! Simple Smile Днес съм изключително щастлива, защото най-накрая официално мога да ви се похваля, че от другата седмица започвам нова работа!  newsm68 При това такава, каквато ми е на сърце и душа откакто се помня.  Crazy В началото няма да ми е хич, ама хич леко. От сега се треса от притеснение!  Grinning Но и нямам търпение и дай Боже да ми провърви.  Praynig За жалост за пореден път ни пропада ходенето до Казанлък, дори свеки ще остане да гледа Андичка докато майка ми се върне. Но се надявам да не се наложи да ходя на работа на 6ти май, че да мръднем поне за 3 дни. За сега нашата ТРЯВНА НЕ отпада, но има известен шанс да не успеем да дойдем. Иначе Андичка е много по-добре. Засега останаха само по-гъстичките сополки, които дърпам 4-5 пъти на ден с Бейбивака, да ни е жив и здрав.  Laughing

Трейси, уникална снимка!   bouquet Наистина е оригинална, една от най-хубавите ти!  Simple Smile Ама и си си лудичка де.  Laughing Ако скоро не си пишем и тръгнеш да раждаш, ти пожелавам всичко да мине като по вода, здраво и красиво бебе Томи! Много те прегръщам!  Hug

Хариелка, забравих да ти кажа честита годишнина!   bouquet Наистина като се появят дечицата все по-малко се сещаме един за друг.  Laughing

Приятен уикенд на всички!  Hug

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 15:56 от ♥МамаНаПанда♥

# 632
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Хайде и ние в отбора на хремавите, от вчера следобяд на Софи й тръгнаха сополи. Сега спинка, горе-долу спокойно, да видим дали бързо ще се справим и с тази хрема. Иначе си е веселичка и много игрива по детските площадки, както винаги.

МамаНаПанда ( все тръгвам да те пиша "Бърборанке" Grinning), поздравления за новата ти работа-мечта!   bouquet Това ли е за което си говорихме на събирането за 8-ми март?  Grinning Каквото и да е, много се радвам за теб и ти пожелавам само успехи и много късмет!  newsm10
Като написа, че сестра ти е заминала за Истанбул с болното детенце, сърцето ми се сви. Много смела тази жена  Rolling Eyes, аз не знам дали бих го направила... Дано и Лекси да се е оправила така бързо, като Андичка.  Hug
Дано не отпаднете и вие за Трявна!

Джема, егати и хората има, ама колко пъти ще ви крадат вече огледалата ...  #2gunfire Направо мене ме яд, пък какво остава за вас... Наистина Никол вече тръгва на ясла.  Laughing Ха-ха, много сладко казано "Малкото ни момиче е вече ученичка." Да нацелувате малката ученичка от нас!  Hug  Hug  Hug

Рене, и тук само за сватбата на Кейт и Уилям се говори и днес цял ден я излъчват по телевизията. Ама аз нали бях с детето навън, та не можах да я гледам, сега разглеждах снимки в Дир БГ. Много красива тази Кейт Мидълтън... А ти страхотно тирамису си ни сервирала, сега да ми беше в ръцете, а не на монитора ...  smile3534

Амбишъс, гледам че и тук в парка много карат ролери, ама и аз като Славенка имам чувството, че ако се кача, ще се потроша.  Joy  Joy Той мъжо ми се смее, че и колело не мога да карам като хората, добре че поне волана добре въртя.  hahaha  hahaha

Благодаря на всички ви за пожеланията!  Hug

И аз забелязвам, че доста мами не са се разписвали скоро. Дано са добре и те, и дечицата.

# 633
Бърборанкееееее (Мама на Панда нещо много ми е дълго  Mr. Green), браво за работата, мнооооого много се радвам за теб. Айде сега кажи каква е???? Мерси много за пожеланията, дано да е леко и безпроблемно  Hug Hug Hug Айде Андичка бързо да се оправя вече, както и цялата ви рода Simple Smile Четох, че по едно време всички бяхте с Т.

Хариелка, бързо да се оправяте, както и всички сополиви и болни дечица.Честита ви годишнина, пожелавам ви здрави дечица, много любов и разбирателство в семейството!

Рене, страхотно тирамису. И тук самоза тая сватба говорят  Mr. Green Mr. Green

Дани, честита нова работа и на теб. Дано да е лека и хубава и да нямаш грижи и проблеми.

Джема, и ние сме така с пантофи и чорапи. Пантофи абсолютно вече отказва, чорапите ги обувам по 30 пъти на ден и през половината време пак е бос ... Думи нямам.А това за огледалата ... егати и нагълците .... Дано им се върне тъпкано. И на нас така посред бял ден, на паркинга на болницата ни откраднаха капаците на гумите ....

Честити рожденни дни на Магаре и на Алегория, съжалявам, че чак сега, ама изчитам ви и всенещо става, че трябва да стана и пиша малко телеграфно, колкото да знаете, че не съм родила още.
Като стана дума за раждане - на Томи майму е добре там и доктора каза, че засега няма изгледи да раждам  newsm78 newsm78 newsm78 Оф, дано не преносвам пак. Но пък едно положително  нещо - ако ехубаво времето, ще ходим през уикенда още малко снимки да направим в някоя горичка  Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha

Ставам да гладя, докато не се е събудил Дани.

Целувки на всички, на тези, на които не съм писала поименно много прегръдки, да знаете,че ви мисля всички. Ели, Амбишъс, Славена, Александра и всички останали....

# 634
Хариелка, ами не, не е това, за което говорихме на 8ми, а в моята си професия. Simple Smile Трейси, мила, засега няма да казвам какво е от съображения за суеверие.  Laughing . Нека нещата потръгнат както ми се иска и тогава ще споделя. Пък може и преди това по стечение на обстоятелствата някой да "ме хване".  smile3534

Хари, за сестра ми и болно детенце - да права си, наистина много кофти. Пропътува дълъг път с кола и с 39,5 Т, пък и туризъм след това. Sad И аз знам какво означава това, защото ни се случи в Париж, когато Анди вдигна 40Т. Но нямаха избор, защото беше планувано и уредено много отдавна, свързано със среща с други роднини там+после летене за Люкс от там. Просто дано детенце се оправи скоро, че ми е много мъчно за нея. Sad

Джема, забравих да ти пиша и на теб. УЖасно за огледалата! Sad А за Никол на ясла ви пожелавам максимално леко и бързо да го приеме и свикне!  Hug

# 635
  • Бургас
Янчеееее да не започваш като водеща на предаване по телевизия bbt ?! Успех ти желая каквотои да си намислила, нека късмета е с теб и имаш много професионални успехи  Hug
Ама нали вече официално ще започваш защо още криеш не можах да разбера, ми похвали се като хората дееее  Mr. Green

Дани, абе как така няма да изкарват децата, какво като са в ясла. И при нас са по 20 и нагоре деца, но си ги изкарват, има площадка за всяка група и така. Наблюдавала съм ги от храстите Митака като беше в яслата - излизат хванати две по две дечица и с лелята и госпожата си играйкат. Даже има едни много нисички люлки и малка пързалка и децата се забавляват.
Успех и на теб в новата работа, и лесно да стават "гимнастиките" с гледане на детето Simple Smile

Джема, и на мен ми се струва, че не може да е случайност толкова често да ви отмъкват огледалата. И на нас ни счупиха миналата неделя пред къщи огледалото. Адски е неприятно , направо си висеше на жици, явно е нямало време да го отмъкнат, гадове  #Cussing out

Трейси , страхотна си , и страхотни фотографии си направила  Hug

# 636
 Party   bouquet Добре сме, мам4ета  Heart Eyes Вси4ко е наред, но нещо ме помръзва да пиша  Blush а толкова изтървах...  ooooh!
ох, по-късно ще ви пиша, 4е Макс иска да се вклю4и и той  hahaha

# 637
  • В друго измерение
Такааа, оженихме принца, сега мога да си отдъхна...Simple Smile Simple Smile Simple Smile нали и ние сме кралство тук, вълнуваме се, но аз не бях си навила часовника да гледам церемонията.

Рене
- аз отдавна не харесвам тукашната здравна система, докторите работят от 9-5ч, не може за един сопол да се търчи до спешното, а чакането там си е сериозно. Превантивната грижа тук им куца много, затова спешните отделения са пълни с хремави и кашлящи хора. А най ме е яд за данъците, които плащаме, прокъсват ни и накрая какво, с болно дете, при празна чакалня, да чакам 2ч. Ама ха! Crossing Arms Мммм, тирамису-то е страшно! Hug

Лиде
- по въпросът, който коментирахме вчера, ти писах и-мейл. Hug

Джема
- много неприятно с кражбата на огледала, как не ги е срам! Да не се ядосваш, само да ти кажа, че на мъжът ми наскоро им обраха вилата, до шушка, а миналата седмица и на леля ми...даже кабелите отскубнали.... #Cussing out #2gunfire

Хариелка, Славенка
- да се оправят сополките на децата!

Аз какво ролери си купих, тук пак нови 10 см сняг, буря, виелица. Писна ми. Дано се стопли до следобед, вчера така беше, а следобеда 2 градуса, слънчево, изкарахме 2ч навън, малката си игра по люлки и пързалки, а аз си четох книжка.

Приятен уикенд!

# 638
И аз съм много щастлива от кралската сватба  Party Даже се опитвах да обяснявам на Макс, 4е ще го питам дали помни красивата принцеса като порасне, ама не ме отрази особено   hahaha  Joy
Амбишъс - сега ще видя  Hug А аз искренно завиждам за книжката, защото моето 4ове4е е хуна и не е възможно да седна и да не съм до него или да го изпусна от поглед  ooooh!
Джемма - тия хора са се побъркали  Naughty За какво съм им огледала и то толкова 4есто, явно са дефицит някакъв  Laughing Не ти е смашно, знам, но е пълен абсурд. Ако бях на ваше място и ги хвана ще им с4упя ръ4и4ките  Sunglasses Дано да е било за последно  Naughty А за 'у4ени4ката', поздравления и ние така казвахме на Макс, защото те имат и рани4ки към градината за дрешки и му я слагахме на гърба  Joy  hahaha Сега сутрин като отиваме и си я носи и застава до вратата и ме 4ака да излезем, такъв кеф му е, не е истина  Crazy
Рене - страхотно тирамису си спретнала, браво  Hug Аз не съм правила от много отдавна и тъкмо ме подсети, 4е ще имаме гости в неделя и може да ги изненадам с едно  Wink
Дани - 4естито за предложението и дано да се осъществи. Децата растат и времето минава. Аз също запо4вам да мисля за работа и да нямам особено голяма дупка, 4е ще се омързеливя  Joy  Mr. Green После ще ми дойде на нагорнище  Mr. Green
Поли - къде се загуби  Hug Липсваш ни, много ясно  Hug
dyndla - стискам ти вси4ки възможни палци  Hug Бързо да се връщаш вкъщи  Praynig

# 639
И аз гледах днес кралската сватба  Simple Smile. Тук по единия от каналите от 9 сутринта почнаха да дават за тях. Много хубава тази Кей наистина. А тук миналата събота и неделя май беше даваха и игрален филм "Уил и Кейт" се казваше и накрая чак зацепих, че за тях двамата става въпрос  Laughing. Беше иначе много готино филмчето.

Диндла, ех неприятни работи, важното е да сте добре всички, заедно или не, за дечко не се притеснявай, няма да е при непознати хора.

Трейска, гледах ти всички снимки във Фейсбука. Винаги ми е било удоволствие да гледам твои снимки и тези сега са много хубави. Нямам търпение да видя после какви ще направиш на двамата малчугана заедно като се появи и втория.

Ние сме си още тримца, тати още е в БГ. Каза че сигурно ще се прибере другия петък.

Соня я почна според мен периода на "не"-тата. Всичко е не, каквото ѝ кажа не, тя точно това прави. Каквото знае, че не може и не разрешавам, отива и се опитва като ме гледа изпитателно с един поглед - я да видим сега какв още стане. Иска всичко да прави сама, да пие сама, да яде сама, да се къпе сама, да се облича сама, не може като хората нищо от тези неща, а и дума не може да става да ѝ помогна. Само пищи, ако се опитам. След всяко ядене и пиене има преобличане и къпане, бърсане и миене на под и столове. Онзи ден ги оставих двамата сами за 5 минути докато вечеряха до тоалетна да ида, като се върнах те се замерват с хараната - риба и зеленчуци, е не мога да ви опиша на какво приличаше трапезарията. Като ги видях обаче колко бяхя щастливи и намазани, ми стана едно готино  Laughing, не можах да им се скарам. Не мога да пусна прахосмукачка в нас, че тя ходи след мен и реве да ѝ я дам, не мога прах да избърша п осъщата причина, иска да ми взима парцала и тя да бърше. И понеже все нещо иска дето не може и нон стоп циври, по цял ден, ужас. Не ми дава да я обличам, иска да си седи гола, а то студено, на това отгоре се напикава, не иска на гърне да седне и съответно ми маркира пода у нас, па и веднъж дивана.

И аз съм много щастлива от кралската сватба  Party Даже се опитвах да обяснявам на Макс, 4е ще го питам дали помни красивата принцеса като порасне, ама не ме отрази особено   hahaha  Joy

Ха ха Лиде, чакай още малко да порасне и тогава му ги обяснявай тия работи, иначе ще стане като Емо като ме питаше веднъж може ли да се ожени за най добрия си приятел и аз му викам ама трябва за жена бе маме, той само ме погледна изплашено и ми каза тая па  Rolling Eyes  Laughing. То па и аз се притесних тогава. Ама сега вече взе да усеща за какво трябва да се жени  Laughing.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 00:18 от poly_zoe

# 640
Чакай да се разпиша и аз, сакън да не ви домъчнее. Laughing
МамаНаПанда, честита нова работа. Каквато и да е, щом ти е на сърцето, стискам палци да се развият нещата по план!  Hug
Дани, и на теб стискам палци с работата! Ако станат нещата така, че малчо да го гледа бабата, най-добре.
Поли Зое, липсваше, да знаеш!  Hug Много весело разказваш за приключенията вкъщи. У дома също "НЕ" е важна думичка. И иска да се облича, пие, къпе и пр. сама, а пък не може. Чак до там сме стигнали, че например взема чашата ми с кафе /оставена без наблюдение/,  и изливайки я на пода, вика "Не, не, не".  hahaha Знае ми репликите преди да ги кажа. И навън е същото  - "даваш ли си играчката?" - "Не!", "Върни си играчката на детето!" - "Не!" И с чистенето си помагаме, аз мия прозорци има - няма през три дни, че започват от ниско в цялата къща и са вечно омазани. Та минавам аз целия апартамент, а малкото хаймане вървяло след мен и довършвало работата с мокра кърпичка...  ooooh! Пак мазало...
За кралската сватба - писна ми цяла седмица да слушам за нея, пък днес, в големия ден дори не съм пускала телевизор, да видя поне младоженците. Не умишлено, просто цял ден бяхме навън.
Трейси, страхотни снимки, както винаги. А тази на пътя е толкова луда, и толкова символична...
Джема, много кофти с огледалата. Да им спука човек задниците от бой, ако ги хване.

# 641
  • София
Здравейте момичета!!!

Ние сме приети в 9то ОДЗ Simple Smile

При вас как са нещата?

Ние с нашия тати сме със смесени чувства относно яслата. Хем искам да се социализира, хем не искам да го давам. Мисля си, че родителският кооператив е по-добрия вариант за гледане на деца, въпреки че е по-скъп и по - ангажиращ.
Но ще запишем малкия и времето ще покаже.

# 642
Elyah, честито! А ти май беше убедена, че нямате шанс.  Simple Smile Направо леееееекинко завиждам. Simple Smile Ние за жалост както и очаквах не сме класирани и тепърва започва мисленето на варианти.  Cry

Кобрети,  Hug При нас фазата "не" отдаааавна е в сила и вече не ми прави впечатление.  Laughing Само й викам "абе ти 'да' можеш ли да казваш?" а тя ми отговаря отново "нееее".  Crazy Иначе и при нас от няколко седмици е на мода "мамо Ани мичкааа, мичка мамо Аниии"  Joy Всичко иска сама, но съответно не всичко може и все по нея тичам, но пък така се учат. Simple Smile Много ми е сладка като го каже това "неее, Ани мичка, мамооо". Звучи ми точно като "стига бе, мамооо, не разбра ли, че мога и самаааа?".  hahaha

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 18:47 от ♥МамаНаПанда♥

# 643
здравейте и от нас!
Аз започнах работа от 2 седмици и не ми остава време да следя събитията тук.
Стискам силно палци на Дундла! Дано да изкараш без проблеми до края и да се радваш на успешен финал!
Трейси, снимката ти е страхотна! Успешно раждане, малко остана!
Миленка, честит ви прием в яслите! Дано да свикне бързо и да ходи с желание!
Аз моето момче го записах от септември, а дотогава ще го гледа баба, а лятото и тати  Crazy
Поздрави на всички и приятна сбирка в Трявна!

# 644
Момичета, знам,че някои от вас пазаруват  и предлагат стоки в продавалника.Имам питане за него и ако може някоя от вас да ми пише на лични,за да  ми помогне.МЕрси. Hug

ЛЕка нощ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт