!
!
! До къде стигнахте с апартамента? Вижда ли се края вече ? А с Андичка как ще се оправяте, като започнеш работа?
! И на мен ми е свито сърцето, колкото повече наближава септември. Хем виждам колко е щастлива сред деца, как добре се интегрира дори с деца на различни възрасти, хем сърце не ми дава да я пусна. Лошото е, че вече направо не издържам на този режим - до обяд с нея, после 9-10 часа работа + събота или неделя. Но човек като се мобилизира винаги намира сили за още.
. Както винаги при вас е весело
. Дано и проблемите със свекърите ви вече отминават и всички да сте заедно.
.
! 
То това си е за празнуване тук в София. Софи не е приета, както и очаквах, няма и шанс, като гледам какъв е наплива... Бях подала молба в една ясла, не ОДЗ, там е приета и сега трябва да потвърдим, това ще ни е крайния вариант, поне ще спечели една точка после за кандидатстване в детска градина.
Софи също е на не-тата, всичко й е не, дори и да иска нещо, пак е не, явно такъв им е периода. Но тя пък като иска да направи нещо сама вика "мога, мамо, мога", а като не може вика "не .... мога, мамоооо", като набляга на не-то и започва да се сърди, че не може да се справи. Скици големи са, само да се забавляваш с тях...

, хем мъка да ти стане, хем, както казваш ти, сърцето ти се изпълва с радост и любов към тези две най-скъпи здрави, жизнени и щастливи същества. 
Ама ще се научи тя, мамина отмяна ще бъде.
На коя дата беше събитието? Тя отдавна не се е разписвала, сигурно е доста заета с приготовленията. 

Днес официално поръчахме роклята, към 15ти ще е готова. И такам!

, Валко да се оправя
, Диндла да стиска кълчици и да пази малкото човече
, на Трейси най-лекото и приказно раждане
, на Дани успех в работата
, честити да са първите пърхания на Хариелка
... и т.н. на всички, които пропускам!
!

А не ме питайте нея как я събудих сутринта в 7,30 като е свикнала да спи до 10
Иначе нямахме никакви проблеми,веднага влезе при децата и се заигра.Учителките после ми се обадиха да ми кажат ,че е спокойна.Спала е,изяла си е всичко.Пу-пу,дано и следващите няколко дни да е така и да нямаме проблем с адаптацията. И по-малко да боледува ,де.
Днес може да се каже, че ми беше първият работен ден. Имам много да уча и с много да свиквам, но се надявам до края на четвъртък да съм се поокопитила. Другата седмица започва същинската нерво-съсипваща част.
От днес съм с доста по-къса коса - наложи се, но учудващо крайният резултат беше приятен.
Утре и в други ден ме чакат още малко малки промени. Радвам се, че докато ме няма, свеки и Андичка се гледкат много добре. Много ми е мъчно за детенцето ми, но знам, че като цяло е послушна и се гледкат без проблем.
В четвъртък следобяд слааава Богу най-накрая ще заминем на Канзас. Много се радвам, защото кой знае кога ще е следващият път, когато ще стигнем дотам. Дано стигнем и до Трявна. Много ми се ходи! 
С апартамента нещата вървят, на финалната права сме, слава Богу, че вече хем ми втръсна, хем и време няма да имам да се занимавам повече.

Препоръчани теми