Само кафенцето на Дани го няма днес
Но Дани, ти днес имаш по важни задачи да действш. Успех ти желая! Всичко да се нареди, както е най–добре за всички и за Нико най–вече. И поздравления за работата. 
Хаха Амбишъс, как къде е Лидето, на сватбата на Кейт и Уил е ходила
Тук само за това се говори и е събитието на годината. Големи са вълнения, нали тук са привърженици на английския трон. От вчера само това показват по ТВ, а днес изключително цял ден ще е за сватбата. Дори и аз я гледам в момента. 
Браво на теб за ролерите! То е като други работи, дето не се забравят
А Саванка вече е съвсем добре, нали? Възмутена съм от разказа за болницата,,,, как ще ви оставят така да чакате с дете посред нощ?? стандартната медицина май куца там, за разлика от алтернативната. Слава Богу! Там сте много напред и то от 80те години още. А за бретона добре си направила, че само ги мъчим милите с тези коси. И на Еванджи така ѝ расте косата на бретон най–вече. Вече ѝ е под брадичката и аз се чудя къде да го дявам. Дори последно 'рибя кост' ѝ оплетох от него. Джема, това което се случва с колата ви е ужасно! А без огледала не става.. Това ми харесва тук в южна Германи, че не се краде. То иначе не си струва човек да има хубава кола. В Берлин на времето ни бяха откраднали навигац. система. Чувтсвото като видиш разбита собствеността си е кошмарно. Абе сърцето ти все едно е разбито.
Диндла, всичко ще се оправи, почивай си и остави на лекарите да се погрижат за вас.
Хариелка, честита ви годишнина! Здраве и любов!
Нормално е да забравите, сега имате други вълнения и ще стават все по–големи. 
Трейси, много готина фото. Направо е за рекламен афиш на някоя кауза с хуманитарна цел.

И с голямо закъснение и на огромна патерицаЧРД на Магаре и Алегория!
Да сте здрави, любящи и да ви слушат мъже и деца.
Магаренце бързо да се оправяте. Не е кекаво детето, все пак сте на по–влажен климат. За това пък си имате море и цяло лято ще мята дупе по плажа и ще се калява на воля

Гледам Ганушкаи Мариелка не са писали скоро. Дано са добре те и децата.
Поли, аз бях приритала за теб
Да се включваш по–честичко
При това такава, каквато ми е на сърце и душа откакто се помня.
В началото няма да ми е хич, ама хич леко. От сега се треса от притеснение!
Но и нямам търпение и дай Боже да ми провърви.
За жалост за пореден път ни пропада ходенето до Казанлък, дори свеки ще остане да гледа Андичка докато майка ми се върне. Но се надявам да не се наложи да ходя на работа на 6ти май, че да мръднем поне за 3 дни. За сега нашата ТРЯВНА НЕ отпада, но има известен шанс да не успеем да дойдем. Иначе Андичка е много по-добре. Засега останаха само по-гъстичките сополки, които дърпам 4-5 пъти на ден с Бейбивака, да ни е жив и здрав.

Направо мене ме яд, пък какво остава за вас... Наистина 
И аз знам какво означава това, защото ни се случи в Париж, когато Анди вдигна 40Т. Но нямаха избор, защото беше планувано и уредено много отдавна, свързано със среща с други роднини там+после летене за Люкс от там. Просто дано детенце се оправи скоро, че ми е много мъчно за нея.

а толкова изтървах...
Мммм, тирамису-то е страшно!
За какво съм им огледала и то толкова 4есто, явно са дефицит някакъв
Дано да е било за последно