и се моля следващия път ,като се включите,новините да са добри
Прегръдки силни
. Не губи кураж! Всички сме с теб! От сърце ще се моля много за вас! Трябва да успеете! След всичко , през което мина миналия път
......Гушкай Софи и никакво ставане от леглото. Пиши, когато можеш.
!

леко раждане, когато му дойде времето 
дано всичко се оправи при вас
почивайте си и се наслаждавайте на мъниците,защото и те усещат,че нещо не е наред

Права си, в болницата човек може да се депресира до безумие. В къщи с детенце е по - добре. Дано има и кой да те отменя с домакинските задачи и със заниманията на малчо.
Тя моята е лесна де, скитня ми дай, ама половинката дали ще може, че в отпускарския сезон работещите са по-ангажирани от обикновено. Между другото намерих уитабикс, дето го препоръча ти преди време. Първия път хич не й допадна на моята кокона, но вече си го хапва. И мюсли със сушени плодове прояде, така че поразнообразихме закуските. Я да те питам, какво би препоръчала за целулит? Моля те, не казвай масажи, знам че по-добро средство няма, ама нито имам времето, нито толкова излишни пари. Не знам какво стана, миналото лято съвсем ми се беше изчистил, а сега като се погледнах в огледалото ми се доплака. Трагична е ситуацията... А сме на почивка другия месец. Как ще го лъсна тоя целулитен г.з на плажа, не зная
Ама поне е почнала да си дава нещата и на другите. Е, понякога се стиска, но нищо, напредваме. Освен това откакто не пие мляко спи значително по-добре нощем, а сутрин ставаме в 10. Ей, то си било хубаво да гледаш дете, дето спи.
ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ОБИ4АНА, МНОГО СПОКОЙНА И ЩАСТЛИВА С МАЛКАТА СИ ПРИНЦЕСА
От яд и мен ме изуми преди да навърши годинка Макс беше охапал една жена за врата, но бяхме на луд по4ти тинейджърски купон с над 30 4овена на средна възраст 20 год, та вси4ки го мятаха буквално от ръце на ръце и той направо милия незнаеше къде и с кого е в момента, и при това на една ужасно силна музика, абе лудница беше и той след пове4е от половин 4ас такива екстремни за него преживявания просто се обърна и захапа жената за врата, която току що го беше грабнала, поредната
Направо не можах да повярвам на о4ите си. Това ни беше първата агресия, а после и обяснения трябваше да давам на мъжа и
4е изглеждаше, то4но като на осмукано
Не е особено приятно, спарва, потиш се ужасно и по4ва да те сърби, скърца и т.н., но пък е безплатно 
Паднал, явно са го блъснали отзад, но деца все пак, на ръба на един шкаф. Добре, 4е е със заоблени ръбове, а не остри, 4е...
Дадоха ми един списък с неща, които да наблюдавам, направо ми настръхна косата, но днес по4ти я няма, само леко синее. Но пък хубавата новина е, 4е Макси полу4и покана за детски рожден ден на едно мом4енце от неговата група, в детски център на близо и сигурно ще отидем, защото това мом4енце обожава да си играе с Макс и само за него говори вкъщи. Много говори това дете, направо ме изумява. По-голям е знам, но говори с изре4ения и с цветове...
Така 4е се надявам да се зарадва на присъствието ни. Днес е много приятно времто при нас и ще се обикалят парковете 

,вчера наистина ми стана много тъжно и присърце приех нещата,макар че не се познаваме лично,както и с повечето хора тук,за повечето от вас съм си изградила мнение и с Янчето,Таня и Дани видях че е точно такова каквото си го представях. Ти според мен си родена да бъдеш мама,просто такова излъчване струи от всеки твой пост,толкова уверена,позитивна,спокойна,добродушна и т.н. та затова вчера направо ми се сви сърцето като прочетох,наистина се помолих за вас,даже имах една свещичка тук и ви я запалих за здраве,може на някой да им звучи смешно,но знае ли човек, понякога тези неща помагат.Сигурна съм,че всичко ще си дойде на мястото и скоро пак ще се разхождате със Софи и бебо из парковете