1. Върнахте/ще се връщате ли скоро на работа?
Да, още миналата година.
2. Кой гледа (ще гледа) детето и как се справя гледащият?
Досега я гледа гледачка, от 1-ви юни ще тръгва на ясла
Лелята, която я гледа е много внимателна /от време на време даже прекалено внимателна/, но има един голям минус, че изпитва панически страх от болести, задавяне и други такива подобни
и ако имах работодател, не знам как щеше да ме трае да взимам болнични при всяко неразположение на Деси, за да си я гледам, въпреки, че имам гледачка! Неприятно ми е , защото лелята нищо не спомена за проблемите си, когато се запознахме. НО най-важното е , че Деси я харесва, няма никакви проблеми
сеща се за нея, когато я няма и с нетърпение я чака 3.Усещате ли, че липсвате на детето си? Успявате ли да си отделите достатъчно качестветно време заедно? Естествено е , да липсват малките буболечки
, но когато се струпат например много поюивни дни или си я гледам в къщи например хремава, на моменти много ме ядосва и си мисля, че съм по-полезна за нея така, ходеща на работа
Сутрин до 10- 10.30ч. сме заедно и след 17 часа следобед също.4. Поема ли таткото половината от задълженията ви към детето и към къщната работа?
Да, за моя голяма радост без да има нужда от подканяне Пилето много помага, често се налага и да пътува, но за ден-два. Злато ми е той

Да спомена и майка ми и сестра ми, че и от там имам помощ, когато и да им звънна никога не са отказали. Даже и "досаждат" те сами, да им водя децата /в добрият смисъл "досаждат"

Стегни се и мисли положително, никакви сълзи пове4е, 4у ли
Но домашната обстановка си е друго наиситна. В тия болници само можеш да се вкиснеш. Надявам се те карат с кола до там и обратно. Пазете се мам4ета и бъдете силни, сигурна съм 4е вси4ко ще е наред, само стиснете още малко зъби
Сега ще посещавам само предмета, в който не съм си взела изпита и една практика за половин ден, но колкото и да се опитвам все си има някакви гадни хартиени недоуредици и пак трябва да бягам и да ги върша. Много хартия тук, много нещо
Инъ4е 4етох ви миналата седмица вси4ки бяхте с кашлици и да не останем назад и ние
Май с тия барбекюта и празници си вкарахме лек автогол