Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 711
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Забравих да отговоря на  анкетата на Янчето:
1. Върнахте/ще се връщате ли скоро на работа?
Да, още миналата година.
2. Кой гледа (ще гледа) детето и как се справя гледащият?
Досега я гледа гледачка, от 1-ви юни ще тръгва на ясла Simple Smile Лелята, която я гледа е много внимателна /от време на време даже прекалено внимателна/, но има един голям минус, че изпитва панически страх от болести, задавяне и други такива подобни  Sad и ако имах работодател, не знам как щеше да ме трае да взимам болнични при всяко неразположение на Деси, за да си я гледам, въпреки, че имам гледачка! Неприятно ми е , защото лелята нищо не спомена за проблемите си, когато се запознахме. НО най-важното е , че Деси я харесва, няма никакви проблеми Simple Smile сеща се за нея, когато я няма и с нетърпение я чака

3.Усещате ли, че липсвате на детето си? Успявате ли да си отделите достатъчно качестветно време заедно? Естествено е , да липсват малките буболечки Simple Smile , но когато се струпат например много поюивни дни или си я гледам в къщи например хремава, на моменти много ме ядосва и си мисля, че съм по-полезна за нея така, ходеща на работа Simple Smile Сутрин до 10- 10.30ч. сме заедно и след 17 часа следобед също.

4. Поема ли таткото половината от задълженията ви към детето и към къщната работа?
Да, за моя голяма радост без да има нужда от подканяне Пилето много помага, често се налага и да пътува, но за ден-два. Злато ми е той  Heart Eyes
Да спомена и майка ми и сестра ми, че и от там имам помощ, когато и да им звънна никога не са отказали. Даже и "досаждат" те сами, да им водя децата /в добрият смисъл "досаждат"

# 676
  • Sofia
Момичета, включвам се с много лоши новини.  Sad При мене е започнал родилен процес в следствие на вътрематочна инфекция. Не знам дали изобщо ще го имам това бебе. Лекарите правят всичко възмжно, за да спрат процеса, да излекуват инфекцията и да ми направят серклаж. Обаче нещата са много сложни и не дават гаранции за нищо. Така че, сами разбирате отпадам за Трявна, която с такова нетърпение чаках. Ако някоя иска да заеме нашето място, да ми пише на лични, ако ли не,  до няколко дни трябва да се обадя да освободя бунгалото.
Стискайте ми палци и се молете за мен и моето бебче...  Cry  Cry  Cry  Praynig  Praynig  Praynig На мене друго не ми остава, освен да се моля и да лежа неподвижно... А милата ми Софийка само обикаля олколо мен и се чуди защо мама само лежи, а баба и тати я обгрижват. Идва, бърше сълзите ми и само ми повтаря "Маме, маме..." Душица, златна, добре че поне нея я имам!  Praynig  Praynig  Praynig Свеки дойде да ни гледа и двете.
Като имам новини - добри или лоши - ще пиша.

# 677
  • София
Hariela  - направо думи нямам. Представям си какво ти е. Стискам палци всичко да ти се размине.

При мене нещата също не са розови. Ходя всяка сутрин в болницата пускат ми по две банки с лекарства и после се прибирам, защото нищо друго не могат да направят там за мене. Пък и аз предпочитам да съм си в къщи с моя малчо. Така ми е по спокойно. При мене контракции си има. Пък и тази миома толкова се е оголемила, че ми притиска пикочните канали и болките са направо невероятни. Важното, че уж на бебка нищо и нямало, освен тези контракции.

# 678
Момичета, включвам се с много лоши новини.  Sad При мене е започнал родилен процес в следствие на вътрематочна инфекция. Не знам дали изобщо ще го имам това бебе. Лекарите правят всичко възмжно, за да спрат процеса, да излекуват инфекцията и да ми направят серклаж. Обаче нещата са много сложни и не дават гаранции за нищо. Така че, сами разбирате отпадам за Трявна, която с такова нетърпение чаках. Ако някоя иска да заеме нашето място, да ми пише на лични, ако ли не,  до няколко дни трябва да се обадя да освободя бунгалото.
Стискайте ми палци и се молете за мен и моето бебче...  Cry  Cry  Cry  Praynig  Praynig  Praynig На мене друго не ми остава, освен да се моля и да лежа неподвижно... А милата ми Софийка само обикаля олколо мен и се чуди защо мама само лежи, а баба и тати я обгрижват. Идва, бърше сълзите ми и само ми повтаря "Маме, маме..." Душица, златна, добре че поне нея я имам!  Praynig  Praynig  Praynig Свеки дойде да ни гледа и двете.
Като имам новини - добри или лоши - ще пиша.

О, милата Хариелка, не се отчайвай, вярвай, че всичко ще се оправи, не губи надежда.
Прегръщам ви и трите, заедно с бебето, късмет и дано скоро се оправите.  Hug Hug Hug

Дундла, дано и от теб чием скоро хубави новини  Hug Hug Hug

# 679
Хариела, стискам палци и се моля за теб и бебчето ви!!!  Praynig

# 680
  • София
Хари  Hug
големи прегръдки за теб и човечето в теб. Дано всичко се оправи. Стискаме ви палци и се молим за вас  Praynig Не се отчайвай, с теб сме  Hug

dyndla, дано и при теб нещата се нормализират. Прегръдки  Hug

# 681
Хари, изпращам ти всичките си положителни мисли! Много стиснати палчета от нас! Вярвам, че нещата ще завршат добре, когато им дойде времето!  Hug

# 682
Боже, Хари, моля се дано накрая новините са добри  Praynig!

# 683
Хари-мила, много съжалявам,че така се е получило Sad,искрено се надявам,че всичко ще се оправи и когато му дойде времето ще си гушкате малкото бебче,силно стискам палци да стане така и ще се помоля за вас,изпращам ти много прегръдки,бъди силна Hug

Диндла-и на вас продължавам да стискам палци,нещата да се подобрят и да се чувствате добре с бебо Praynig

Щях да пиша и още,но ми стана много криво,по късно може пак да се включа.

# 684
  • Кърджали
Нямах намерение да пиша, ама...
Хариелка, едно много силно гуш от мен. Моля се да се случи това,което искаш и да си го имате бебчето.Друго няма какво да кажа, дано се случи най - доброто.
dyndla, дано и при теб нещата се нормализират.

При нас нищо интересно. Сутринта с Кати бяхме доста навън. Като гледам времетео, следобед май ще сме си в къщи, че аха всеки миг ще завали. Друбната ще издивее...
Аз започнах да оглеждам обявите за работа...Засега само в интернет.То нямам надежда, че ще намеря това, което ми е на сърце, но се надявам поне да успея да си намеря нещо, дето ще ми е интересно и приятно.

# 685
Диндла, сега прочетох, че и ти имаш проблеми, стискам палци и на теб, дано всичко завърши по най-добрия начин!  Praynig

Шайн, радвам се, че резултатите при Белослава са добри, така да продължавате и за напред.  Hug

Аси, Лиде  Hug не мога да се разписвам вече толкова често, колкото ми се иска  Sad
Не ми остава почти никакво свободно време, едва намирам малко пролуки, за да ви чета. Коки ще тръгва на ясла от 16.05, че майка ми закъса със сърцето, сложиха й два стенда през март, а другата седмица предстои трети.  Praynig

За последната реваксинация - и ние все още не сме я сложили, до скоро я нямаше. Другата седмица ще ходим да пускам изследвания за градината и ще видим кога ще я сложим.

Утре имаме именици и ще празнуваме на вилата, пожелавам ви весели почивни дни!   bouquet

П.С. Трейси, скоро идва вашето второ щастие, пожелавам ти бързо и леко раждане!  Hug

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 16:20 от Дю

# 686
Мила Лили, изпращам ти всичката си положителна енергия и се моля ти и бебчето да сте добре. Не губи надежда. Стискай зъбии всички ще семолим нещата да се оправят Hug Hug Hug Hug Мнгоо прегръдки

Диндла, и на теб силно стиснаци палци да се подобрят нещата  Hug Hug Hug

И аз щях да пиша, ама нещо ми стана много тъжно. Само да ви кажа, че бебо вече е слязъл надолу, започнаха ми тази нощ и малко по-сериозни контракции, така че ако не се включа скоро, значи съм отишла дараждам. Стискайте палци и за мен, всичко да е ОК.
Целувки на всички.

Само да добавя, честито на сестричката на Пандата, лека и безпроблемна бременност желая  Hug Hug

# 687
  • София
Лили много положителна енергия и стиснати палци да удържат лекарите положението и да си гушкате още една прекрасна принцеса. Голяма прегръдка имаш.  Hug

Диндла и на теб пожелавам да се нормализират нещата и да няма проблеми.

Трейси, леко и безпроблемно да е раждането на Томи!   bouquet

Щях още да ви пиша ама тия дни само някакви глупости са ми на главата, та ще отложа.

# 688
Хариелка, много мъчно ми стана като прочетох  Cry  Как така инфенкция? Как изобщо е възможно да се случват подобни неща на хора като теб?? От сърце ти желая най–благоприятният изход. А ти почивай и много да си гушкаш Софи, тя ще ти дава сили и кураж. Прегръдки и от нас!

# 689
Аууу, много сте се вкиснали вси4ки  Rolling Eyes Сигурно е от времето навън.
Дундула, Хари - стискам ви силно палци, ужасно неприятно е, но освен да се молим и да мислите положително, да по4ивате, а останалото божа работа  Praynig Хари, защо пла4еш??? То4но сега трябва да си много спокойна  Naughty Стегни се и мисли положително, никакви сълзи пове4е, 4у ли  Naughty Вси4ки емоции сега не са препоръ4ителни, ти си знаеш де, но аз пак да се скарам. Мисли си само хубави неща, Дундула и ти също. А ти защо ходиш до болницата и обратно всеки ден. Смисъл, за теб подходящо ли е да имаш толкова много движение  newsm78 Но домашната обстановка си е друго наиситна. В тия болници само можеш да се вкиснеш. Надявам се те карат с кола до там и обратно. Пазете се мам4ета и бъдете силни, сигурна съм 4е вси4ко ще е наред, само стиснете още малко зъби  Praynig   bouquet
Трейси - и на теб стискам палци, Томи да се появи бързо, безпроблемно и когато му е времето  Praynig   bouquet
И още щях да пиша, но...както ве4е писах и на мен ми се вкисна с тези новини...
Официално съм от днес без практи4ески изпити за покриване и само 1 писмен ми остана, който незнайно защо ми се вла4и толкова много. Нещо не ни организират интензивно изпитите както преди, пове4е са се концентрирали в практиката, а аз я свърших първа от целият випуск  Party Сега ще посещавам само предмета, в който не съм си взела изпита и една практика за половин ден, но колкото и да се опитвам все си има някакви гадни хартиени недоуредици и пак трябва да бягам и да ги върша. Много хартия тук, много нещо  Crossing Arms Инъ4е 4етох ви миналата седмица вси4ки бяхте с кашлици и да не останем назад и ние  Mr. Green Ама имам предвид и тримата се изпонатръшкахме, но защото има слънце, топло е, но духа силен и студен вятър и не можеш да прецениш как да се обле4еш и как да излезеш за разходка, а вътре срамота да стоиш и така. Сега сме по-добре. Мъжо му мина, на мен лека кашлица ми остана, но я отдавам на пушенето (не го спрях  Mr. Green ), а Макс кашля по 1 на ден, като стане от сън, незнам защо то4но тогава  newsm78 Давам  по 1 лъжи4ка Студал на ден и това е, друго не правя. Опитах с 4ай от лайка, с мед и смокинов лист изсушен. Свекърва ми го препоръ4а за магарешка кашлица, но нещо не ми се кутират отварите, а щях да питам - има ли друго такова месоядно детенце като моето  newsm78 Не иска да яде друго освен месо от няколко дена  ooooh! Май с тия барбекюта и празници си вкарахме лек автогол  Rolling Eyes Снощи яде мусака - само кайма със заливка, картоф ако вкарам се плюе или ако е дори нама4кан го усеща и пак плюе  ooooh!  Thinking
Гледам обсъждате и по4ивката, 4е наближи. Дано си изкарате спокойно и много весело и да си по4инете. Аз организирах ве4е нашата. Имаме вила, билети и разу4аваме района, остава само кола под наем да си вземем, с бебешко стол4е и сме готови за обикаляне  Party Ще ходим в Испания в покрайнините на Бенидорм (това е за г-ца Кобрети). Ако си наблизо, свиркай да се видим поне с теб  Hug В самия Бенидорм е голяма олелията и затова избрах в по-прохладните и спокойни местенца да ни е вилата. Имало в района и ужасно много български ресторанти и заведения, така 4е и местните бг ще посетим. Ох, спирам, а уж нямаше да пиша...Отивам да посвърша малко домакинска работа, 4е Макс ще ме 4ака пак на вратата в детската да го взема  Mr. Green Мислете позитивно мам4ета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт