Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 694
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Да Миленка,ние идваме на шопинг редовно из магазините,даже последния път с мойта таратайка да я раздвижа,че ще забравя да шофирам. Планирам да ни стане редовно идването до любимия квартал,че тука е ужас,ама ужас с големи букви! А там отвориха ли прохода зад Билла?
Аз пък още гладя бодитата,че нямаме простор и суша на един сгъваем в къщи,а Силви понякога сваля дрехите и ги разнася. С нетърпение чакам да си купим сушилня,но сигурно ще е на есен!
Хайде чао от мен,отивам пак да стягам багажи Grinning

# 76
  • София
Жули, отвориха го прохода и за пешеходци и за коли. Айде звънкайте като дойдете следващия път Simple Smile

# 77
Хехе, на тази възраст гладене с цел дезинфекция ми звучи като майтапче.  Grinning Отдавна съм спряла да гладя с тази цел (както и отдавна спрях и да изварявам биби и шишета). До около годинката гладех по-скоро по навик, а от тогава гладя само това, което е нужно, в мисъл е намачкано, а трябва да не е. Но бельо, неее.  Grinning

Дани, супер за албумчето! Значи имаме до СРЯДА 23 МАРТ да качваме. НО само да доуточним - качваме снимки, на които сме НИЕ С ДЕЦАТА или САМО ДЕЦАТА? Че аз замисляйки се, се пообърках.  Mr. Green

# 78
Az pyk zabrawih imeto i parolata Simple Smile
Може ли на лични да ми пуснете шифъра на Леонардо Simple Smile

# 79
Az pyk zabrawih imeto i parolata Simple Smile
Може ли на лични да ми пуснете шифъра на Леонардо Simple Smile

Май и аз!  Crazy Ако може и на мен някой да пусне.  Hug

# 80
Привет в това гадно време Wear Umbrella

За колажа-аз пък влизам в профила ни в снимка бг,но не виждам този новият албум newsm78,всички други албуми ги виждам,а такъв пролетен не виждам,много странно Thinking

За гладенето на дрешките-аз ги гладя,много рядко да облека нещо не гладено,правя го заради онези червени петна,водя борба с тях,появяват се ако не я мажа с Екзомегата на Адерма,или пера с нашият прах и не гладя.Лятото нямаме проблеми,но в студеното време ако не предприемам мерки се появяват тук там.

Лиде-честит ти рожденик,да ти е жив и здрав.

ribkata87 -ех ако дойдете за празника на розата ще си направим една срещичка Grinning

# 81
О, някъде съм го изтървала този момент, че вече имаме желаещ. Значи остава Терпсихора.  Simple Smile Аз ще я отменя по-натам, когато е нужно да се смени.  Wink Редактирам се, пуснете и на мен паролката, моля!  Embarassed

# 82
  • София
Кате, аз фотошопски колаж не мога да направя, единствено този, на който сме ние с децата. Ако искаш- давай ти!   bouquet

# 83
Аз ще го направя колажа, траех си досега, защото ще кандидатствам наново висше и ми е мнооого зор в момента, но все ще намеря време.

# 84
Абе като няма желаещи, няма. Пък като има, ще се избиете.  Mr. Green Последно кажете снимки НА децата (сами) или С децата (и нас) да слагаме???

# 85
О, някъде съм го изтървала този момент, че вече имаме желаещ. Значи остава Терпсихора.  Simple Smile Аз ще я отменя по-натам, когато е нужно да се смени.  Wink Редактирам се, пуснете и на мен паролката, моля!  Embarassed
Кобрети, ако се натискаш, няма проблем, ще се радвам даже, че наистина ми е напечено Simple Smile
А за снимките, да качим една на детето само и една, където сме с децата, а какво и кой ще го прави ще се реши по-късно.

# 86
  • На плажа
О, някъде съм го изтървала този момент, че вече имаме желаещ. Значи остава Терпсихора.  Simple Smile Аз ще я отменя по-натам, когато е нужно да се смени.  Wink Редактирам се, пуснете и на мен паролката, моля!  Embarassed
Кобрети, ако се натискаш, няма проблем, ще се радвам даже, че наистина ми е напечено Simple Smile
А за снимките, да качим една на детето само и една, където сме с децата, а какво и кой ще го прави ще се реши по-късно.

Peace И аз така мисля,пък може и всеки да си прецени,ако няма хубава снимка с детето,може само негова да сложи  Wink
Всички ли виждате албума,или не ?

Лиде честит рожден ден на Емо,жив и здрав и по-често да се заседява в къщи Hug

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 18:16 от Дaни

# 87
  • В друго измерение
Лиде - няма те на скайп, затова тук да честитя РД на Емо! Да ти е жив и здрав, много да те слуша и да те глези! Приятно прекарване на празника! Hug Hug И успех на изпитите, стискам ти много палци, измъчи се ти, но малко остана.  Hug

Славенче - ти за вит Ц ме беше питала, давам сега през сезона, почнах някъде ноември.

Ели - стискам палци за Емо, дано се размине пълната упойка!

# 88
Амбишънс, намериме на скайпа да те питам нещо - slavena_80   Hug Hug

За снимките за колажа - аз нямам скорошни мои с детето.Сега изрових последната е от 14.02 , на която е само малкия и батко му го има.Но ако може този, който ще прави колажа да я изреже така че да е само малкия ще ви я пратя.Иначе не знам дали до сряда ще има кой да го снима. Rolling Eyes

Стеле
,ти какво ще учиш пак? ( всъщност а преди какво си учила? Hug

Лиде, да поздравиш специално мъжа си от мен за рожденния ден!  Laughing Ние един ден бая си полафихме като те нямаше, та....да е жив и здрав и да те глези както досега. Hug И му кажи,че му пожелавам от сърце да се занимава само с това, което обича. Wink

# 89
Абе като няма желаещи, няма. Пък като има, ще се избиете.  Mr. Green Последно кажете снимки НА децата (сами) или С децата (и нас) да слагаме???

Aз си мисля, един колаж само със снимки на децата, ве4е пораснали и променени....а пък ние нали си имаме колаж, ние не сме се кой знае колко променили  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ако има кой да направи и двата , нямам против, но ако ще е само един колаж, май по-добре е само на децата
В крайна сметка ,каквото решите...Ако искате да пусна една анкета и да видим

Общи условия

Активация на акаунт