Браво за новата тема! Бързо върви за разлика от старата ( или аз отдавна не съм влизала).
Нещо хич не ми остава време за мен самата напоследък. Като има такова гледам да се цопна във ваната с много пяна и соли, да си наклепам маска на лицето или направя маникюра.

А и нещо сме се ошашавили покрай атомната катастрофа в Япония
тук само за това се говори. За капак разбираме че в нашата Бундес републик АЕЦ са най–гъсто разположени. Иначе в цяла Германия са 17, а някога е имало цели 37
Това което разбрах е, че никой не мисли за бъдещето на тази планета. И вместо да намаляват, в следващите 20 години се предвижда построяването на още 400 АЕЦ в световен мащаб. Сори за отклонението, такива неща ни вълнуват тези дни. 
Сега набързо докато детето спи.
Лиде, да ти е жив и здрав Рожденика!
Много да се обичате, слушате и уважавате! А ти направи ли тортата от снимката? 
Хари и на теб да ти е жив и здрав мъжа!
Ти си му подарила най–хубавия подарък, остава да си го гушне след няколко месеца.
За гладенето на дрешките, аз си гладя всичко, ( то дори не може да се сгъне добре, ако не е огладено
Ама ти да зарязваш гладене и ала –бала. Почивай и събирай сили за после. 
За возенето, Еванджи е свикнала, че нали тук за едно пазаруване караме на 15км, а за нещо по–така, на 50, 60, че и 100км. Вземам ѝ не повече от 1 играчка, но най–често се кротва веднага щом я сложа и заспива, ако е време за сън, или слуша музика, много обича да танцува в колата.

За гърнето, аз нали бях писала, че веднага си го хареса и уж знае за какво е ( само за пишкане
Толкова за сега (съм запомнила

Близване, не близване, вкусовите навици отдавна са започнали да се формират и мисля, че това може да окаже влияние за в бъдеще.
Остава и от цигарката ми да си дръпне... Те това е типичен момент, в който за самите ни деца не е добре да ги оставяме да ни се налагат. Ето, изчетох си конското, ама то 'щото повдигнахте темата. 
И аз така мисля,пък може и всеки да си прецени,ако няма хубава снимка с детето,може само негова да сложи
Аз се предложих, щото в няколко поста чета, че нямало кой да направи колажа, и затова. Стелче, за мен е все едно, в смисъл нито ми е проблем да го направя, нито пък толкова държа. Така че ти прехвърлям топката, прецени какво предпочиташ ти, ако ти се занимава, го направи, ако не или си твърде заета, ще го правя аз.