Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 705
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
 Хелоу, хелоу!  Hug
Браво за новата тема! Бързо върви за разлика от старата ( или аз отдавна не съм влизала).  Rolling Eyes
Нещо хич не ми остава време за мен самата напоследък. Като има такова гледам да се цопна във ваната с много пяна и соли, да си наклепам маска на лицето или направя маникюра.  Simple Smile
А и нещо сме се ошашавили покрай атомната катастрофа в Япония  Sad Sad  тук само за това се говори. За капак разбираме че в нашата Бундес републик  АЕЦ са най–гъсто разположени. Иначе в цяла Германия са 17, а някога е имало цели 37  #Crazy Това което разбрах е, че никой не мисли за бъдещето на тази планета. И вместо да намаляват, в следващите 20 години се предвижда построяването на още 400 АЕЦ в световен мащаб. Сори за отклонението, такива неща ни вълнуват тези дни.  Tired

Сега набързо докато детето спи.
Лиде, да ти е жив и здрав Рожденика!   bouquet  Много да се обичате, слушате и уважавате! А ти направи ли тортата от снимката?  Laughing  Hug

Хари и на теб да ти е жив и здрав мъжа!   bouquet Ти си му подарила най–хубавия подарък, остава да си го гушне след няколко месеца.  Hug
За гладенето на дрешките, аз си гладя всичко, ( то дори не може да се сгъне добре, ако не е огладено   newsm78  Ама ти да зарязваш гладене и ала –бала.  Почивай и събирай сили за после. Simple Smile

За возенето, Еванджи е свикнала, че нали тук за едно пазаруване караме на 15км, а за нещо по–така, на 50, 60, че и 100км. Вземам ѝ не повече от 1 играчка, но най–често се кротва веднага щом я сложа и заспива, ако е време за сън, или слуша музика, много обича да танцува в колата.  Simple Smile

За гърнето, аз нали бях писала, че веднага си го хареса и уж знае за какво е ( само за пишкане  Laughing  Другото го прави веднъж на два дена, а и е доста като на новородено още. С две думи, не става за гърне.  Laughing Иначе и име му е дала и сутрин си казва. Направо ме учудва какви количества изпишква и си го пълни до горе. Та явно стиска, затова. А памперси–гащи, взехме. Цената е същата като на обикновените, но са ми едни такива бикинести, много изрязани и мънички. Четвърти номер, уж да държат по–стегнато. Стигнах до извода, че са за „по–напреднали, когато се слага ей така за всеки случай само. За през нощта са супер неудобни, та ги обуваме само като ще излизаме.
Толкова за сега (съм запомнила   Laughing  До скоро и приятен уикенд на всички!  Grinning

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 00:00 от renee

# 91
Нека направим както предложиха Стела и Дани - слагаме снимки и само с децата, и ние с тях, пък който каквото и колкото може да направи. За целта обаче ще направя още един албум, където да се слагат снимки на нас с децата, да не ги бъркаме. Ок?

# 92
Поли аз сега те прочетох,,, Голям смях с това Сонче, ще ме скъса просто. Много вилнее значи. На кого ли се е метнала  Wink  Hug А за Емо, милият той, ще има фобия от зъболекари. Но минава да знаеш. колкото повече го водите сега, толкова по–скоро ще му мине страхът. Аз съм била така, бягах и се криех из храстите  Laughing но майка все ме влачеше и сега ми е голям кеф да ходя на зъболекар.  Simple Smile Коста е слагал на пациенти от този Дормикум, но венозно и веднага действал. Да не би да избързва с процедурите, преди да го е хванало щом казваш, че после вкъщи заспива дълбоко?   newsm78 Стискам палци и дано не стигате до упойка. Прегръдки от нас!  Hug 

# 93
  • На плажа
ВЪПРОС: Мислите ли,че е редно да даваме на децата винен кебап?Тази вечер правих и мъжа ми настоява да му дам да опита,ама аз се дърпам заради виното,макар,че алкохола извира,докато се готви newsm78

# 94
Дани, то алкохола се изпарява докато се готви кебапа и мисля, че няма проблем заради това точно, но ако е както аз го правя, не бих дала на Соня, че моя е с много лук и чесън, и много пържене, както го харесва мъжа ми, то аз заради него най вече го правя, на Соня не давам.

Ренее, таман си мислех за теб, гледахме със Сонче клипчета на Шакира и установих че много прилича на теб  Simple Smile, точно се питах как ли сте и ти се разписа, телепатия значи  Hug.

# 95
Дани ,мисля 4е няма проблем да му дадеш...то винцето трябва да се поизпарило, но все пак не му давай много.
Радослав много оби4а да пие и бира и вино/пие , е силно казано/, направо полудява като ги види, и все му даваме да си опита...аз в на4алото бях много против, ама той докато не опита, не мирясва....направо полудява...особено за бирата полудява.
Вашите деца как са...има ли такива малки "пияници" като мойто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 96
  • Кърджали
Аси, същото вирее и у нас.Само да види, че баща и си е сипал нещо, и тя дотичва светкавично. Краси и е давал една - два пъти да опита, колкоо да се посмее на физиономията и. Друг път я залъгва с глътка - две безалкохолно, иначе наистина няма мира. Ядосвам им се и на двамата, ама какво да направя.

# 97
Давала съм веднъж да опита червено вино, но само колкото да си оближе устните. Вкъщи хич не сме големи пиячи, но все се намира някой, който да каже 'абе даааай й да опита бееее, нииищо няма да й станеееееее", но аз страшно се дразня и се разправям.  fight Близване, не близване, вкусовите навици отдавна са започнали да се формират и мисля, че това може да окаже влияние за в бъдеще.  Grinning А и от чисто здравословна гледна точка не считам за редно даването на бебе/дете да си "опитва" алкохол, при това редовно.  Whistling Остава и от цигарката ми да си дръпне... Те това е типичен момент, в който за самите ни деца не е добре да ги оставяме да ни се налагат. Ето, изчетох си конското, ама то 'щото повдигнахте темата.  Mr. Green

Дани, и аз мисля, че няма проблем, специално за алкохола, защото при висока Т и продължително готвене тотално се изпарява. Но и аз бих внимавала все пак колко чесън,лук и др. подправки има.  newsm78

Редактирам се да питам какво става в снимка.бг? Повечето албуми са ИЗЧЕЗНАЛИ!!! Включително този, в който трябваше да качваме снимки на децата   #Crazy newsm78 #Crazy

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 23:14 от Бърборанка

# 98
Дани, и аз давам винен кебап на Дани. Азсладам по около 200 гр вино и не мисля, чеостава толкова много алкохол, че да се притеснявам  Mr. Green
За гладенето - аз все още гладя всичко (без чорапи).
За пътуването с кола - нямаме проблеми, той е толкова свикнал, вечезапочна да не спи при всяко пътуване, но си гледка камиони,автобуси и коли и им се радва.

# 99

Стеле[/b] ,ти какво ще учиш пак? ( всъщност а преди какво си учила? Hug

Ами завършила съм Българска филология, но доста отдавна, а сега ми се налага да уча Комуникационна техника и технологии. Но лошото е че точно тази година в тъпия Бургаски свободен университет няма да я има тази спец. та сега май ще се наложи във Варна да я уча и не знам как ще се оправяме, направо се пищисах като разбрах , че са я махнали тази година.

# 100
здравейте пак!
Рядко се включвам, но ви следя  Joy
Ние сме добре с Алекс, растем като вас. Днес го подстригах много късо и всички наоколо ревнаха за златните му къдрици, ама мъжа си е мъж, сега ми се вижда един голяяяяям newsm78
С гърнето имах известен успех преди месец-два, но не съм постоянна и напоследък не иска да сяда или сяда и веднага става, ама пусто не го свърта на едно място, и на столчето за хранене е така, пък за капак иска и сам да яде...ама малко по малко всичко ще си дойде на мястото.

# 101
О, някъде съм го изтървала този момент, че вече имаме желаещ. Значи остава Терпсихора.  Simple Smile Аз ще я отменя по-натам, когато е нужно да се смени.  Wink Редактирам се, пуснете и на мен паролката, моля!  Embarassed
Кобрети, ако се натискаш, няма проблем, ще се радвам даже, че наистина ми е напечено Simple Smile
А за снимките, да качим една на детето само и една, където сме с децата, а какво и кой ще го прави ще се реши по-късно.

Peace И аз така мисля,пък може и всеки да си прецени,ако няма хубава снимка с детето,може само негова да сложи  Wink
Всички ли виждате албума,или не ?

Лиде честит рожден ден на Емо,жив и здрав и по-често да се заседява в къщи Hug
А, моля, моля, няма да се бием. Naughty Аз се предложих, щото в няколко поста чета, че нямало кой да направи колажа, и затова. Стелче, за мен е все едно, в смисъл нито ми е проблем да го направя, нито пък толкова държа. Така че ти прехвърлям топката, прецени какво предпочиташ ти, ако ти се занимава, го направи, ако не или си твърде заета, ще го правя аз.  Hug
Лиде, сега мернах, честит рожденик!

# 102
  • Sofia
Бърборанке, защо така бе, аз ги виждам и двете албумчета.  Rolling Eyes

# 103
Бърборанке, защо така бе, аз ги виждам и двете албумчета.  Rolling Eyes

Хипер странно - днес и аз пак ги виждам. Не знам защо снощи цяла вечер се появяваха половината.  Shocked

Ние днес ще спим 2 пъти май. Събуди се в 9.00 а сега вече  е в леглото.  #Crazy

# 104
  • София
Янче, албумчетата не ги виждаш ако цъкаш на линка дето беше само към албумчето (мисля, че там като напишеш паролата само публичните виждаш, а тези дето са лични - не). Ако влезеш нормално през снимка.бг и с юзър и парола се виждат всичките. И аз бях леко втрещена първия път и после се осъзнах. Малко програмистите са си оставили ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт