Момичета, благодаря за съчувствието! Какво да се прави,статистиката е безмилостна,естествен подбор! Нямам право да се психирам,че си имам живо и здраво детенце,което има нужда от здрава мама!
Яна пък този Вис виталис или бебешката борса,както го наричат мои приятелки от Пловдив,ми е като трън в очите! Още ме е яд на първите дрешки ,които напазарувах за новородената Силвия,такава мъка беше с тях,неразтегливи,че и тик-так копчетата още в началото се разпраха! А като ми подарят нещо от там или ще пусне боя и ще орезили прането или задължително ще се скъса я копченце,я ще се разпори подгъвче... Да не съм толкова черногледа,че зълва ми е във възторг от дрешките там,но за мен качеството си отговаря 100% на цената им!
За лигавниците които търсиш съм виждала по английските сайтове,така ме е яд че не си купих сега като бях навън!
магаре и вие ли сте със зетпол пантофки,още събота ще отскоча до магазинчето,което Шайн ми обясни. Силвия непрекъснато си събува пантофите,вече смятам с лейкопласт да ги залепя!
Е как така могат да ви откраднат количката,сигурно някоя мама се объркала със своята!

Трябва много да се ровиш, та да попаднеш на нещо хем да е красиво хем да е по-еластична материя.

Еха, какво е това попадение, което си направила ти във ВВ?