Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 716
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Аз пък изобщо не мога да вляза....пробвах с паролата, която помня, питах и Дани и все не става  newsm78

# 106
Здравейте мам4ета,
МЕрси на вси4ки за хубавите пожелания за мъжо, дано  Praynig  Mr. Green Аз глася маси, 4е гости 4акаме и пак нямам време да се разпиша, но мернах за албум4ета и пароли си говорите - докога е срока  newsm78  newsm78  newsm78 Времето при нас е страхотно и явно ще сме пак в движение и да не изтърва слагането на снимките  Mr. Green
Амбишъс - не можем да се оцелим, но нищо не правим по нашия въпрос и по4вам сериозно да се притеснявам. Ако имаш предложения драсни един мейл, 4е времето те4е  Hug  Heart Eyes
Целувки от нас и до скоро  Hug

# 107
Момичета,до кога срока за поставяне на снимки,че Митко счупи фото апарата и чак другия месец в началото ще имам нов???Всички снимки останаха в апарата и не съм ги свалила......

# 108
За краен срок предлагам сряда 23 март.

# 109
О, някъде съм го изтървала този момент, че вече имаме желаещ. Значи остава Терпсихора.  Simple Smile Аз ще я отменя по-натам, когато е нужно да се смени.  Wink Редактирам се, пуснете и на мен паролката, моля!  Embarassed
Кобрети, ако се натискаш, няма проблем, ще се радвам даже, че наистина ми е напечено Simple Smile
А за снимките, да качим една на детето само и една, където сме с децата, а какво и кой ще го прави ще се реши по-късно.

Peace И аз така мисля,пък може и всеки да си прецени,ако няма хубава снимка с детето,може само негова да сложи  Wink
Всички ли виждате албума,или не ?

Лиде честит рожден ден на Емо,жив и здрав и по-често да се заседява в къщи Hug
А, моля, моля, няма да се бием. Naughty Аз се предложих, щото в няколко поста чета, че нямало кой да направи колажа, и затова. Стелче, за мен е все едно, в смисъл нито ми е проблем да го направя, нито пък толкова държа. Така че ти прехвърлям топката, прецени какво предпочиташ ти, ако ти се занимава, го направи, ако не или си твърде заета, ще го правя аз.  Hug
Лиде, сега мернах, честит рожденик!
Laughing Хайде заеми се ти, а ако с нещо мога да помогна, свиркай, ako искашш скайп - на лични  Hug

# 110
Здравейте!
Аз влизам от първа страница и нормално се отварят всички албуми.  Rolling Eyes видях и първите снимки вече. Страхотни са всички! Много са хубави децата, но то така върви„ хубави мами–хубави деца.  Flutter И много много големи са станали за нула време. Удивително е как неусетно растът. Като сме постоянно с тях не можем да направим разликата. Уж са си същите, но изражението е някак друго, на осъзнато, разбиращо  същество.  Heart Eyes
И аз да попитам, има ли значение размера на снимките? Смятам, че не де, щом ще се обработват. Или?

Ренее, таман си мислех за теб, гледахме със Сонче клипчета на Шакира и установих че много прилича на теб  Simple Smile, точно се питах как ли сте и ти се разписа, телепатия значи  Hug.
Ха–ха Поли, ти ме разби  Joy    Joy  Все ме бях оприличавали на Мадона, Ума Търман и т.н. но на Шакира за сефте   hahaha  Може, ама „преди„ нали се сещаш. Иначе нали и тя е Водолей, но по тази логика и ти и аз и всички си приличаме  Laughing  И аз се радвам да те видя.   Hug

Дани, какво стана с кебапа? Хареса ли му на Ники? Голям хубавец е станал той.  Simple Smile  Аз от всичко давам да опитва, само да не е пикантно много. То колко ли ще изяде.. Оня ден едни спагети със скариди правих и дори бях забравила,, че соса е с вино, бяло.  Hug

Амбишъс къде се губиш? добре ли сте? Виж, всички те издирваме.  Hug Или температурите там вече са над нулата и сте все навън.  Simple Smile

Аси, нашето не си пада по алкохола,,, все още. Просто като види пълна чаша и вика „коко, коко„ мисли че е сок, затова. Но тя на нищо не налита, освен на кърма.  Simple Smile Само си иска ей така да ни тормози.  Laughing   Simple Smile
  Честит Имен Ден на Дария! Нека расте здрава и да е все това страхотно хлапе за радост на мама и тате!    bouquet   Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 17:13 от renee

# 111
  • В друго измерение
Честит Имен Ден на Дарито! Да е все така сладка, чаровна и умна, да е много здравичка и все хубави неща да й се случват!  Hug Hug Hug

# 112
  • На плажа
Честит имен ден на сладката Дария,да расте все така умна и засмяна за радост на мама   bouquet

Да ви кажа,кебапа го одобри Нико,много му хареса и това,че го оставих сам да си хапва,с лека помощ от мама Mr. Green Аз не му слагам нищо пикантно,точно за да мога да му го предложа.

Има май някакъв проблем със сайта на Снимка.бг,понеже и на мен ми прави номера.Май наистина трябва да се влиза от началната страница,както е писала Силви.д
Аси и Ники налита на бирата,виното и ракията знае,че не се опитват,но види ли бира  ShockedСамо ходи при баща си и си подава пръстчето,като вика-пътче-т.е. искам да си топна пръстчето татеее Mr. Green

# 113
Аси и Ники налита на бирата,виното и ракията знае,че не се опитват,но види ли бира  ShockedСамо ходи при баща си и си подава пръстчето,като вика-пътче-т.е. искам да си топна пръстчето татеее Mr. Green

Нашият не признава топване с пръст4е...4овека иска да си пине от 4ашата като голям 4овек Laughing Laughing Laughing

4естит имен ден на Дария...Да е жива и здрава и все така сладка и 4аровна

П.П. А какъв ден е днес всъщност....кои имена празнуват?

# 114
Дария, Дарин/а, Найден.

Честито и от мен!  Hug

# 115
  • Кърджали
В момента се опитвам да кача и аз снимки в албумите.По този повод забеляз, че от половин година насам нямам ни една снимка със щерката. Трябва да се навакса при първа възможност, все таткото има снимки - нали ги сниам с телефона.
Честит имен на Дария, вес по хубави поводи да се чува името и.

# 116
Ей какво правите моля?  Flutter Hug
Аз само да се разпиша хех!

Много силни и топли прегръдки на всички!!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 117
  • София
Добро утро!
Събуди ме момчето с детската кухня,по погрешка съм записала малката за неделя,вместо за понеделник, а тази новата много рано разнасят,в неделя е редно да си поспим! ooooh!
Бяхме за един ден до Пловдив и какво установих,естествено подозирах от рано. Силвия беше близо месец при бабите,че ние попътувахме с баща и и двете баби си я разменяха ,да се грижат за нея. Като отидохме при свекърва ми,още от коридора на блока,това дете като писна и като се задърпа,не иска да влиза!!! Явно не и харесва при едната баба,добре че не може да говори,че кой знае какви неща ще разбера и без това от новите неща ,на които е научена се дразня.
Вие се чудите за един кебап, а на мойто са му давали всичко що е на масата,кюфтета,наденици......не винаги подходящи за възрастта и. А също и пакетирани храни тип кроасан и др.подобни. Това само го подозирах,защото тя знае как се отварят бисквити,вафли,шоколади....а преди престоя си у въпросната баба и идея нямаше какво са тези шарени неща! А мъжа ми не вярва,че са и давани! Естествено от мен се кри този факт,вчера зълвата с половин уста подхвърли на племенницата какво и е била давала да опитва,но свеки я посбута под масата!
Не съм стриктна в храненето,нито пък маниячка да не се дават подобни неща,но си мислех ,че една баба ще храни внучето си с детската кухня,която сме записали  или поне ще готви,така прави моята,която и на работа ходи!
Силвия вече ми отказва все повече ястия от кухнята,за това ги подправям,някои са наистина безвкусни. Но и не всяка наша храна е подходяща за нея,а не винаги имам сготвено!
Ето оплаках се! То има много за мърморене,но изводите са си за мен,тази баба отпада от вариант гледане на внуче!
Хайде лека неделя от мен,ще взема и аз да кача някоя снимка!

# 118
Момичета,до кога срока за поставяне на снимки,че Митко счупи фото апарата и чак другия месец в началото ще имам нов???Всички снимки останаха в апарата и не съм ги свалила......

Нямаш проблеми, аз мога да ти го снимам  Peace или ако искаш Минчо да мине да му дам апарата да си го снимате в къщи с някоя играчка

# 119
Извинявам се, че не чета по-горе, но за какви снимки става въпрос?  Blush Flutter

Общи условия

Активация на акаунт