Пролет пукна, АВГУСТинче към игрите хукна - тема 27

• 34 737
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Лидето нямаше ли имен ден на 27.03 когато е и моят р.д? Thinking Grinning Мисля, че така беше, поне миналата година заедно ни честитихте.

Харче, и аз си мисля, че ще е момиченце. Grinning Ти добре ли си, спря ли кървенето? Гледах снимката на София в албума, ще кажеш че сама си го правила това дете, без участието на мъжът ти Mr. Green Joy, направо ти е одрала кожата и колко много коса имате, направо ви завиждам, Дария е с 5 косъма на главата, дано да се сгъсти после.

Сега направих справка с чичко Гугъл Laughing, наистина на повечето места пише че днес прануват Лидиите, само на едно място беше дадена датата 27.03. Няма значение де, Лиде сега ще ти честитя, пък ако празнуваш на 27-ми тогава пак. Grinning Да си жива и здрава, много успехи във всяко едно начинание и сестричка скоро за Макси, че ми каза, че му е скучно. Laughing      bouquetHug

Амбишъс, аз се редактирах, но докато го напиша и ти си постнала. Simple Smile Hug Нищо два пъти ще ни черпи Лидка. Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 16:10 от Гануша

# 181
  • В друго измерение
Гануше - ами така пише на календара на форума, нищо де, тя Лидето отрано приема честитки Simple Smile Simple Smile. Днес е 23.03 - близо сме поне до датата, ако е на 27.03 Simple Smile

# 182
  • Sofia
Ха-ха-ха...  Joy  Joy, Ганушка, разсмя ме:  Laughing ..."ще кажеш че сама си го правила това дете, без участието на мъжът ти..."  Много готино се изказа.  Laughing И други казват, че много прилича на мен, а мъжът ми все вика: "Е къде пък видяха, че приличала толкова на теб??"  hahaha  hahaha Яд го е миличкия.  hahaha  hahaha
Ще й се сгъсти косичката и на Дари, не се притеснявай.

Лиде, честит имен ден и от мен!   bouquet   bouquet   bouquet Весел и изпълнен с положителни емоции празник!  Grinning

# 183
  • На плажа
Честит имен ден на Лидето,жива и здрава да си и да ти се споменава името само с добро   bouquet

Хари и аз това си помислих,като видях снимката на Софи в албума  LaughingАма много прилича на теб,сигурно има и на татко си от чертите,ама те се губят измежду твоите Hug
Янче БРАВО  smile3501 Страхотно ти се е получила статията.Ти за нея ли ми спомена една вечер...а аз си мислех,че нещо относно работата ти.Талант си ти.. smile3525
Само не разбрах,коя торта е твое произведение?
Ох,още исках да пиша,но трябва да ставам,че дечурлигата са гладни  Wink

# 184
Кобрети, Дани, Хари, еее не мисля, че съм чак такъв талант, но мерси за комплиментите.   bouquet Темата не е точно по специалността ми - междунарони отношения  Mr. Green , но мисля, че горе-долу се получи, пък и важното е да хареса на Бо.

Елия, хахаха, ааа не казваааам.  smile3505 newsm47 А снимките са супер, ама нали знаеш, че зад всяка има история? Твоята да не е, че си влюбена в Ани?  hahaha Знаеш, че се шегувам.  Sunglasses Hug

Хари, аз в Софи виждам и от мъжа ти и даже ми се струва по равно и от двамата. Wink Иначе и на нас всички казват, че Анди е одрала моята кожа, а таткото казва точно като вашия "е къде пък толкова видяха чак да ти е одрала кожата?" Завист, нерадоооост.  hahaha Joy

# 185
Добър вечер дами  Simple Smile

Сложих снимки в албумите и на мен ми се искаше да снимам Али навън,но това смотано време,къде го видяха тия синоптици 10-12 градуса,при нас едно студено и ветровито.Наистина много са ни пораснали малките слънца,имаме си малки госпожици и господа Heart Eyes и косите на някой доооста са пораснали  Mr. Greenнашата коса като расте супер бавно и все се заглеждам по косичките на другите Laughing

Хари-пожелавам ти да е момиченце,щом това ти се иска повече Grinning,а за Софи аз и преди съм казвала че много ми прилича на теб,но като се видим в Трявна ще видим дали "сама си я правила" Joy

Мариелка-бързо да се оправи Алекс и никакви болести повече Praynig и честито за самостоятелното ходене,представям си как се радвате,нали и ние проходихме късно и аз лично летях от щастие като тръгна да си обикаля самичка Grinning

За спането-ние сме от късните птици,вечер заспива към 22-22:30 и сутрин става към 9:30-10,ако я мъчат зъби се буди много по нощите.Следобед спи от 14 до 16 часа +- 30 мин.

Ехх гледам,че доста мами сте се заели да махате памперса,пожелавам ви бързо да се справите с това начинание Wink

Да ви питам-какъв корнфлейкс купувате за мъниците,аз купих някакъв био натурален от кауфланд,но нещо му се муси нашето маймунче newsm78

Хайде лека вечер

# 186
Така, мога да започна колажа. Дано всички са качили снимки. В албума с майките ми прави впечатление, че са по-малко. Две от майчетата, дето липсват, са Бърборанка и Славена, другите не ги знам кои са. Ако искате, добавете по една снимчица, че мисля да направя и от двете албумчета, да не е напразно дето са качени. Елия, няма проблем, снимай си го и качи утре. Вярно са ни много хубави дечицата, и колко са големи вече...
Честито и от мен на Лидето! Всичко най-хубаво ти пожелавам, много да те обичат и слушат мъжете вкъщи!

Редактирам се: Един малък, сладък мъж в синьо, кадър от близо, в албумчето с децата не пише кой е и на кого е /чие дете е, както казваха бабите  Laughing/, пък аз не мога да се сетя. Моля, който се сети /или си го познае/ да му добави описание.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 01:07 от госпожица Кобрети

# 187
Лиденце,честит имен ден мила,здраве,щастие и много късмет

# 188
госпожица Кобрети, нямам скорошна снимка на мен и малкия и няма как да кача.Надявам се да го видя в другия колаж, който е само на дечицата. Simple Smile

Следите ли драмата със заложниците от нашия град? Дано всичко завърши благополучно... Praynig

Аз корнфлейкс не съм давала и не мога да помогна.
Но искам да питам за водата - Каква вода давате на децата?Преварявате ли я още или давате минерална?

# 189
  • Бургас
Добро ви утро   bouquet

Чета ви, но все не успявам да пиша  Hug

Славена, снощи до късно гледах драмата в Сливен .....ужас, някой доста филми е гледал май. Подобно покушение с 8 заложници май се случва за първи път у нас. Дано днес има положителна развръзка  Praynig

Кобрети, Момченцето със синьото якенце и сините очички не е ли Макси на мама Лидия Simple Smile

# 190
  • Варна
Добро утро!    bouquet

Кобрети, Момченцето със синьото якенце и сините очички не е ли Макси на мама Лидия Simple Smile

Макси със сигурност не е, по-скоро е Митко на Рибката, но очакваме включване от майката. Grinning

Дано всичко се размине във Сливен, остана един заложник и простреляния човек вече е извън опасност.

Славена, аз давам Девин изворна.

Jijin, какъв е съставът на този корнфлейкс, няма ли ядки в него, аз поне като гледах точно в Кауфланд всички бяха с ядки.

Хубав ден!   bouquet

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 09:39 от Гануша

# 191
  • София
slavena80 - давам само девин изворна. Когато ходи при баба си а то е всеки ден там пие "ледена вода" т.е. баба му я заледява и после като се стопли му дава. Според нея това било най-подходящата вода за малчо. Въпреки, че аз не съм много съгласна, но си мълча че ми го гледа по цял ден.

# 192

Редактирам се: Един малък, сладък мъж в синьо, кадър от близо, в албумчето с децата не пише кой е и на кого е /чие дете е, както казваха бабите  Laughing/, пък аз не мога да се сетя. Моля, който се сети /или си го познае/ да му добави описание.

Tова е Митето на Рибката.
Гануши4 , мерси за морската закуска  и кафенце Hug
Вода купувам изворна на девин, но понякога взимам минерална, като няма изворна.Слу4ва се да пие и от 4ешмяната, но рядко...Аз ли4но пия само изворна и миневрална...4ешмяна не съм пила от мноооого години

После ще пиша пове4е,4е сега някой ме дърпа да излизаме.....

# 193
Госпожица Корбети мойто е детето Laughing Laughing Laughing,аз мисля,че вече го добавих и в албума.
Ние довечера в 5 сме на контролен преглед,но при нашата доки,а не при Оная фолк звезда Mr. Green.Утре ще пиша повече....Лек ден  bouquet

# 194
  • Варна
Хвърлих дребната в кошарата да спи, да видим какви ще ги свърши Whistling, че напоследък не иска да заспива сама наобяд, не реве, не мрънка, но си излиза от чувала, като си разкопчава само копчетата отгоре, ципа си стои закопчан, като истински Худини е. Joy Като я слушам май няма да стане моята работа, ще трябва да ходя да я приспивам. Laughing

Мислех си за колажа дали да не удължим срока, според мен може някой да не е видял, примерно gemma е сравнително редовна, но не е писала тези дни и най-вероятно не е разбрала, също ra_iv, сигурно и други има.

Аси, ти все казваш, че ще пишеш и накрая нищо не правиш bash box, кажи поне как е Ради? Hug

Общи условия

Активация на акаунт