Отговори
# 555
  • Полски Тръмбеш
П.П. - ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ
 Naughty
 hahaha  Joy Joy Joy Joy Joy

# 556
Мисля че Лори беше питала как да почисти стерилизатота, ако не се бъркам де - та аз го почиствам като изсипвам в него ч пак лимонена киселина и слагам колкото вода трябва за стерилизиране и включвам да работи, като се изключи всичкия котлен камък е изчезнал, само го измиваш и готово  Peace . Същото правя и с термо каната, а моя позната дори батериите на душовете си почиства с лимонена киселина от години и нищо им няма само лъскат като нови  Laughing

Снежи, а като държиш в хладилника после как затопляш кърмата, аз я слагам в нагревателя за храни на Нук, ама ми се струва че бързо се загрява и незнам доколко е полезно така да затоплям. Когато имам време естествено слагам в хладка вода, след малко в малко по топла и така , а на стайна температура моята кърма не щ да тече през дупката на бибата  Joy , бая е гъстичка и каймак доста образува, от качествените кравички съм с голяма масленост  hahaha

# 557
  • Русе/Germany
bob4o_f да ти кажа я топля в микровълновата Embarassed знам че много хора са против но мисля че живеем в съвременни времена. Случвало се е няколко пъти направо изцедена и на стайна температура докато дребчо се събуди но това е хипер рядко.
А моята кърма никога няма каймак newsm78 възможно ли е да е рядка или нещо такова?
Моля за помощ... Ако може да споделите някой капки за колики които помагат. Май яко ни погват коликите. От вчера много се гъне и както си спи и започва да плаче. Ще съм много благодарна ако споделите  bouquet

# 558
  • София
При нас Инфакол, Еспумизана се оказа слаба работа Shocked

# 559
При нас Инфакол, Еспумизана се оказа слаба работа Shocked
При нас е обраното.
Аз свърших всичко! Само ще ги оставя без готвена вечеря и ще се хапва нещо готово. Гордея се със себе си и си чакам тиквеният медал  Laughing
Рени, честит ти рожден ден! Да си жива и здрава!
АГ прегледа беше малко странен. Реално преглед си нямаше - поговорихме си, разпита ме как съм, има ли някакви оплаквания, порадва се на дребния, пусна ми изследвания кръв и урина и това беше.

# 560
Пране- пера все още със Сано Максима (имам и течен и на прах) много съм доволна, повече от праха даже.

Гладене- имам помощница в гладенето, иначе ако бях аз нямаше да се занимавам  Mr. Green

Стерилизиране- все още стерилизирам, помпата и кутийките в които слагам изцедена кърма за замразяване ( не знам има ли смисъл да замразявам, ама за всеки случай, нека има пък)

Пари- и при нас не стигат, ама мама е със широки пръсти. Вчера са ми превели еднократната, документи подадохме преди около месец. Болничния ми от родилното все още се обработва, защото счетито го занесла едва на 15 март, а той вече е изтекъл дори, все не намирам време и да ида за изравнителния.

Пателина- няма в БГ. витамин Д3, до колкото знам си е Деавита, който има и вит. А. Аз чист Д3 си купих от Турция, има и в Румъния, поръчахме на автобусите, които ходят до там.

Софт, честита ви количка, много е хубава, със здраве да си я ползвате,много километри да навъртите.

Снежи, досега съм пробвала без резултат: Инфакол, Чай от копър (просто не го пие, нито вода, всъщност пие само кърма и нищо друго  Joy) , Лефакс, Зинко (пак турски). От вчера давам вече Колийф чакам да видя, сякаш плача понамаля, ама пак се гърчи милото ( обаче много скъп бре, че и за малко време стига  ooooh!), сега чакам и онези Анти Колик от Гърция, които Евридика беше споменала. Ще казвам по-натам резултати.

Рени, можеш да пиеш парацетамол и да кърмиш, аз вече няколко пъти съм го правила при зверско главоболие.
Честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана и щастлива.   bouquet  bouquet  bouquet

# 561
  party041 днес имаме месечинка и искам дави почерпя /незнам как се добавя снимка/
Ние сме и зцяло на АМ. Радвам се, че тук има и други, които са така, това не ме кара да се чувствам лоша майка. В своя защита искам да кажа, че опитах да кърмя, но нищо не стана и вече ми писна да се обяснявам на всички, защо съм решила да прекратя опитите, на мен ми е достатъчно непритно това  Cry
В момента спирам кърмата /не че имам много за спиране/ и пия хапчета. Освен това доки каза и да се стягам и ми каза колко дни, но аз направо изключих - някой ако може да ми каже ще съм мн благодарна.
относно секса - док каза поне 50 дни след раждането;
коликите - давам биогайа+колийф
За АМ искам да попитам дали има някой кото използва фриза вом - аз го давам защото сме с рефлукс но от него получи разтройство и го смесих с фризолак 1, но пък сега сме със запек, от днес започнах да го смесвам с фризо НА. Ако някой го смесва да сподели в какви пропорции  Praynig
И още един въпрос - какво давате на децата - деавит или вигантол, защото чух много красноречиви мнения...
Оф стана много дълго.... #Crazy

# 562
Да се похвалим с нашия разтеж.Днес на консултации ни теглиха и тежим 4900 гр и 58 см.,а нямаме още месецама док каза че е добре наддал малкия.Праща ни на преглед при ортопед,че първия преглед се правел до 1 месец,а след това май има още един на 4-я или 7-я(не съм много сигурна).Капки Деавит ни изписа по 2 сутрин-имате ли отзиви за деавита и на 5 април ни вика за ваксина-това засега.А и тази нощ съм сама с децата,че мъжо е наряд тая вечер,та може да минем без цялостно къпане-тъкмо малко почивка за мама Laughing

# 563
Като заговорихте за пари, споделете от къде най-евтино пазарувате памперси и АМ (които ползват).
Има ли смисъл от разходки до Метро, Кауфланд и подобни вериги.
Аз засега онлайн най-евтино си ги намирам.

# 564
iliqna_, уелкам, тук си сред свои!  Hug

за евтино - кауфланд (ама в Германия) и ДМ.

Честит рожден ден на рени и честити месечинки.

Моят мъж измери дребчо - 61 см и 5700 гр. с памперса (200-300 гр.) Нещо ми се струва нереално.

# 565
  • София
Благодаря още веднъж момичета,

парацетамола подейства температура вече нямам.

# 566
bob4o_f -аз използвам контрактубекс и не виждам полза,но доки ми каза поне 3 месеца,така че има време,що се отнася до акането и ние редовно си имаме 2-3 дни без нищо и после се изхождаме,без да е запек обаче,аз лично изцеждам когато мога и оставям в хладилник като събера,щото и толкова имам й го давам Thinkingмисля да стерилизирам 6 месеца,погача правихме,но без да събираме хора-раздадохме на познати от питата,дори на църква още не сме били newsm78Относно парите-хич не знам за кога и какво ми плащат като получа смс тегля и харча :mrgreen:Много ама много се радвам за Мими и малкия- HugReny31 -  nbirthday newsm67  party023

# 567
Рени, Честит Рожден Ден!
За гладенето- признавам, че пропускам, гладя когато имам време.
Стерилизирането- само бибата, но нея по един път на ден, иначе я мия с вода по няколко пъти.
Пазаруването -За мен лично в Кауфланд е най-евтино. Ние взимаме памперс 94 броя от 3 до 6 кг. за 25 лв., на другите места е по 27-28 лв, а във Фантастико го видях за 34лв  #Crazy
Коликите - Бенджи и ние от вчера сме на колийф, не смея да се похваля, но от вчера не е ревал така. Да не чуе дявола!  Mr. Green Дано тези анти колик да имат ефект, на мен много ми ги похвалиха.
Аз чаках някакви много добри капки да ми пратят от Англия и те ми пратиха Инфакол, а аз вече две опаковки му бях дала от него без никакъв ефект.

Чакайте, забравих да почерпя, ставаме на 2 месеца днес:

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 18:28 от Evridika

# 568
  • Русе/Germany
Evridika честита ви втора месечинка.
Моя мъж купил Инфакол. Отивам да чета листовката

# 569
snejinka86 инфакола го водят за много добър, на нас за съжаления не ни помогна. Дано при вас да има ефект. Поне е много удобен за даване. За колийфа трябва да се цедя на всяко хранене и тогава да го давам, абе важното е че помага.

Общи условия

Активация на акаунт