Отговори
# 540
Дени, Честит рожден ден! Много здраве, усмивки, и най-хубавия подарък - през юни!

# 541
  • София
Здравейте!  Прочетох пропуснатото, ура! Grinning
Вчера явно е бил някакъв особен бремелински ден, защото и мен много ме болеше, отдясно, ниско към яйчника...Понеже от време на време усещах бебето да се размества и да ме отпуска, реших, че болката идва от притискане.  Но си беше неприятно, към края на деня вече се бях постреснала Confused  Днес няма и следа...

вова, да ти е жива и здрава Стефи   bouquet

дени, честит рожден ден   bouquet

Стиснати палци на всички, които имат повод - изпити, прегледи... Hug

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 14:49 от Sleeping Beauty

# 542
ДЕНИ, честит рожден ден   bouquet Желая ти спокойствие и много късмет!

# 543
Дени честит рожден ден!Всичко най-хубаво ти пожелавам!  Hug

# 544
  • София
Забравих да честитя рождения ден на Дени  Blush
ЧРД, Дени, всичко най-хубаво   bouquet

Буби, аз искам да ходя на отворени врати в МД, но съм на работа до Великден и няма как преди това. Те ги организират винаги в работен ден. След Великден съм на линия и при първата възможност съм там.

# 545
Момичета да ви питам, бебетата като са юнски бодитата с къс ръкав ли трябва да са или със дълъг? Предполагам, че колкото и да е топло, не може да оставя бебето по къси ръкави и по къси гащи, или пък може....

# 546
Аз юлско бебе държах по боди потник само + чорапки навън
Все пак юни може да има и хладни дни. Ще взема и няколко по-плътни дрешки

# 547
  • Добрич
Силвър, купи и от двата вида.  Wink
Орнелка, не се коси толкова, де...И да не успеете да направите ремонта, не е болка за умиране.  Hug

# 548
Да, юни може да има хладни дни или по-скоро вечери и не е лошо да има боди с дълъг ръкав, или поне някаква връхна дрешка, но по принцип по мое мнение не бива да се обличат много бебетата. Дори новороденото трябва да се облича както майката, ако си с дълъг ръкав - и то така, ако си по потник - и на него не му е необходимо навличане. Peace
Така знам от мама, лично мнение, не го налагам  Crazy Peace
Уфффф, Къдрокоса, голям ми е зор честно. Аз се чувствам ужасно дискомфортно в тази спалня, пък да посрещна мъничето си в нея направо ми е ужасяващо. Ужасно неудобна стая с още по-неудобни мебели Sad

# 549
Момичета да ви питам, бебетата като са юнски бодитата с къс ръкав ли трябва да са или със дълъг? Предполагам, че колкото и да е топло, не може да оставя бебето по къси ръкави и по къси гащи, или пък може....

Аз мисля, че ще усетиш сама как е, а и бебето ще си покаже. Аз не съм провърженик на навличането и мисля, че през топлите дни късичко ръкавче с пеленка, ако духа вятър, е нормално, а пък ако е по-хладен ден - с дълго ръкавче.
 Peace

# 550
  • Sofia
Дени, честит рожден ден!   bouquet

И моето юлско го обличах по боди само, а навън най-много да му метнех една тензухена пеленка.
Според мен най-удачно е бодита с къс ръкав, а за отгоре все ще имате някоя блузка или жилетчица, ако се наложи. По-голям зор ми се вижда да се съблича цялото боди и да се облича такова с дълъг ръкав.

# 551
ornella бебчетата в началото виждат само на 20 см  Hug
Нито ще види цвета на стените, нито неизмити прозорци ако има такива  Mr. Green
Аз не успях да измия прозорците за малчо /за ужас на родата/, но не се  оплаквал.
Ако ти ще се чувстваш по-добре от това - прекрасно, но иначе няма нищо фатално  Hug

# 552
Къдрокоска, след като се наобядвах щях да заспя докато работя. Но след това излязоха доста разнообразни задачи и се разсъних малко.  Rolling Eyes
Аз за бебето нали няма да купувам нищо предварително, нито гледам нещо. Да взема да направя един списък какво ми трябва за къщата, че да се успокоя малко.  Mr. Green Като гледам със списъци действате.

Дени, честит рожден ден, весел празник днес.

# 553
 Laughing Мая определено ме разсмя  Joy
Знам, че е така, ама като съм си навила на пръста  Rolling Eyes В крайна сметка каквото такова, разбира се. То нищо не е окончателно, ама времето си върви, а ние сме в застой  newsm78 Grinning

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 15:30 от ornella

# 554
Оооо момичета браво на тези които са свършили с ремонтите или местенето.Ние още не сме почвали,а като гледам ще се правят другия месец и ми е много притеснено дали ще стане навреме за появата на бебо...

Общи условия

Активация на акаунт