Отговори
# 375
  • София
natali _bebeto 2, някои антибиотици са съвместими с кърменето. Лекарите казаха ли дали е съвместим твоя с кърменето? Той какъв е?
vitrea, напоследък доста се говори, че лайката също вече се счита за алерген. Може да пробваш просто с преварена вода да почистваш окото или с кърма, ако си фен на този тип лечение. / А това щом продължава дълго, може би е добре отново да кажеш на педиатъра.
Женичка, това клюкарлъка ми е в кръвта, за това смогвам да пиша толкова  Mr. Green
vioila, мен тоя мързел ме хвана още щом забременях и още ме държи   Whistling
Commelina, стой кротко. Още не си разбрала какво е колики  Wink . И моя така се опъва грухти, почервенява целия, опъва се като струна, проплаква понякога... това му е леката фаза, успокоява се с носене полюшване и кърмене. За такова нещо капки не давам. Ноооо ти не знаеш какво е рев от колики  #Crazy . Гласа на детето направо започва да трепери. Никола обаче имаше само 2-3 дена такова чудо и сега е пак тишина. И брат му така. Няколко дена се измъчи, но после мина.

Аз само малко ще ви издразня и ще ходя да си лягам  Mr. Green - Родих бързо, без епизиотомия, нямам шевове, детето няма колики, спи по цяла нощ(само за хранене се събужда)... не ме мразете  Mr. Green После освен да ви се похваля, че никога не плаче при зъбоникнене и пак спи по цяла нощ  Whistling Случих на дете  Grinning

# 376
  • Ямбол
Добро утро момичета...снощи от 1ч са ме почнали едни болки и контракции, но изобщо не бяха на равни интервали, когато си поискат. През 15, през 5, през 10, през 7...едни ей такива. Заспала съм към 3.30. Събудих се в 5ч пак същата работа. До сега. реших да ставам да се къпя да се подготвям и те спряха. И ей сега седнала съм си в леглото и нищо ми няма. Какво е това, само ме разиграва....

# 377
  • София
Добро утро  bouquet
Времето днес пак ще е хубаво, само за разходки  Hug
Честито на всички родили мами-да са живи и здрави бебоците и техните родители  bouquet Heart Eyes

Витреа, на мен този проблемен също ми прилича на запушен слъзен канал, този проблем има и Андреа, имаше го и големият ми син като беше бебе.Аз почиствам с преварена водичка и се прави един масаж на засегнатото оченце.Обърни се към лекар, той ще ти даде компетентно мнение, също ще ти покаже как да правиш масаж на очето Peace

Валари, не се връзвай на такива бабини трънкини, забавлявай се и не мисли глупости.Все още се чудя, кой пълни главите на младите майчета с такива глупости лишени от логика или факти. Shocked

Стиснати палчета на всички който им предстои щастливото събитие Praynig Peace

Миш, споко-  скоро ще е Wink

# 378
Добро утро
Честити бебенца на Самуил на Amanita,
Елица на Жени,
Лиана на bri,
Габриела на Hrisi beb,
Йоанна на natali bebeto 2,
Калоян на Anelisa,
на eya,
Крум на г-жа Стихийно бедствие,
Димитър на Sabrina 1,
Теодор на redreny2000,
Да са живи и здрави бебоците за радост на мама и татко, а на мамите бързо възстановяване
Дано да не съм пропуснала някого

Вече много ми се излиза на разходка, но сме много малки още
Другия четвъртък сме на консултация и мисля да отида с количката, само да не вали

Момичета вие на кой ден за първи път изведохте бебоците на разходка?

# 379
Миш стискам палци, аз като раждах бях на системи и мисля, че дори и тогава не ми бяха съвсем на равни интервали контракциите, но все пак моето раждане беше жестоко предизвикано  ooooh!
За разходките - след 10 ден излязохме на терасата за 5 мин. на 17 ден с количката за 15 мин и на следващия ден вече за доста повече

# 380
Ей ме на и мене след първата безсънна нощ. Rolling Eyes
Много радост за сърцата ви мами  bouquet : Amanita,natali bebeto 2,Жени , Anelisa,Hrisi beb ,redreny2000,Sabrina 1,Стихийно бедствие,eya  newsm51 newsm51 newsm51
skrech -яко дразниш Mr. Green  Hug Пишеш,че не оставяш  детето да плаче newsm78
И аз го правя,но не съм се сетила да предлагам цица след баня и при смяна на памперс. Сега пък с тези колики нон стоп ми виси на гърдите и все ме притеснява,че нагълтва повече въздух
Валъри -ама кой ти ги говори тези глупости Laughing ? #Crazy
catwalk-чакаме те!   bouquet

# 381
  • Ямбол
...

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 10:16 от Миш

# 382
Момичета благодаря ви за бързите отговори.Вчера я видя педиатърката и ни изписа капки тобрин,които са чист антибиотик без кортикостероид.Още след първото капване и оченцето се успокои.Ще продължавам и с масажите.До сега промивах очето с лайка,но ще ви послушам и ще мина на преварена водичка.
Днес ни е 22 ден и се чудя дали е добре да започна да я извеждам за по малко.Колко време продължиха вашите първи разодки?Извинявам се ако вече сте го коментирали и съм пропуснала да го прочета.

# 383
Честити бебчета на Amanita, natali bebeto 2, Жени, Anelisa, Hrisi beb, redreny2000, Sabrina1, Госпожа Стихийно бедствие и eya   bouquet

Миш, стискам плаци за леко раждане и чакаме новини съвсем скоро  Hug

За първата разходка - направихме я на 13-я ден, като повода беше първата консултация на бебо. След поликлиниката бяхме около час навън. Предходните дни го държах на отворен прозорец за 5, 10, 15 мин. Вчера за първи път ходихме до Южния парк. Ако на някой му е относително близо като на нас, да свирка и може да се видим там някой ден.

Няколко въпросчета от мен:
1. Какво направихте с пъпа? Имате ли идея къде да го хвърлите?
2. Мислите ли да правите питка за 40-я ден на бебо? Ако да, споделете информация какво и как се прави?
3. Мислите ли вече за кръщене на бебето?

# 384
МИШ стискам ти палци мила...дано да се похвалиш скоро Simple Smile

# 385
  • Стара Загора
Добро утро  Hug

Ей,Миш,как се ококорих като те прочетох!Хайде,мамче,с теб сме всички-успех и кураж.Стискам палчета да имаш гладко раждане като по учебник  newsm18 newsm18 newsm18 Ще чакаме щъркеловата вест  Hug

Можете да започнете да залагате кой ще остане да закрие мартенския бебевалеж.Усещам,че ще сме аз и щерката Joy Като нищо ще си я пренося.Но съм сигурна,че го прави на пук на баща си,за да изтърве рибарлъка и да му закрият сезона,той я побърква от мрънкане да излиза вече.  smile3532  А на мен ми е едно безразлично,кога ще е-когато тогава,само да е нормално всичко  Praynig Хайде,и другите майчета 2в1,днес е прекрасен ден за раждане-хайде да го напълним с бебоци  Hug

Женичка А за това че отговарям, то е защото знам как всеки иска да му се помогне, ако може  Peace или ако не поне да се успокои че не е сам и има и други блъскащи си главата  Crazy  Peace
 bouquet Hug
Женичка, това клюкарлъка ми е в кръвта, за това смогвам да пиша толкова  Mr. Green
Joy Продължавай в същия дух,голяма помощ си  Hug

Няколко въпросчета от мен:
1. Какво направихте с пъпа? Имате ли идея къде да го хвърлите?
2. Мислите ли да правите питка за 40-я ден на бебо? Ако да, споделете информация какво и как се прави?
3. Мислите ли вече за кръщене на бебето?

Мур,аз още съм от чакащите,но ще ти споделя за първото си дете
1.Пъпчето си му го държа опаковано,залепено,зацелуфанчено в бебешкия му дневник-така и не реших къде да му го хвърля newsm78
2.Питка му "правих"(купих) на 40 ден за кръщенето  и за прохождането-беше на 1,6м
3.Кръстих го на 40-ия ден,едва го дочаках
Можем тук да ти дадем хиляда мнения,но най-важно е да си направиш всичко,така както ти си го чувстваш,че трябва да стане   bouquet Hug

Слънчев и прекрасен ден ви желая  Hug  bouquet
Хайде едните по разходки,а другите да раждат  Joy

# 386
Миш--ето че дойде момента,а?Това е тапата най-вероятно Grinningстискаме палци Peace

# 387
  • София
Оппаа, пак отчет. Примокри ми и имах едно кафеникаво течение???? Това тапата ми ли е?????
Божеееееее......почва ли сеееееееееееееее?

Да, тапата е.Очаквай скоро щастливото събитие-С теб сме, стискаме палци Praynig Peace

# 388
  • Ямбол
Ами благодаря за палците, ама то сега няма никакви симптоми за нищо. Луда работа. Аз до колкото знам и не е казано, че ще се ражда след падане на тапата веднага. Може и след ден два, може и след седмица....

# 389
здравейте мамчета.Аз станах майка на страхотен "малък бонбон-дъщеричка" на 25.02.11 Казва се Радина и утре ставаме на 1 месец(досега нямах време да пиша)Честито и на всички други майчета които са са родили и стискам палци на тези които им предстои това хубаво събитие.Лек и успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт