Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 042
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
Жестоко!!!

# 331
# 332
# 333
Как успявате и да спорите!? Аз не мога да ви  изчета, но определено споровете са ми най-интересни. Карат ме да се замисля кое е по-правилно според мен. Благодаря за споровете, само не се обиждайте!
Имам въпрос към майките със спящите деца. Нощно време, когато детето прави по-дълги паузи,изцеждате ли се през ноща? Чудя се, ако не се цедя, дали ще ми намалее кърмата? Тя доста намаля и ми дойде манструацията даже. Този месец детето наддаде по-малко, но може да е заради проблема със стомахчето. Вече 2 седмици ака зелено (всеки път) по 6 до 10 пъти на ден. Не искам да стигам до дохранване (но и не ми се става вечер, ако детето спи).

# 334
Как успявате и да спорите!? Аз не мога да ви  изчета, но определено споровете са ми най-интересни. Карат ме да се замисля кое е по-правилно според мен. Благодаря за споровете, само не се обиждайте!
Имам въпрос към майките със спящите деца. Нощно време, когато детето прави по-дълги паузи,изцеждате ли се през ноща? Чудя се, ако не се цедя, дали ще ми намалее кърмата? Тя доста намаля и ми дойде манструацията даже. Този месец детето наддаде по-малко, но може да е заради проблема със стомахчето. Вече 2 седмици ака зелено (всеки път) по 6 до 10 пъти на ден. Не искам да стигам до дохранване (но и не ми се става вечер, ако детето спи).

Рая си прави пауза само от 6 часа. Гърдите ми се пълнят малко повече, но аз не ставам. като цяло не мога да разбера дали ми е намаляла кърмата. По скоро вечер ,ако е нервна и виси на кърда имам чувството че не се пълнят.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРА.
БЕБЕШ, люлката е много хубава, нова колко струва горе долу.

# 335
Бебеш, моля те, ориентирай ме къде са темите за АД и АБКМ?

Напоследък ми се губи Az I ti. Някой да знае нещо?

# 336
Да се запиша и аз по средата на темата. Чета ви редовно, но така и не смогвам да пиша.
Чета с особен интерес мненията за захранването, з-то ми е тъмна индия. Гласувах за захранване след 6 месец, защото май това е общото становище, а и доки ми подхвърли подобно нещо, без да сме говорили подробно. Четох тия дни доста неща по темата и накрая съвсем се обърках с тия школи и методи. Оставям засега нещата да ми се избистрят в главата. Мненията на опитните мами ще ми бъдат много полезни. Благодаря ви че споделяте таблиците за захранване - това за мен е вече нещо конкретно по въпроса.
Сложиха ни само едната ваксина оня ден - нямаше пентаксин, и видяхме зор вечерта - Рада беше много нервна и неспокойна, плачеше много и едвам заспа. Тъкмо си мислех колко хубаво ми спи детето с тия дълги разходки навън... #2gunfire Иначе е качила 1200 от миналия месец и +5 см - тежи 6кг и е дълга 60 см.
Рада днес май има колики - дали не са от прясното мляко, дето с такова удоволствие пих снощи и тази сутрин newsm78
Пожелавам повече усмивки в тоя дъждовен ден!

# 337
Как успявате и да спорите!? Аз не мога да ви  изчета, но определено споровете са ми най-интересни. Карат ме да се замисля кое е по-правилно според мен. Благодаря за споровете, само не се обиждайте!
Рая си прави пауза само от 6 часа. Гърдите ми се пълнят малко повече, но аз не ставам. като цяло не мога да разбера дали ми е намаляла кърмата. По скоро вечер ,ако е нервна и виси на кърда имам чувството че не се пълнят.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРА.
БЕБЕШ, люлката е много хубава, нова колко струва горе долу.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3180

И аз си мислех за нея тези дни  Thinking
Атопичен дерматит и себореен дерматит Отново за АБКМ

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 16:57 от Бебешондел

# 338

Аз може ли Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=65143.0
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464286.0

На първо време това Simple Smile

Изпревари ме Simple Smile

# 339
Цял ден не мога да намеря време да седна, Сами днес е особено мрънкалив - нещо, което ме изненада...спал е точно два пъти на мен по за 20 минути, сучеше много набързо, пускаше, дърпаше, оливаше се целия...сега лежи и си бърбори, но никога не е правил така. Смуче си постоянно ръцете! Аз нощем се оливам от мляко, кърмя го по 2-3 пъти, но съм често мокра и чаршафите около мен също.
Много ви благодаря за хубавите коментари за снимката на децата ми. Hug Дъщеря ми много се изкефи и каза, че сте много готини жени! Simple Smile
На всички да са живи и здрави децата - няма по-голямо щастие за нас майките от това!
Бебеш харесва ми това, което си описала като захранване. В предаването което гледам по Ютилисима, почти постоянно готвят с тиква. А аз честно казано, не съм я смятала за толкова добра храна.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРА! Да е жива и здрава и горда с името си!

# 340
Днес 3 пъти я сложих в люлката и 2 пъти се изпръцка яко и веднъж се изака  Mr. Green голям кеф Simple Smile

# 341
Малко не по темите, но живо ме интересува как са облечени малчовците ви когато са вкъщи. Нашия Мартин от 2-3 седмици не търпи никакви ританки или гащеризончета, и го обличам само с боди с дълъг ръкав и чорапки. Опитвам се да го завивам до кръста, но той винаги избутва одеалцето. Постоянно се притеснявам да не изстине, но реша ли да го облека и се надава един вой...ужас. Вкъщи държим 21-22 градуса, само когато го къпем вдигаме малко повече.

# 342
  • София
Малко не по темите, но живо ме интересува как са облечени малчовците ви когато са вкъщи. Нашия Мартин от 2-3 седмици не търпи никакви ританки или гащеризончета, и го обличам само с боди с дълъг ръкав и чорапки. Опитвам се да го завивам до кръста, но той винаги избутва одеалцето. Постоянно се притеснявам да не изстине, но реша ли да го облека и се надава един вой...ужас. Вкъщи държим 21-22 градуса, само когато го къпем вдигаме малко повече.
Вкъщи в момента е около 20 градуса и Симонка е облечена с къси чорапки,трикотажно панталонче,боди с дълъг ръкав без крачол-тънко,блузка трикотажна с дълъг ръкав,не я завивам,само като спи.

# 343
аз мойто май го претоплям- памучно боди с дълъг ръкав, къси чорапки и плюшено боди отгоре. В нас е 23 градуса обикновено. Не пускам парно, но си е топло жилището

Хора, мойто дете спи цял ден - от 9-10 ч. С триста зора го събудих да цокне малко Shocked Вече съм притеснена, нормално ли е
Вярно, че нощес имаше колики и се гърчи цяла нощ ама такова чудо никога не е било

# 344
  • В две тъмни очички
Ей Мила тва колело-количка много яко бе! И аз искам!

petyage , Владимира спи минимум 8 часа! Не ставам да се цедя. В началото бях яко мокра, но сега се нормализираха нещата! Когато започна да я преобувам сутрин ми протичат гърдите, но нощем много рядко! Кърмата ми не е намаляла (и дай боже)!

И аз си мислех тези дни за Аз и ти

Общи условия

Активация на акаунт