Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 035
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
  • ул. "Мечтание"
Етомира, сега прочетох какво си писала вчера (и днешното де). Дано да разберат какво ти е и да реагират адекватно!  Praynig Praynig Praynig

# 421
  • В две тъмни очички
Калифорния, Бебешондел - ще отговоря и на двете ви следобяд,че трябва да излизам
Бебеш - постовете ти никога не може да бъдат пропуснати!  Hug

Тути - ефект определено има , после ще ти обясня в какво се изразява!  Peace

Айде аз изчезвам по-късно ще се включа!

# 422
  • София
Привет и от мен!

Препоръчайте някакви комбинирани витамини, от които сте доволни и стават за кърмачки. Нещо след раждането много кекава съм станала, вече изкарах един тежък грип и не искам пак да се разболея. Ама така става, като се шляя с часове навън напук на времето.

Етомира, искрено ти съчувствам, но наистина здравата майка е по-важна за детето от кърменето. Стискам палци болежките да отминат.

Хубава неделя на всички!

# 423
Витамини си взех, защото косата ми за разлика от бременността, когато беше страхотна, сега си я чувствам доста изтощена. Питах тук за витамини за кърмачки, но ми предложиха някакви за 54 лв. Реших да си взема новите Центрум - вече са махнали ГМО-то.
Аз нямам нито един килограм в повече. Дори след раждането отслабнах, но сега съм си точно колкото бях преди да забременея. Възхищавам ви се, че имате волята и стремежа да спортувате и се възстановявате, независимо от грижите около децата.
Бебешондел, на снимката която си  поставила като аватар изглеждаш невероятно!  bouquet

# 424
имаме си люлка вече, суперска е много съм доволна, а бебо умира от кеф.
хип хип ура

# 425
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!!!  Shocked Моята малка сладуранка спа цял час в люлката  newsm44 newsm44 Тя никога не е спала другаде освен в ръцете ми и то за не повече от 10-15мин и то само с бял шим... Grinning Пуснах вече врота пералня, ядох, къпах се, подредих и изчистих  newsm68 Как ме е яд че не се сетих по-рано за люлката  Crazy Да не говорим че вчера ака 2-3 пъти в нея, а иначе и е доста трудно ...

Ети, какви са възможните варианти?

Emilly1212 изглеждам, щото съм на 22 Simple Smile))))) 6 месеца преди да забременея с Явор Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 13:19 от Бебешондел

# 426
Здравейте, мацки!

Етомира, дано всичко се оправи при теб бързо  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover И си права, по-добре здрава майка.

Аз да ви се оплача от моето диване. След като вчера я оставих за 4 часа със ММ, за да отида на фризьор и маникюр, тя ми го върна. Нощес се буди на 2 часа да яде, а от 4 до 8,30 е спала в ръцете ми.

# 427
Аз пак влязох във филм. До сега не съм разтваряла често срамните устни на малката и не съм се вглеждала, но днес като я почистих видях, че малките срамни устни са нещо като сини  в единия край. Така го обясних, че не знам дали се разбира. Има ли при някоя от вас нещо такова?

# 428
Bebesh, четох, красавице Simple Smile)) но аз не съм на 22 и успешно забравих дали съм ти отговорила или не Simple Smile))

Пъпките минаха, но не знам защо т.к подходих комплексно - ограничих диетата, почнах да го обличам по-леко, включвах 2-ро плакнене на нашите дрехи... та нещо подейства, но не знам кое  Thinking а може и сами да са преминали с урегулиране на хормоните му.

# 429
На мен личната ми изписа витамини Спектрум на Валмарк.

# 430
Bebesh, четох, красавице Simple Smile)) но аз не съм на 22 и успешно забравих дали съм ти отговорила или не Simple Smile))

Пъпките минаха, но не знам защо т.к подходих комплексно - ограничих диетата, почнах да го обличам по-леко, включвах 2-ро плакнене на нашите дрехи... та нещо подейства, но не знам кое  Thinking а може и сами да са преминали с урегулиране на хормоните му.

Оправдавай се ти, оправдавай се  Joy Joy hahaha
Кaжи гледа ли Генезис /Inseption/  с нашия човек Heart Eyes

# 431
  • В две тъмни очички
Бебешондел, влез в скайп да ми е полесно да ти пиша за храните(направо можеш да ми отговаряш)! Ама след малко , че отивам да храня дребосъчка  Mr. Green

Калифорния и на тебе ще ти пиша на лични!

Тути
понеже след пътрвия път, в който правихме секс с мъжо, не можех да си сядам на дупрата и ме понаболяваше даже и от бельото, си починахме около 7-8 дена, през който съм сложила 4 глобули! Вчера пак консумирахме брака си и искам да се похваля,че днес спокойно си вървя  Laughing Не , сериозно. Болка имаше само в началото , при самото проникване и вече н усещам вътрешните шевове ,а само външните. Проблема при проникването е,че точно на шева ми е много чувствителна кожата и точно тя се засяга в този момент! Открих обаче,че има доста пози , в които почти не се усеща! Първият път издържах не повече от 20-ина мин, защото много боля,а вчера си правихме един страхотен и дълъг секс!

# 432
 Люба84, благодаря! Не смея да го похваля, че от година и нещо вече не е пил антибиотик и като знам какви количества е изпил, гледам да взимам мерки, ако може да го избегнем. Досега съм давала или само тонзилотрен или само инфлуцит и добре му действат, но нашата лл явно не разбира много от хомеопатия, защото не изписва много такива продукти. То неговите сливици са за вадене, но ни препоръчаха да изчакаме, а и честно казано ме е страх само като си спомня какво беше като вадихме третата сливица.
 Етомира, дано се изяснят бързо нещата и не е нещо сериозно.  Hug
 Витамини пия прегнакеар
 Бебешондел, браво на вас, и ти да се почустваш като бял човек!
 Видях, че сте обсъждали диети, Етомира е права, че важното е да има подходящия хранителен режим. Аз вече съм на старите си кг., но след като родих Марти, дълго време се мъчих да си възстановя кг. Един приятел който е фитнес инструктор и изготвя и такива програми ми даде тогава съвсем простички препоръки. Хранене по 5пъти на ден, ограничаване на тестени и сладки неща, салами, сокове и др. неща съдържащи консерванти. Сутрин примерно яйце, малко маслини или сирене обезсолено,  плодове, но м/у храненията,не като десерт, пилешко месо или риба и зеленчуци. И пиене поне на 1.5 вода на ден. най вероятно е да пропускам нещо, но като цяло това е и поне при мен даде резултат.
Много се отплеснах, приятна вечер ви пожелавам за сега!

# 433
Сега се консултирах - септември излизала тиквата - точно на време  Mr. Green

# 434
  • София
......
И накрая ще се присъединя към момичетата дето се цуупят че не им четат постовете.. И Инка я бях питала за гастрото, и саксофон за Яна и Агентката за пъпките, ама никой не ме отразява или трябва да пиша с огромни букви...

Е как да не съм ти отговорила  Crazy  Виж това:
В момента е облякла едни къси гащи върху джинсите си и летен потник върху блузата, яде бирени фъстъци и се бърше в хавлийката на иван, а с една мокра кърпа маже по прозореца... Ако питаш за лицето й, вече не е подуто след упорито мазане с фенистил. Как пък не се метна на мен, на циганка ставам, но не изгарям, да не говорим пък за алергия...

Аз нещо се излагам с килата и яденето - с 2-те деца по цял ден сама успявам и да готвя и да си го изяждам, а какъв глад ме гониии... Велоергуметърът ме чака, но пък яко ме болят коленете (явно от многото кила). Изобщо не се харесвам, от което се изнервям и ям. 
Ех, все едно аз го написах...   Tired

Нещо на цитати я подкарах  Crazy

Етомира
, желая ти да е нещо, което да излекувате бързо, сигурно и лесно!  Praynig Пък за кърменето... ами много по-важно е да си здрава.  Peace  И все пак ако чувстваш, че имаш желание и сили варианта с цеденето остава.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 16:37 от saxophone

Общи условия

Активация на акаунт