Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 976
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
Тонче, не, ще кажа, че си направила своя информиран избор и го уважавам. PeaceНо съм повече от сигурна, че си една от малкото, които го е направила.

И не, не подскачам, ако мен визираш.Изказвам мнение и някой по-нагоре каза, че му е полезно, затова си позволих да отговоря.

# 526
Много бързо тичате,не мож ви стигне човек! Laughing
За захранването гласувах сле 4-я мес.,но всъщност може и да е по-късно,каквото покаже бебето или каквото ме ощипе мен. Mr. Green
Ваксини слагам.Не искам да чета за страничните реакции,заравям се като щраус в пясъка. Confused
Гали,честита втора месечинка на адаша!
Деавит купих,но давах само 3 дни,сега си отлежава в хладилника....може да склоня да си капя по някоя капка в моето кисело мляко Thinking,но реших Д и А витамини да не му давам директо и то по 2-3 капки-Мерси. Crossing Arms
За протокола гоним 7 кила и 62см...докарани само от кърма. Party
Бубе,може ли да те помоля отново да пуснеш линка за тазовото дъно,че аз с моите проблеми с таза...как да кажа,усещам,че много ми хлопа Shocked(нали имах еди инцидент в 7-я месец,когато се разтегна рязко Crazy)

# 527
 Гали и преси, честити 2 месеца!
 Антоанета, недей подклажда огъня Laughing
 тонче, добър пост!
 Етомира, бях останала с впечатление, че Ива е по-едричка, според мен нормално си наддава детето. Надявам се да си по-добре и горе главата! Hug
 Честита Пролет и от мен! Повече усмивки и повече добро настроение!  

# 528
Аз пуснах документите на 20-21.02 и жената каза-края на март. Ще влезна в банкирането, но на СЖ го обновяват мъм 17-18 ч

Пате, не натрапвай мнение! Много от нас са чели това, което и ти си чела, не сме неграмотни. Вероятно сме се посъветвали с подходящите лица, а може би сме предприели и стъпки, които ти не си! Защо си мислиш, че решенията ни не са информирани.
Като има нитрати в заленчуците, значи ли, че няма да даваш на детето си? Хайде стига вече, не сте най- великите и информирани.
Мнение се изказва веднъж, не сме се събрали, за да се караме! Стана кокошкарник!

newsm10 напълно подкрепям!!!!! разбира се, че сме чели!!!!!! всичко съм изчела и съм говорила с милиарди лекари и майки....какво значи неинформирано съгласие....никой не може да те накара на сила  Shocked за съжаление в случая избираме между две злини - и да слагаш и да не слагаш - избираш по малката злина. всеки преценява коя е тя за него.

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 15:06 от imam si edna mechta

# 529
  • В две тъмни очички
Бенджолина  Hug , важното е че растат дечицата  Heart Eyes

lyuba84 , по принцип всеки се възстановява различно! При скъсване на мускул тренировки не се правят 6 м, а при прерязан такъв - 3м! Но, както казах това е само препоръчително  Peace!

tonche радвам се ,че съм била полезна  Hug

elenia , пускам  Mr. Green http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568464.msg18081730#msg18081730

Уф...сега и да сее оплача! Кърменето започна да става някакъв малък ужас при нас! Не стига,че едната ми гърда вече почти не происвежда,а и малката започна да пищи докато се храни! Днес се тръшнах,че няма да и дам да се храни от другата гърда (която тя предпочита),защото положението с непроизвеждащата става все позле! Да,ама не свърших нищо полезно! Влади се разпища, започна да се захласва и отказа напълно да яде  Tired ! Сега се самообвинявам,че заради мен детето остана гладно  Tired Така се умори да плаче,че сега спи! Последните дни са ад! НЕ знам какво става с това кърмене, но не искам да го спирам!Опитвам се по всякакви начини да оправя положението,а то все повече се влошава!  Cry ИСКАМ ДА СИ КЪРМЯ НОРМАЛНО ДЕТЕТО!!!!  Cry

# 530
  • sofia
Бубе, не се самообвинявай! Давай на детето от която иска , а др я цеди на 2 ч.
И аз преживях този кошмар, разбирам те. Като тръгнеш да кърмиш го правиш със страх, защото
очакваш писъци и рев

# 531
Момичета,я кажете някой онлайн магазин с разнообразие от хубави БГ детси дрехи,ако знаете де.
P.S.Радвам се,че ви харесва почерпката.
Ама к`ви сме добрички-радвам се т`ва,мерси онова Mr. Green
аз днес открих този
http://bebeshkidreshki.com/
дано е читав, защото мисля да попоръчвам от него Simple Smile

# 532
  • София
Върнахме се от консултация и ваксина. Бобсчето ми не е качило достатъчно Sad въпреки дохранването - роди се 4300/54 см, на 2 м е 5800/62 см. Ми не иска от шише да яде, а кърмата ми не стига Sad. Като почна да додавам, той се скъсва от гърчене и рев - насила наливам по 30-40 мл. А никога не реве от глад, но пък и не изяжда повече от 70-80 мл наведнъж newsm78.
Бубе, и на мен си ми полезна

Чела съм листовките на ваксините, много от темите за вредата от тях, както и много учебници по физиология, имунология, вирусология, микробиология и т.н.

# 533
  • София
Бубе,защо мислиш,че нещата стават по-зле,бях чела по-назад че си имате достатъчно напишкани памперси,Влади си спи по цяла нощ...
mrm,не е чак толкова малко 1500 гр и 8 см за 2 месеца.Мойта кукла и тя не иска по никакъв начин да пие от шише,дори и в него да има кърма.Един ден я оставих със шишето на баща и че трябваше да изляза близо до часът за хранене,бързах много да се прибера и като се прибрах мъжо се беше изприщил да и предлага пустото шише,а тя беше пощуряла от рев че е гладна а не ще от шишето,направо вече и двамата се чудеха какво да правят ooooh!

# 534
mrm, защо реши, че не е  качило нормално детето?
дара е качила точно колкото него, само че от по-ниски изходни стойности Simple Smile и аз съм супер доволна, изглежда си щастлива и като нормално бебе. лекарят и той казва, че е супер...

# 535
  • В две тъмни очички
Гггъбка , не знам явно се филморам! Започна да плаче почти при всяко хранене, тръшка се. Отказва понякога гърдата! Абе някакви такива едни....изнервящи неща! Ака по веднъж на ден и то някакво странно на цвят и консистенция! Добре , че спи и че на консултацията беше дръпнала доста,че инак щях да се притесня вече много! Лошото е,че отскоро го прави,а до другата консултация има много време и няма да мога да проследя дали не й оказва влияние на теглото и растежа!

# 536
 Бубе, ние също имаме този проблем, Ивайла предпочита едната гърда, а на другата често плаче и не иска да захапе, но... това само в определена поза, когато сменя позата на кърмене, няма проблем. Това е така, защото тази гърда е с по-широки канали, пуска й повече и тя се дави докато се храни. дано по-скоро намериш решение на въпроса

# 537
  • sofia
Сетих се да ви питам нещо. При децата хранени с АМ, задължително ли е да има пауза от 3 ч. Моята бебка яде по 110мл, не иска повече, а много трудно дочаква 3 тия час. На 2.30 вече съм и дала да яде, за да не я мъча

# 538
Върнахме се от консултация и ваксина. Бобсчето ми не е качило достатъчно Sad въпреки дохранването - роди се 4300/54 см, на 2 м е 5800/62 см. Ми не иска от шише да яде, а кърмата ми не стига Sad. Като почна да додавам, той се скъсва от гърчене и рев - насила наливам по 30-40 мл. А никога не реве от глад, но пък и не изяжда повече от 70-80 мл наведнъж newsm78.
Бубе, и на мен си ми полезна

Чела съм листовките на ваксините, много от темите за вредата от тях, както и много учебници по физиология, имунология, вирусология, микробиология и т.н.

mrm, как така не е достатъчно, Кали се роди 3,180/50см , на 2м беше 4,450/57,5см и нашата педиатърка каза, че всичко е наред, може и по-добре, но е наред.

Сетих се да ви питам нещо. При децата хранени с АМ, задължително ли е да има пауза от 3 ч. Моята бебка яде по 110мл, не иска повече, а много трудно дочаква 3 тия час. На 2.30 вече съм и дала да яде, за да не я мъча

Люба, не е задължително да е на три часа. С каката процедирах така: давах на поискване и колкото тя иска, и постепенно тя си направи сама режима. Тя беше на АМ от 20-я ден.

# 539
Лекарката ни каза да има 3 часа пауза между храненията,но аз не винаги я  спазвам.
Гали,честита ви втора месечинка!
Мацки,я споделете,приблизително по колко време оставяте бебчетата по корем?!

Общи условия

Активация на акаунт