И аз така като си дойде той му връчвам малката,баткото и без да му го връчвам почва да се върти около него като не го е виждал цял ден,та аз успявам да отдъхна 
...
Ама добре си поспах. Искрен се буди няколко пъти да яде, ама аз го оставих на самообслужване. Цяла нощ бях с една цица отвън. 

, смущава ме това, че още нямам дъждобран за количката.
Горкото така се умори... като го извадихме от водата беше яко кисел, а само като го облякохме и заспа прав буквално. Ето и малко снимчици 
, освен кърма нищо не давам - никакви води и чайчета, само биогайа, от която май няма много смисъл, четох че трябва постоянно да е в хладилник, а нашата 2 дни беше извън, докато ми я донесе една позната. Нашият татко и той е от готините, много я обича, но я гледа за около десетина минути на ден
), ако и интсталирам мишка и клавиатура може да откарат няколко часа заедно
, предпочитам да пера, но да спестя малко на природата
Малката се роди секцио, 3 килца и 49 сантиметра!Не можах да се справя с кърменето и сега сме изцяло на НАН ХА.Минахме на първата консултация и всичко е ок,тежиме 3360 и сме дълги 53 см.Малко ми е криво,че за да се презастрахова ортопеда ни препоръча носенето на ортопедични гащички до 3-я месец,иначе всичко ни било наред!Не мога да ги разбера тия лекари...но нали е за доброто на малката ще ги носим
Ами,това е май за зега! Препоръчани теми