Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 908
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Абе оставяте ли си децата да плачат??  Rolling Eyes

Оставям го. Когато яна е в тоалетната, храня я, обличам я или нещо друго такова. Просто няма как.

# 76
А пробвал ли е някой на DM памперсите babylove? Дали стават?

Ние сме с тях - много доволни Peace

Аз не си оставям детето да плаче много, много. Предпочитам да си я гушна, да я погаля и да й поговоря спокойно, така бебето е спокойно, мама и тя Heart Eyes Grinning

За гърлото - Тонзилотрен Peace

За захранването - 6 месец!

Нощни  bouquet

п.п. Чудя се на майките с две деца как успявате и да сте толкова активни във форума Crazy

# 77
  • в Надежда-та
Мойто не плаче Mr. Green

# 78
тъкмо се връщаме от консултация на 2 м., йее, отложиха ни първия пентаксим с все синфлорикса (добре било заедно да ги сложат, бла-бла), нас това чудесно ни устройва!
пита ме пием ли вече сокчета (?като че ли ми е казвала да започвам, като че ли и аз пък бих й дала на малката толкова рано). само ни изтеглиха, наддали сме 620 г и пораснали с 4.5 см; има ли и други толкова малко качили между първия и втория месец? не че съм се вързала особено, щом като детето се чувства добре, не плаче от глад, спи и т.н., но все пак, любопитно ми е.

а, за слънцезащита доки каза до 50-ти фактор, но рано било, така и не каза конкретно от кой месец, но да не стоим на пряка слънчва светлина.

присъдинявам се към въпроса на leprikon за многократните пелени, кои бихте препоръчали? не са ми познати, едно време предшественикът им бяха т.нар. chicco гащички, но отдолу си слагахме стандартно парче пелена, което сетне се переше.

Michelle, явно се е чувствал страхотно човекът във водата, много е сладък!  Crazy

да, оставям я да плаче, невинаги успявам бързо да 'разшифровам' какъв е зорът, така че се случва. напоследък не признаваме много много бибата, защото открихме ръцете си - е няма по-сладко нещо от тях май, просто ужас:)

добре дошли на gucomecanka и бебката в отбора:)

за анкетката: и моят глас отиде в полза на 'то ще си 'каже', нека да видим.

хайде, доскоро и слънце да ни е, дано да са объркали пак прогнозата! (офтопик: получавате ли свекърволелински атаки а'ла "не излизай няколко дни с детето, да се 'разнесе' радиацията"?)

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 12:12 от careener

# 79
Захранването на деца хранени  с НА адптета не трябва ли да започне по-късно,след 5-я месец?
Аз почнах да различавам видовете плач,когато сме гладни е истерия голяма,но като си мрънкоти я оставям да пориве.

# 80
Аз за анкетата писах 6м., обаче истината е, че хич не съм се запознала като хората със захранването, а сега нямам никакво време да чета, затова ще ви следя какво дискутирате и ест. ще се консултирам със систъра ми.

Ние днес сме много зле, зверски рев, а и снощи не се наспахме и сега и двете сме в лошо настроение, а и 2 дни сме без тати  Sad

careener ние сме от малко наддаващите по 600 гр- и двата месеца, ама вече спрях да се притеснявам, а и вчера хирурга в пирогов ми каза  да не си вкарвам филми в главата  Wink

# 81
Нощни   bouquet

Гласувах с Не съм решила конкретно, ще чакам сам(а) да си покаже, но не по-рано от 6 месец. Ще се опитам да е след средата на септември за да се върнем от последната ни почивка на море.

Инка, стискам палци всичко да е наред с Ема и реването да свърши най-накрая  Praynig

Тая Луна ме побърква. След като накърмя Калина в 2-3 се ококорвам и така до следващото кърмене в 5-6. В 6 я взимам при мен в леглото и заспивам кърмейки я и така откарваме още около час-два. Алергията ми се активира нещо и цяла нощ кихам и подсмърчам. Хем валя и уж свали прахта на земята, ама то в нашия квартал....  Sad

За многократните пелени ние сме изцяло само на такива. Вижте тук http://www.mama.no-meat.org/estestveno/diapers/ и в тази тема за да добиете представа http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503219.0 . Ползвам за бебка няколко вида - FuzziBunz, Tots Bots, Wonderwoos и китайски (все джобове). Най-доволна съм от ФъзиБънз и китайските. Ако имате въпроси питайте, доста четене ми трябваше за да вляза в час  Peace, а и за всяка майка и бебе е индивидуално. Ползвала съм няколко пъти (за консултация и когато пътувахме) от еднократните на DM - доволна съм, не миришат и няма химикали в тях.

# 82
  • Пловдив
Списания бях купила два, три пъти иповече не - то едно и също в тях, а в нета има всякаква информация Peace

Бира, на ортопед ходихме (с направление), но след като вчера бяхме при док., тя препоръча да викна и Янакиев, защото лявото стълало си го държе  леко навътре, та Той да прецени дали трябва някакви гимнастики да правим. Утре ще дойде да го види.

Зелена салата и аз ям много  Embarassed

Момичета, кажете какво мога да пия за главоболие, че след безсънната нощ кафето не помага.
Може и нурофен.

Мацки, дайте акъл как мога да си туря в нета файла със захранването!
https://docs.google.com/#home

Да вземем да качим който какви таблици има и Нощни да ги постне на първа страница, та да започнем и тях да обсъждаме   Wink

# 83
  • София, Лагера
п.п. Чудя се на майките с две деца как успявате и да сте толкова активни във форума Crazy
Ами как - то реве на лявото рамо, с дясната ръка пиша  ooooh! Mr. Green

ВаллТ, мерси, мацко!  Hug

Девойки, имам въпрос - вашите бебета по-нервни ли са последните 2 дни? Тервел реве без да спира от вчера, не намирам причина - здрав, нахранен, нормално облечен. Досега никога не е правил така, ревал е от колики по 10ина минути сутрин и привечер. Сега - по цял ден. Та се чудя дали не може да е нещо свързано с времето, знам ли, те нали малките са по-чувствителни към тези неща  Rolling Eyes

Сега отиваме на консултация и ще питам и доктора.

# 84
Инка, пак да питам, ходихте ли на гастроентеролог?
Мъжа ми е злато, гледа и децата и мен  Mr. Green А пък ние сме на памперс 5ца  Naughty Mr. Green Laughing Sunglasses Днес бяхме на ортопед и на гинеколог, всичко ни е 6. Нмам ентер тъй че ще пиша слято  Mr. Green  За плача, философията ми за гледане на дете не допуска детето да се оставя да плаче, без значени е от проблема ми от начало съм си я гледала така. За изтериите в 17 намерих цаката  Wink

# 85
  • София
Е, много сте писа ли, бре, нямате изчитане  Wink
Нощни,
  bouquet
Ноеми, браво на теб, и на мъжа ти, а и децата добре са се представили де  Mr. Green
Инка  Hug
Мишел, това със СЕКСА мнооого ми хареса. Заради недоспиването и умората хич не ми е до това и мъжа ми само ме подканя "секс, а?"  Joy , а аз набързо му режа крилцата, с "айде утре"  Mr. Green
Оставям го да плаче отвреме на време, че иначе ще умра от глад, а това хич не е добре  Heart Eyes
За захранването гласувах с 6 месеца, ама хич не съм наясно още с нещата, та ще видим.
Пробвах  памперсите babylove на DM. Не са лоши, малко по-плътни ми се виждат от тези на Памперс. Иначе още сме на Памперс 2, новия пакет ще е вече 3-ка.
А бе момичета, как може да ползвате многократни пелени, като са измислили еднократните  ooooh! Аз гледам максимално да се възползвам от новооткритията и да си облекчавам живота. То вярно, че природата трябва да се пази, ама аз съм си по мила  Mr. Green
gucomecanka, лел към  Grinning
Зелена салата купихме за първи път снощи и днес ще я тествам  Wink
Ноеми, Виктор от две нощи е много неспокоен, и бодърстваме, но пък през деня спи като бебе, а това не му се е случвало от много отдавна  Thinking
Честита ви месечинка  Heart Eyes

Сега чакам да дойде майка ми и отивам на преглед пир АГ-то. Хич не ми се ходи  Blush

# 86
  • София, Лагера
Ето ми захранването (има няколко шийта):

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … n&pli=1#gid=0

Да се застраховам: това си е моята работна таблица-график, по която съм захранила Пресиян. Направена е на база на всичко изчетено тогава.

# 87
  • в Надежда-та

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AsTdii_YV3HldGx3TlFsbFV … n&pli=1#gid=0

Да се застраховам: това си е моята работна таблица-график, по която съм захранила Пресиян. Направена е на база на всичко изчетено тогава.
не отваря Tired

# 88
Ноеми иска някакъв accsess. Аз ти пратих рекуест Даниела Рангелова съм  Mr. Green
За захранването: 5 месец, но пак си зависи от детето  Peace

Малчо за сега си ми е спокоен. Много рядко изпада в нервна криза и то е заради БОРМАШИНИТЕ на съседите  #2gunfire Да ги таковам  #Cussing out

look_at_me Ей ти беше в района Красно село нали? Айде на разходка  Blush Който е навит може да пише  Hug

# 89
Пак тук. Да си допиша каквото пропуснах сутринта

Захранване: писах след 6 м, но истината е че нямам концепция по въпроса. Ще прочета мненията на по опитните мами и ще се консултирам с педиатърката (тя е за късно захранване). Ще видим накрая какво ще излезе.

Плача: рядко го оставям да плаче - когато съм сама и се къпя, ям или нещо подобно. Иначе се гушкаме, а той гадинката като е гушнат и е доволен.

Иначе и ние сме в групата на дъвчещите си ръцете. За нищо на света не мога да го накарам да стои с биберон, а ръцете си ги дъвче най редовно. Интересното е, че дори като му държа биберона, той не го смуче, а се опитва да го дъвче. Не знам какво да го правя.

Ноеми, Стефан вчера беше супер неспокоен, ама не знам дали е от времето. Днес рано сутринта също беше много нервен, но пък от тогава насам е направо душичка... (пу-пу, стах ме е дори да си го помисля това, камо ли да го постна, ама...)

адис, повече инфо можеш да немериш на http://www.estestveni-idei.com/prod/center/baby-swimming.html - там го водим. Иначе самото плуване представлява по-скоро упражнения за привикване с водата. Първия път седяхме около 30-40 мин, като през това време Александра (жената, която се занимава с бебето) не само му прави упражненията, а и те учи как да му ги правиш вкъщи. Идеята е в даден момент да можеш сам да си упражняваш детето у дома (нещо, което не знам как ще стане, защото мен ме е страх да го потопя под вода).  

И аз ти пуснах рекуест за аксес (ух, че готино изглежда написано на бг)

Общи условия

Активация на акаунт