Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 25 948
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Мамита,имам едно питане относно почистването на нослето.В Токуда ни показаха как да го правим(с капка физологичен разтвор във всяка ноздричка и после обираме гуцитата с клечка за уши),но педиатърката ни каза никакви клечки,никакви помпи,само разтворчето било достатъчно.Та на въпроса,прави ми впечатление че като храня малката и диша много тежко и се изморява бързо и в нослето вечно имаме нещо,да я потормозя ли с клечка и да се опитам да извадя каквото мога?!Знам,че като се хранят от шише им е по-трудно на бебоците,но дали диша така от умора  или заради нослето?....Мале,че стана дълго....но дано ме разберете и дадете някой съвет!  Praynig

# 91
 Ноеми то моето по принцип е нервно, но снощи и днес направо ме побърква. Мъчих се с бял шум сумати време без резултат, накрая пуснах U2 и тя млъкна, даже започно да гука Grinning
 И ние сме още на памперс 2, пробвах с либеро, но много пропускаха, а с баткото бях само на тях и бях много доволна.
 За захранването, Марти го захраних на 6мес., мисля и сега така, само да има кърма до тогава.
 какче, това с "айде утре" и на мен ми е познато

# 92
Здравейте и от мен.
Емчо снощи заспа към 22ч и се събуди в 2 да яде,и после до 6 сутринта. авно като заспива рано се събужда по-рано. и сега спи в леглото си,подчертавам. днес май няма да излизаме,че облачно и духа вятър.
плача- оставям го да плаче само ако съм възпрепятствана да го взема.
Вече не му даван и Биогая- той не че е имал силни колики,но с капки или не,пак по малко мрънка вечер.
Вчера като се върнахме от разходка голямо мрънкане за известно време,майка му преми очите и той се поспокои. А и много познати видях,и те зор да видят бебето. та, Ноеми, премии очите на Тервел- пускаш вода над една метла,отдолу чиниика/купичка. и с водата в нея мокриш лицето на детето.незнам дали помага,но и не пречи да пробваш.
Бях и на АГ,ок съм.
Аз слагам слънцезащитен крем 50 фактор на Клоран на малкия
памперси- привършваме 2-ката на Памперс, взех 3

# 93
 Мишел Hugвидях, че има йога майки с бебета, което звучи много интересно

# 94
  • Пловдив
И моя е нещо нервен от два дни вечер след баня - голям рев пада, а досега не е било така. Бях спряла еспумизана, ама снощи пак дадах. И днес през деня не ще да спи. Досега винаги правеше по 3-4 часа следобад, днеска спи по 15 минути е се ококори Whistling

Ноеми направи документа публичен да се вижда от всички  Peace

# 95
  • София
Боянчо е супер спокоен последните 2-3 дена (пу-пу-пу). Даже вечер не е нервен, а си поспива преди дългия сън. Оставям го да реве само докато облека каката за разходка. Той иначе не плаче, но към 11 сутрин явно му се доспива, а аз точно тогава едвам се организирам за ходенето до кухнята за Михала и т.н (отнема ми учудващо много време подготовката). В момента, в който го сложа в количката и стигнем асансьора вече спи. Сега продължава в коридора Simple Smile. Иначе докато реша количка за породени или борд ще купувам возя Михаела седнала на дръжката и коша, а Боян спи вътре.
Никой още не ми е давал съвети относно радиоактивната обстановка (е, надявам се да няма и нужда занапред). Свекърва ми идва след 2 дена да види внук си най-накрая, та може и да се включи с безценни съвети Mr. Green
Ползвам ДМ пелените и съм доволна. Слънцезащитни не мажа, но гледам да не е много на слънце. Мисля си, че хич не са полезни за бебешоците - по-добре при голям пек на сянка.
За захранването гласувах, че още не съм решила. С каката не помня кога точно, но беше нещо средно - май към 5 месец почнах. Не съм се задълбавала много - бавно си прояде всичко без да прояви алергия. Дано и сега нещата минат толкова лесно!

# 96
  • ул. "Мечтание"
leprikon, ето ти актуалната тема за многократните пелени: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=503219.0;topicseen

Има описани различните видове и споделени впечатления. Аз лично съм използвала пелени тип джоб и от две части. Джоба повече ми харесват. Моите са от китайските, купувани от ebay.

Мишел, браво на вас за плуването! Стефан изглежда много доволен!  Grinning

Ноеми, ще ти пиша на ЛС инфото за общия ни акаунт в гугъл докс. Аз мисля там да ги качвам нещата и да пусна после линкове. Ако искаш напиши ми скайпа си, да ми ги пратиш и аз да ги кача.

Какво ѝ има но Луната, че всички се оплаквате от нея?  newsm78 Има още два дни до пълнолунието.

Оф, вече е отговорено на повечето неща, дето писах и аз. Ама няма да трия.  Rolling Eyes

Искрен ми се дере зад гърба в момента, защото непрекъснато си изтърва бибата, а на мен ми писна да му я подавам. Close Embarassed Цица неще, на ръце неще... Ми да си реве пък! Амахааа! Ама трябва да си взема тампони за уши май.  Laughing

# 97
  • В две тъмни очички
Ноеми ако ще правиш нещо против уроки (и ако това с метлата не ти се нрави както на мен) може да пробваш с гасене на клечки!

Сакси ти четворка викаш ,а ние тамън на 2-ка минахме  Laughing

За плаченето, зависи от плачът! Разпознавам го кога какъв е и според ситуацията или я взимам да я гушна или се самоуспокоява в леглото  Mr. Green

Нослето почиствам с клечки!

Нощни - луната е по - близо до земята !!!

Ние днес пак цял ден се миткахме по улиците,нищо че подухва! Много кофти само,че няма с кой да се разхождам,че на моите приятелки децата са по-големи и ходят на градина,а майките на работа...
И едно въпросче към момичетата от ЛЛЛ - започнах да давам и от двете гърди на малката, защото явно не й стигаше кърмата! Така сме от 1 седмица вече и забелязвам,че едната ми гърда "произвежда" по-малко от другата! Не мога да разбера дали действително е така, тъй като малката както казах се храни и от двете гърди! Дали е възможно и как точно да корегирам не чак толкова "произвеждаща" гърда?

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 15:05 от bubeto_d

# 98
  • София
Честита втора месечинка на бебо79!   bouquet

Ние се опитвахме да се дерем цяла сутрин и съответна вися по цокички  Crazy Сега спим блаженно на терасата, че много тъпо в нашия парк никой не познавам Tired МииМаа айде една срещичка тези дни да си чукнем, въпреки че с това непредвидливо време  ooooh!

Ноеми много си лоша, да направиш нещо готино за мъжа ти днес  bowuu

Не мога да я оставям да реве къса ми се сърцето направо  Rolling Eyes

=Michelle= страхотни снимки, много е сладък  Hug Така като гледам след това трябва да имаш вана, за да можеш да продължиш сама с упражненията  Peace

От няколко дни сме на Памперс 3, поръчах от АСДА, много съм доволна  Peace

Ревем яко след баня и затова се обличаме и мажем около телевизора  Wink

# 99
  • sofia
Нощни  Hug

# 100
  • ул. "Мечтание"
Сложих до лежи по корем и се гътна да спи! УРА!!! Ама от де да го знам, че ще иска по корем, той въобще не обича(ше) тази поза.  ooooh! Лапешка му работа!

А, Бубе, ясно. Чух за това, но не направих връзката. Иначе съм се нагласила на 19ти да ходим в обсерваторията да зяпаме "шоуто".

За "слабата" цица - предлагай ѝ по-често от нея. Нормално е.
Моя син пък си има дневен фаворит. Един ден предпочита основно от едната да яде. Друг ден - от другата. Голям майтап! Знам, че могат да си имат цица фаворит, ама чак пък да си сменя така предпочитанията. Ще ме умори от смях.  Joy

# 101
  • В две тъмни очички
Нощни и вашата не е лесна значи  Laughing !!! И аз така реших - да й давам повече от тази гърда,ама не виждам промяна! Оставям я да започне с не,я като спре да тече и тя започне да мрънка сменям гърдата и после пак нарочно се връщам на "проблемната" ,за да я доизцока до край! Ама както казах не виждам промяна  Whistling

# 102
Как се гасят клечки??  Rolling Eyes

# 103
  • ул. "Мечтание"
И аз така реших - да й давам повече от тази гърда,ама не виждам промяна! Оставям я да започне с не,я като спре да тече и тя започне да мрънка сменям гърдата и после пак нарочно се връщам на "проблемната" ,за да я доизцока до край! Ама както казах не виждам промяна  Whistling

Може така да си остане по дефолт. Винаги едната произвежда и пуска повече от другата, но не винаги е така осезаемо. Не се притеснявай.

# 104
  • София
По-нервна? Не. Вчера и днес са двата й най-щастливи дни откакто се е родила. Когато е будна само се смее и говори.

Искам да попитам тези, които са гласували с "То само ще си покаже", как точно си показва?? Защото ако гледам гладния поглед на Ива, вперен в нашата храна, тя вече е готова за "адаптирани кюфтета". newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт