Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 085
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
Така захранихме бебетата, давайте сега да обсъждаме детските градини и училищата  Joy Joy Joy
моето няма да ходи, роди се изучено  Mr. Green

# 196
  • София
А какво притеснително има да захранваш докато си на почивка? Михаела беше на 6 м. когато бяхме на море - купувах и от малките пюренца на Гербер за захранване (80 грамовите) - първи ден 1 лъжичка, втори - 2, 3-ти -3 (ползват се 2 дена след отваряне), после пак същото още 3 дена и така нищо сложно, притеснително или мястозаемащо.
Против крусти съм ползвала шампоан на А-дерма и Stelaker - крем за крусти на Мустела (от него съм супер доволна) за Михаела, но стават и за съвсем бебета. Боян засега няма, дано и занапред да е така, но пък на каката още и се появяват понякога.

# 197
  • София, Лагера
Мацки, да споделя за захранването моето мнение. Мисля, че наистина вредните варианти за детето са много малко. И рано да се захрани, и късно - почти все едно. Няма незахранени деца.
Опасни наистина могат да бъдат фъстъците и меда само  Wink Фаталните алергии са редки.

...но това е мнението ми за всички, касаещо развитието на децата - кога ще хване играчка, кога ще му израстат зъбите, ще проходи, проговори - все някога ще го направи. Не виждам никакви поводи за притеснение, освен ако не излиза извън нормата, което се случва рядко.

На мен първият ми зъб е излязъл след 1 годинка. Майка ми ме е водила на лекар, докторката й казала: "Спокойно, познавам хора, родени без акъл, но без зъби - не"  Mr. Green Mr. Green

Дайте да не си скъсяваме живота с излишни тревоги  Hug

# 198
Ноеми, сега като прочетох, че ще пътувате, се сетих, че ти търсеше живачен термометър яяя колко съм паметлива  newsm78  Grinning. Та идеята ми е, че при вашите екскурзии евентуално можеш да намериш такъв в някоя малка селска аптека.  Hug

# 199
  • София, Лагера
А какво притеснително има да захранваш докато си на почивка?
Аз бих се притеснила само от това да не би да му се отрази лошо някоя храна и да ни се развали почивката. Плюс минус 7 дена не са фатални според мен  Wink Бебето е много важно, но светът не се върти само около него, особено като има и друго хлапенце  Hug

Пепита, мерси за идеята!  Hug Peace Калифорния обеща да ми намери!!  Heart Eyes

# 200
  • София, Лагера
Поздрав:  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=yE7waNi5dc0

# 201
Така захранихме бебетата, давайте сега да обсъждаме детските градини и училищата  Joy Joy Joy
моето няма да ходи, роди се изучено  Mr. Green
Е ще си кърмиш тогава до 18 години безпроблемно. Peace

И аз когато сме на почивка ще карам на готови пюрета.

# 202
Момичета, да ви се оплача. Моето диване нали е все в ръцете ми, и аз реших да си купя слинг, че останх без ръце. Вчера слинга ми пристигна, изпрах го и днес въодушевена реших да го използвам. Да ама това моето наддаде кански рев щом се опитах да го сложа в слинга, почна да рита и да маха с ръце  #Crazy успокои се щом махнах слинга. Не съм се отказала пак ще я пробвам, но ако не иска да стои в него ще правя мускули на ръцете.

# 203
Мацки, да споделя за захранването моето мнение. Мисля, че наистина вредните варианти за детето са много малко. И рано да се захрани, и късно - почти все едно. Няма незахранени деца.
Опасни наистина могат да бъдат фъстъците и меда само  Wink Фаталните алергии са редки.

...но това е мнението ми за всички, касаещо развитието на децата - кога ще хване играчка, кога ще му израстат зъбите, ще проходи, проговори - все някога ще го направи. Не виждам никакви поводи за притеснение, освен ако не излиза извън нормата, което се случва рядко.

На мен първият ми зъб е излязъл след 1 годинка. Майка ми ме е водила на лекар, докторката й казала: "Спокойно, познавам хора, родени без акъл, но без зъби - не"  Mr. Green Mr. Green

Дайте да не си скъсяваме живота с излишни тревоги  Hug

202uu  трябваше да е -good posting

# 204
  • Велико Търново
Ноеми, в кой хотел сте, че аз работя в един от тях, и утре, може и да сляза до работа и да се видим? Да ти уплътня времето, де ...

може и на лични.

# 205
  • София
Ноеми, напълно съм съгласна с теб за излишните тревоги. Приятно изкарване във В. Търново! Между другото от сайта, който ти беше похвалила и ние ще се възползваме в най-близко бъдеще - взехме ваучери за Троян Плаза и Острова и ще ги съчетаем. Чакам с нетърпение малко да се оправи времето.

# 206

Ноеми благодаря! Те китарите по-големи от тях.

# 207
  • София, Лагера
Ноеми, напълно съм съгласна с теб за излишните тревоги. Приятно изкарване във В. Търново! Между другото от сайта, който ти беше похвалила и ние ще се възползваме в най-близко бъдеще - взехме ваучери за Троян Плаза и Острова и ще ги съчетаем. Чакам с нетърпение малко да се оправи времето.
Peace Peace Ние сме в Троян Плаза  на 14 и 15 май  Wink

Тонче, в Интерхотела сме  Simple Smile

ама как се зарибиииих по този сайт!  Crazy

# 208
Привет момичета! Hug Досега ви четох, за да не се изказвам неподготвена! Гласувах за захранването - на 6 навършени месеца, но и аз смятам че има още доста време дотогава. Гледам едно предаване по Ютилисима - Моето бебе - скоро говореха точно за захранването и казаха, че според СЗО и Уницеф, захранването трябва да става след 6-ия месец. Разбира се, всеки има право да прецени кое е най-доброто за детето му. Дъщеря ми е захранена по стария метод - със соковете от втория месец, тогава беше така и дано да си е здрава - да чукам на дърво, засега е!
Днес тук вали, иначе и моят Сами обожава да е навън - спи си сладичко и кротува! Той и иначе си е кротичък - все се шегувам със баща му, че детенцето като си има "възрастни" родители и си ни пази - че ако имаше колики и плачеше по цели дни и нощи, нямаше да можем да устискаме на тия години! Joy Joy Joy
Аз още не съм близвала грам алкохол - пусти страх да не навредя на бебока....а как ми се пие биричка... newsm78

# 209

Общи условия

Активация на акаунт