Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 095
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
Гласувах за 6 навършени, прочетох това онова и мисля да не се занимавам повече с това през следващите четири месеца.
Така преди да родя изчетох всичко за кърменето и бях решила, че кърменето е най-сложното нещо и никога няма да мога да поставя бебето правилно на гърдата. Сега пък като прегледах предложените схеми установих, че не знам какво е рожков и пъщернак  Embarassed Важното е, че имам някаква идея какво ще правя, а по-сериозно ще му мисля като му дойде времето  Simple Smile

За алкохола и кърменето да кажа на мамчетата, които ще ходят в Троян: нали знаете, че там се ходи на почивка, за да се практикува "екологичен алкохолизъм"  Wink Емили да не се засегнеш  Hug и аз съм от този край

# 241
  • В две тъмни очички
За алкохола и кърменето да кажа на мамчетата, които ще ходят в Троян: нали знаете, че там се ходи на почивка, за да се практикува "екологичен алкохолизъм"  Wink Емили да не се засегнеш  Hug и аз съм от този край

Даааааааа.....Троянска сливова.....  smile3521 Drunk

# 242
За круститe мога само да споделя от една реклама в едно списание, че SVR имат специален крем срещу крусти за бебета. Казва се XERIAL Croutes de lait. Съдържа чиста урея, глицерин, масло от карите, салицилова к-на и витамин В5.
Елиминира крустите, хидратира и възстановява баланса на скалпа.
Не съм го пробвала.

Ноеми, ха наздраве!  Drunk

# 243
Ние нямаме крусти /и се надявам да нямаме и занапред/, но ми препоръчаха ако се наложи да взема на мустела продукта против крусти.

Megsy - бира,вино и кафе непосредствено след кърмене (както и Ноеми каза)
и аз така мислех, но все пак да питам  Simple Smile

За килограмите - остават ми около 10 за сваляне...

# 244
  • В две тъмни очички
Момичета за крустите, това с мазането със зехтин и ресането с гребенче се прави ВСЕКИ ден! Тогава има ефект! И то за седмица-две!

Ето сега се сетих какво не писах преди малко! Днес правиха лапароскопия на жената на брат ми! Бях ви казвала за техните проблеми! За съжаление излезе това , което всички се надявахме да не е! Запушени са й тръбите! Слава богу яйчниците и матката са наред, та за тях остава само варианта инвитро! Чух се с нея и да ви кажа се притесних малко , защото доста се е отчаяла,а тя след аборта доста лабилна стана  Tired! Дано това да не й се птрази много зле и дай боже инвитрото е успешно от първия път (та дори и след 5 - 6 месеца, когато би трябвало да стане)

# 245
бубе, дано инвитрото да е успешно. Hug

# 246
Ето сега се сетих какво не писах преди малко! Днес правиха лапароскопия на жената на брат ми! Бях ви казвала за техните проблеми! За съжаление излезе това , което всички се надявахме да не е! Запушени са й тръбите! Слава богу яйчниците и матката са наред, та за тях остава само варианта инвитро! Чух се с нея и да ви кажа се притесних малко , защото доста се е отчаяла,а тя след аборта доста лабилна стана  Tired! Дано това да не й се птрази много зле и дай боже инвитрото е успешно от първия път (та дори и след 5 - 6 месеца, когато би трябвало да стане)

Аз забременях 4 месеца след моята лапароскопия, махаха ми киста на десен яйчник.Също така по време на операцията са ми отпушили и тръбите, като след операцията ми казаха, че много трудно ще забременея. Бяха ми казали 9 месеца да пробваме и ако не стане да пробвам инвитро, но то взе че стана на 2-рия опит.
Дано всичко е наред, и наистина да стане от първия път...успех и пожелавам.

# 247
  • Пазарджик
etomira слагай компрес на ваксината ще и олекне малко  и ще разсее надутото

# 248
Няма за какво да се засягам Laughing Не си излъгала за нищо! Hug Joy

# 249
  • София
Тути, какъв компрес?

# 250
Бубе,успех в процедурата на снаха ти! Аз съм с тотално запушени тръби,имам две извънматочни бременности,но ето,че успях,и то със замразено ембрионче/преди това имам три стимулирани опита/.Желая на снаха ти вяра,курлаж и много късмет!Тубарният фактор го водят най-благоприятен за ин витро.
Килцата при мен са 10 отгоре,гладувам по цял ден и не мърдам грам.А сега в това топло временце/или както казва един приятел-"времето се опутило" Embarassed/много ми се иска да се докарам в нещо по така,но съм като пълнена чушчица.
За захранването няма да се изказвам,защото съм импотентна по тези въпроси/както се казва в един виц/ Grinning
Вчера бяхме на консултация-качили сме 1 килограм и 4 см.Биха ни и Пентаксима,засега няма странични ефекти,дано и да нямя.
Ноеми ,приятно изкарване в старата столица!Любимо местенце ми е,има атмосфера и ...страхотни кръчмета...
Троянската сливова и аз много я уважавам,тъй като съм от там.Лятото като си отида ще си отпия ."Острова "го държат наши приятели,многто приятно местенце.

# 251

Обещах на дъщеря си да пусна тук нейна снимка с братчето й! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 252
Щом на никой не му се дискутира, и не иска да изложи изащити теза  Tired ако ислате да сменим вече анкетата за "с какво" - ако е плод - кой, ако е зеленчук кой и така..защотп тпва също е доста важно освен кога - обещавам че този път няа да се обаждам

Emilly1212 прекрасни деца имаш Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 19:07 от Бебешондел

# 253
Щом на никой не му се дискутира, и не иска да изложи изащити теза  Tired ако ислате да сменим вече анкетата за "с какво" - ако е плод - кой, ако е зеленчук кой и така..защотп тпва също е доста важно освен кога - обещавам че този път няа да се обаждам

е. .. трябва да кажеш с какво

# 254
Emilly1212 много са ти хубави дечицата, каката сигурно много ти помага... Peace

Общи условия

Активация на акаунт