Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 051
  • 790
  •   1
Отговори
# 255
Етомира, компреса е с риванол.
Бубе, дано всичко е ОК за снаха ти и догодина да гушкат бебче.
Емили, прекрасни деца.

# 256
  • София
Emilly1212 много са ти хубави дечицата, каката сигурно много ти помага... Peace

Тъкмо същото щях да кажа. А каката е голяма хубавица, така да и кажеш Laughing Да са ти живи и здрави и двамата.

# 257
Щом на никой не му се дискутира, и не иска да изложи изащити теза  Tired ако ислате да сменим вече анкетата за "с какво" - ако е плод - кой, ако е зеленчук кой и така..защотп тпва също е доста важно освен кога - обещавам че този път няа да се обаждам

Emilly1212 прекрасни деца имаш Simple Smile

Що бе, на мен ми се дискутира- аз си казах- ще захраня след 7, може и по-късно.  Peace

Искам да споделя един експеримент, който си направих с Ива.
Майка ми сутрин закусва с ябълка. Ивайла я гледа с едни огроооооооооооомни сини очи....И майка-"Как може така да си измъчваш детето-виж как гледа, яде му се вече и друго.."
Пуфтях, мърморех и най-накрая не издържах и и казах-Айде дай и, да видим"
Майка и отряза миниатюрно парченце и и даде...
Изплю го като...а погледът и не се откъсваше от синята чинийка, в която беше ябълката на мама  Mr. Green
На детето му било интересна цветната съдинка  Crazy

Това с "Ми виж как гледа" също ми е любимо  Mr. Green
Те гледат как майките им пушат и пийват кафенце и това-онова. Що не дадат на отрочетата да си дръпнат и да си пийнат. К'во ще му стане от един път  Sunglasses

Може би пак ще започна със скучния варен картоф на пара Simple Smile или домашна оризова каша...
Но и този път сам ще приготвям всичко.
Много съм анти настроена срещу готовите пюрета, ама мнооооого  Naughty
И вносни, и родни...хеле родни....

Бубе, много кураж и позитивизъм за снаха ти! Вярвам, че всичко ще се нареди!  Praynig

# 258
Благодаря ви момичета  Hug, каката много се зарадва на коментарите ви!

# 259
  • Сандански
Здравейте!

Докато се наканя да се включа и темата ще свърши. Crazy

За захранването гласувах след 4 навършени месеца,но може и да поотложа ако бебо няма интерес.С големите батковци захраних рано - на 40 дни със сок.Може и да не е в това причината,но и двамата отключиха алергии,а големия беше с атопичен дерматит чак до 3-тата година.Та за това ще изчакам този път.

За крустите - нямаме,но ако се появат рецептата на Бубето със зехтин съм я изпитала и така ще ги махам.

Emilly1212 прекрасни са ти дечицата!Да са ти живи и здрави.

Бубе стискам палци снаха ти скоро да се похвали с хубави новини! preggo fingerscrossed

Ети с батковците на мястото на ваксината съм слагала компрес с чист мед веднага след поставянето и по съвет на медицинската сестра.Проблем не съм имала,но пък тогава беше тривалентна ваксината newsm78Сега пак така ще процедирам пък ще видим.

Иначе снощи май им е била вечер за спане на ревльовците.Божидар като заспа в 10 се събуди чак в 6 да суче.Искам пак тази вечер Praynig

Хайде до скоро,че на големия батко му омръзна да се занимава с бебчо  bouquet

# 260
Емили,разкошни са ти децата!То в Троян все хубави хора Wink

# 261
На ндас педиатърката ни каза,ако се зачерви мястото,където е бодено,да сложа компрес с риванол.Чувала съм и  за компрес с мед.

# 262
  • Бургас
Здравейте и от мен!Отдавна не съм се включвала,само ви чета когато имам време!
От известно време живо ме вълнува въпроса със захранването и след като попрочетох това онова реших че ще захраня след 4-тия месец!
Педито ми е привърженик на ранното захранване и след 40-тия ден ме караше да давам сок от морков,но аз не го направих!Моя дружка с която заедно си гледаме децата(нейното е с 2 месеца по-голямо) ходи при същата педиатърка,в момента детенцето и е на няма и 4 месеца и вече яде мляко само веднъж дневно,а през останалото време пюрета,кисели,нишестета,сокчета,кисело мляко само дето луканка не и дава още #Crazy
Та много се дразня от коментарите и как мога да не давам сок на детето,щяла съм да го осакатя,и разни такива #Cussing out #Cussing out #Cussing out,взех да се замислям аз ли не съм добра майка,има ли ми нещо newsm78 newsm78
Добре че попрочетох това-онова и се успокоих че не в мен е проблема,все пак детенцето си е мое по дяволите и аз решавам как ще го гледам!

За крустите-малкия има,мажа го с А-дерма обаче само омекват,а ме е страх да ги махам,защото са точно на фонтанелката #Crazy,имаше и на челцето,но тях ги оправих..
Оф,че дълго стана!!!

# 263
Момичета,моля помагайте!Днес докито ни каза,че благодарение на мокрите кърпи сме си докарали импетиго на дупето и малко на шушата!  Shocked Каза да се мажем с крем здраве и крема за подсечени дупета на мустела.Аз мустелата я ползвам от самото раждане,но този крем здраве не е ли слабичък за лечение на импетиго?!Много се притеснявам,до колко дена би трябвало да мине.Едната бузка на дупето ни е червена като домат.... Cry

# 264
  • София
Emilly1212 прекрасни деца имаш  Hug

Бубе стискам палци на снаха ти  Peace Дано скоро да гушка като нас едно съкровище  Hug
Доволна ли си от кенгуруто? От Пакостник ли го бяхте взели?
Мами кажете по принцип използвате ли такова чудо и на коя марка, модел и т.н.?

# 265
Момичета,моля помагайте!Днес докито ни каза,че благодарение на мокрите кърпи сме си докарали импетиго на дупето и малко на шушата!  Shocked Каза да се мажем с крем здраве и крема за подсечени дупета на мустела.Аз мустелата я ползвам от самото раждане,но този крем здраве не е ли слабичък за лечение на импетиго?!Много се притеснявам,до колко дена би трябвало да мине.Едната бузка на дупето ни е червена като домат.... Cry
Как със Здраве?
Маже се с антибиотичен крем, който трябва да ти изпише лекар.
http://www.doctorbg.com/page.php?id=2164

Заведи детенце на дерматолог  Peace

# 266
  • В две тъмни очички
Emilly1212, каката е прекрасна госпожица,а малкото бебшондерче - голамо сладурче!

Клечо, доволна съм много от това кенгуру! По това което пишеш ,явно знаеш какво е ,ако не пиши за да ти кажа! Купихме го точно от Пакостник!

Момичета, благодаря ви много за пожеланията към снаха ми! Силно стискам палци още първата процедура да е успешна и най-накрая да свършат тея нейните мъки! Вече 7 години са заедно и последните 4 правят опити! Забременя веднъж, но я накараха да абортира заради кухо яйце (което по-късно се оказа,че може и да не е било кухо), след това й се наложи кюртаж ,а от там получи и усложнения, та вися по болниците! Просто се надявам да й пратим достатъчно положителна енергия и да е по силна психически и физически и скоро да преживее най-интимното нещо в живота си - една прекрасна бременност, а след това и раждане на така чакано бебче!

# 267
  • София
Мариап, Пепита, Ейприл, благодаря!

Но мястото на ваксината не е зачервено. Изглежда нещо не й понесе. Сега е добре. Хили се на дивана и се опитва да привлече вниманието на Яна, която е мноооого заета. Надявам се да изкараме спокойна нощ.

Бубе, стискам палци всичко да се подреди при снаха ти и скоро да се сдобие с рожба Praynig

gucomecanka, а какво е импетиго?

Емили, страхотни са ти хлапетата. Да са живи и здрави и много да те радват.

Само нещо последно за захранването: имам чувството, че ще имам проблем с педиатъра когато му кажа, че ще захраня едва на 5 месеца. Днес като видях как се намуси като му казах, че Ива яде предимно АМ... мъка, мъка, мъка...

# 268
и аз не знам какво е импентиго

# 269

Общи условия

Активация на акаунт