Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 129
  • 790
  •   1
Отговори
# 270
Emily, чудесна дъщеря си отгледала, сигурна съм, че и третото* хлапе е прекрасно, а бебокът ще расте щастлив измежду големите!  Hug

gucomecanka, и аз бих ти казала тактично да поискаш на докито направление за дерматолог или направо да отидете на свободна консултация.

Бубе, подреждам се и аз сред стискащите палци за бебче при твоите близки скоро, кураж и да не се отчайват му е майката!

klechoo, ползвам кенгуру още от първия месец - старото на брат й, значи 10-годишно)) няма си марка (поне не е ясна, lol), най-обикновено памучно кенгурце. много ни е удобно и на двете.

..забавно е било днес тук  Flutter хмм, и малко времегубно май. хубаво е да държим сметка наистина за това, че всяко дете е индивидуалност точно колкото и всяка мама! аз пък нямам против да ме убеждават, увещават и т.н., та нима всяка прочетена статия в нета и всеки поучително размахан пръст от светила разни и разнообразни, с и без кавички, не прави същото!? а нима задължава? във всеки случай ми е по-приемливо някакси тук сред хора, всеки от които мисли само доброто за другия и децата му Simple Smile а и в крайна сметка е въпрос на 'разделителна' способност, нали всеки сам калибрира и си решава. така че мир. и по бира  hug Simple Smile  увлякох се.. виноват.

по същество. събраха ми се очите от информация про и анти ранното, съответно късното захранване, различните схеми и нови методи, за които само прелетно бях дочувала/чела/ досега. прелюбопитно!! навремето чинно слушах доки, добре че случихме с най-готиния педиатър. гледам му картона на сина и виждам, че първи сок съм му дала 4-ти м., захранен с твърда храна в края на 5 м., яйце - 6 м., месо - 8 м. сега доХторицата ме врънка да давам вече сок, е, няма стане! най-рано като с баткото, живот и здраве.

*edit: а такаа, зарекох те. хм, но хубава грешка, нали:)

# 271
  • В две тъмни очички
Аз вече влизам в графата ужасни майки  Mr. Green - НАЗДРАВЕ!!!  Wine Glass newsm56

# 272
Бубе  Hug много положителна енергия за снаха ти  Hug сега ще види че всичко ще се нареди, та даже и близнаци ще има  Hug

Искам да питам, като си къпете бебетата после реват ли? Нашето се съдира от рев  ooooh! направо само като надуши, че излиза от банята и надава вой  Tired

А, за това пусто захранване, според мен всеки си знае, който има опит да сподели, но аз съм на мнение, че от 1000 варианта ще стане 1001. Мен са ме захранили на 40 дни  ooooh! и то с консерва от копърка  Shocked майка ми е луда, факт е че нямам и не съм имала алергии, мъж ми е захранен на 6м. с не знам си к'во си, обаче има такива алергии към 100 неща...аз смятам че бебо ще си покаже кога ще яде, след 6м. ще я пробвам пък ако ще  Flutter

ПП. Не си само ти Бубе  cheers

# 273
Две лекарки ни гледаха-едната от Токуда,грижи се за бебка от самото раждане,другата е нащо си педи.Мнението им е,че щяло да мине,но да сме по-упорити и никакви мокри кърпи,реагираха все едно е леко обривче,а това което аз прочетох не  никак леко!Ще се помажем събота и неделя и ако няма ефект понеделник на дерматолог!Препоръчайте някой добър,дори на частно!

# 274
Две лекарки ни гледаха-едната от Токуда,грижи се за бебка от самото раждане,другата е нащо си педи.Мнението им е,че щяло да мине,но да сме по-упорити и никакви мокри кърпи,реагираха все едно е леко обривче,а това което аз прочетох не  никак леко!Ще се помажем събота и неделя и ако няма ефект понеделник на дерматолог!Препоръчайте някой добър,дори на частно!
Аз доколкото разбрах, миенето с вода в случаите с импетиго, е противопоказно  Thinking разнасят се обривите повече.

# 275
наздраве!:) само че с винце. малко, за разкош. беше време като предпочитах бира, защото обожавам горчивия й вкус, но нищо на света не може да ме накара да пия газирано от години.Simple Smile  Party Party мдаа, кажете ми, че ви навивам за вино само, имам си желязно оправдание ))

но пък мисля да си взема бирена мая тези дни, защото и косата, и кожата ми след раждането бавно и сигурно погрозняват..

# 276
И аз прочетох без вода и сапун,но как да почиствам дупето в такъв случай?!Тази вечер заради ваксината пропуснахме банята и я почистих с физологичен разтвор и памук,като сменях памучето,за да не разнасям импетигото...направо ще изтерясам!  Crazy

# 277
gucomecanka, ако не е тайна при коя от лекарките в Токуда ходите?

бубе, не е трябва да им се дава за аборт, мамка му! и на мен в 8-мата седмица в тина киркова ми казаха, че ако изобщо има ембрион е недоразвит и трябва да направя аборт Shocked имах и час за следващия ден и добре, че отидох в Токуда, където щяха да припаднат като им казах какво и най-вече как са ми съобщили! ако ги бях послушала сега нямаше да имам бебе Дара...

дара пък има 3 пъпчици на големите срамни устни. не мога да разбера на какво се дължат. непрестанно я мия, памперси не съм сменяла от един месец, мокрите кърпички - също, нито каквато и да е било друга козметика...

все забравям да кажа на ползващите слинг тук (главно ноеми и бебеш), че мноооого им благодаря. ско не бяха те да ми вдъхнат малко кураж да си взема и аз нямаше сега да имам този безценен помощник. мерси, момичета!

между другото вие добре подхванахте темата за захранването, но първите майки като мен си нямат и на идея за какво говорите Simple Smile аз разчитам педиатърът да си знае работата. той засега не е и подговарял за никакви сокове. дори лекарства с различни вкусове не иска да ни изписва...

# 278
В Токуда сме при Константинова,много внимателна и разбрана ми изглежда...

# 279
  • София
gucomecanka, д-р Ангелова (мисля, че така беше) в 29 ДКЦ. Тел. 0899 41 91 81. Кажи й, че е за бебе. Страхотна е.

# 280
etomira,Благодаря ти! Hug

# 281
  • В две тъмни очички
Jorjianaaa , Влади се дере като излезем от баня когато е много гладна! Настава някакъв ужас! Обаче започнах да я къпя около 40 мин преди следващото хтанене, така че след всички процедури да ми остават поне 15 мин до храненето! Не ги изчаквам,а направо я храня, но в смисъл,че тогава не е кръвожадно гладна! Пробвай ако искаш!

careener , та кой е казал,че аз съм на бира? Бях на предишното кърмене , сега минах на винце  Mr. Green

Ето нещо интересно http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

# 282
  • Пловдив
аз се включвам с бирата ( някой захранвал ли е с бира  Mr. Green)
Дааааа - моя мъж така захрани Виолета   Laughing - https://picasaweb.google.com/vivassileva/DuJlHF#5405113546591820306
И сега иска да си пийва "БИ"  Simple Smile

Етомира компреса може и с само с памуче със студена вода.

Емили, прекрасни са каката и бебчо!

# 283
В Токуда сме при Константинова,много внимателна и разбрана ми изглежда...

и на мен от всички там константинова ми е най-симпатична. и досега не ми е ясно защо не си останахме при нея. нещо се замотах с грипните епидемии и така и не отидох дори на контролен преглед, а бях решила при нея да си ида.

# 284
  • Пазарджик
etomira правих и компрес с равни части спирт и вода,като го оставах поне половин час да стои,отгоре една кърпичка за да не и мокри дрешките.

Завиждам ви за свалените кг.за сега съм свалила 8кг,но остават още 12кг Rolling EyesТези дни съм нещо в застой ама сигурно луната е виновна/ще ми се/ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт