Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 082
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
  • В две тъмни очички
Мами , днес се замислих вече ,че е време да започна да свалям килограми , направо не мога да се търпя повече, по принцип не качих много през бременността , но ми тежат килограмите.Мъжа от доста време ходи на фитнес и пие Л -карнитин и ме светна че има за мазане който евентуално мога да ползвам, но не съм сигурна дали докато кърмя мога да го ползвам?В нета нищо не намерих по темата, ако някои знае нека пише.
По принцип Л-карнитина е за топене на мазнините, което попадайки в кърмата, не ми се струва много благоприятно за бебето,въпреки че топейки тези мазнини ги превръща в енергия и е само хранителна добавка!
Но !!! Никъде не пише ,че не се пие по време на кърмене! Проверявала съм заради себе си! Въпреки това аз не искам да рискувам!

# 361
Ми пробвай да го будиш денем, моята лекарка се съмняваше за моята бебка че е обърнала деня с нощта и ми каза да я будя денем и да не и давам да спи много .Пробвай

# 362
При  нас температурата рядко пада под 24.5/без никакъв отоплителен уред/,обличам я с боди с дълъг ръкав и пачучен гащеризон,на крачетата винаги слагам чорапки.
Етомира,съжалявам за случилото се! Hug

# 363
Мами , днес се замислих вече ,че е време да започна да свалям килограми , направо не мога да се търпя повече, по принцип не качих много през бременността , но ми тежат килограмите.Мъжа от доста време ходи на фитнес и пие Л -карнитин и ме светна че има за мазане който евентуално мога да ползвам, но не съм сигурна дали докато кърмя мога да го ползвам?В нета нищо не намерих по темата, ако някои знае нека пише.
По принцип Л-карнитина е за топене на мазнините, което попадайки в кърмата, не ми се струва много благоприятно за бебето,въпреки че топейки тези мазнини ги превръща в енергия и е само хранителна добавка!
Но !!! Никъде не пише ,че не се пие по време на кърмене! Проверявала съм заради себе си! Въпреки това аз не искам да рискувам!
Аз си мисля за този който е за мазане?

# 364

За мен е рано, няма за къде да бързам - след шестия месец започвам колоездене - без диети Peace В момента всичко се върти около бебето, аз съм на заден план...

# 365

За мен е рано, няма за къде да бързам - след шестия месец започвам колоездене - без диети Peace В момента всичко се върти около бебето, аз съм на заден план...
да права си но нищо не ми пречи да си карама велоаргометара и да си помагам да свалям килкограми.

# 366
Да попитам. Как изглежда подсеченото на дупето? От снощи Вики има две петна, колкото монета от 5 стотинки от двете страни след срамните устни към дупето. Зачервено и върху него се наблюдява нещо беличко. Мажа я със Судокрем на всяка смяна на памперса. Но си мисля че може и от памперсите да е. Ползам Белия на Памперс, но досега не сме имали проблем. Дайте идеи с какво друго да го третирам?

# 367
Да попитам. Как изглежда подсеченото на дупето? От снощи Вики има две петна, колкото монета от 5 стотинки от двете страни след срамните устни към дупето. Зачервено и върху него се наблюдява нещо беличко. Мажа я със Судокрем на всяка смяна на памперса. Но си мисля че може и от памперсите да е. Ползам Белия на Памперс, но досега не сме имали проблем. Дайте идеи с какво друго да го третирам?
бебе тан (Арабско кремче)

# 368
  • В две тъмни очички

Независимо , че е мазило! Отделя се! Но както казах - никъде няма противопоказания, но въпреки това най-добре се посъветвай с педиатъра! Той най-добре ще знае!

Бебеш - съгласна съм,че децата са на първо място,ама това не значи,че трябва да се оставяме неподдържани  Peace Има милиони варианти за отслабване с нормална храна! Без да се ограничаваме кои знае колко! А самата тренировка - тя стяга това , което се е отпуснало от т.нар "диета"

# 369

Независимо , че е мазило! Отделя се! Но както казах - никъде няма противопоказания, но въпреки това най-добре се посъветвай с педиатъра! Той най-добре ще знае!

Бебеш - съгласна съм,че децата са на първо място,ама това не значи,че трябва да се оставяме неподдържани  Peace Има милиони варианти за отслабване с нормална храна! Без да се ограничаваме кои знае колко! А самата тренировка - тя стяга това , което се е отпуснало от т.нар "диета"

Щом имаш време мила, поддържай се, аз в банята не мога да влязо пък камо ли опажненя а още повече спецални неща няко й да ми готви  Laughing Но все пак кажи какво да ям че да има ефект  Hug

# 370
етомира, много кофти работа с този гръб.
а какво предполагат, че може да е?
не се настройвай негативно, може да се окаже по-малкото зло!
и мен продължава да ме боли гърбът. един ден по-малко, на следващия - повече. понякога едва ставам от леглото, друг път ме боли съвсем поносимо, но не минава вече повече от месец, мамка му!

крисия, ще питам за мажещия се Л-карнитин. тези дни мисля да се посъветвам с моя бивш, който се занимава с хранителни добавки от много години, има магазин и фитнес и т.н. иначе аз се пробвах тази седмица да съм на диета и да покарвам велоергометъра, но е много трудно да намериш един компактен час с това бебе, а за топене на мазнини си трябва някакъв аеробен режим, с прекъсвания не става Sad

# 371
http://www.btv.bg/news/svetut/konflikti-sigurnost/story/80459830 … eshtu_Libiya.html

Така се надявах да се размине....и Кадафи тихо и кротко да си замине...
Изпердаших напоследък-Либия, Япония...

# 372
  • София
etomira, дано се оправиш бързо и не е сериозно  Praynig  Дали си в състояние да се цедиш? Мисля, че ако имаш физическите сили да се цедиш редовно на 3 часа, докато трае лечението и да хвърляш кърмата, разбира се, после може да си продължите с кърменето. Все пак нека някой от консултантите се изкаже.

МилаИванова, и аз се депресирам от тия размирици. Това в Япония, хайде, природа, ама това в Либия е плод на човешко безобразие.  За съжаление мога единствено да се моля да не се случва.

# 373
etomira, дано се оправиш бързо и не е сериозно  Praynig  Дали си в състояние да се цедиш? Мисля, че ако имаш физическите сили да се цедиш редовно на 3 часа, докато трае лечението и да хвърляш кърмата, разбира се, после може да си продължите с кърменето. Все пак нека някой от консултантите се изкаже.

МилаИванова, и аз се депресирам от тия размирици. Това в Япония, хайде, природа, ама това в Либия е плод на човешко безобразие.
Били са  и инжекцки за спиране на кърмата  Wink

# 374
  • София
Били са  и инжекцки за спиране на кърмата  Wink
  Не предположих. реших, че нещо болкоуспокояващо. От кърмата ли е проблема ? 

Общи условия

Активация на акаунт