Пролетта пристига вече в чест на ЯНУАРСКОТО човече! (5)

• 26 067
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
  • В две тъмни очички
уфффффффффф не го разпознава никак.......
така напишете - calorienbalans точка com - и от там действайте - както казах първо отидете на "Планиране"

# 391
  • София
Аз бебето го обличам както ние се обличаме на двата ката - с боди и отгоре с памучен гащеризон и слагам чорапи, защото иначе си свива крачетата и й се събира гащеризона. Бебета до 3.500 кг не могат да си регулират температура, но след това вече могат.

За отслабването - аз по време на бремеността слабея, а кофти е, че след това почвам да качвам.

# 392
  • ул. "Мечтание"
...абе глад му е майката.

Тц! С глад правиш едно голямо голямо нищо.  Wink

# 393
  • Пазарджик
като казах "глад" имах предвид ,че трябва да се ограничаваме ,а не да припадаме от глад,сори грешката е в моя телевизор

# 394
  • В две тъмни очички
като казах "глад" имах предвид ,че трябва да се ограничаваме ,а не да припадаме от глад,сори грешката е в моя телевизор
smile3532 мадам, черно белите телевизори не са на мода вече (не се засягай - шегувам се)

# 395
  • Пазарджик
това може да ви е интересно ,с този режим съм от няколко години с малки отклонения/бременността е един от тях/резултатите са много добри.http://spidersport.com/weight-control.php

# 396
  • ул. "Мечтание"
От моя опит до сега съм установила, че не е толкова важно да коригираш количеството, а качеството на храната, която поемаш. Постепенно, когато коригираш качеството, количествата сами влизат в рамките на нормалното и приемливото, така че теглото да влезе в нормите.  Peace

Аз лично съм много против НВД, въпреки привидно добрите резултати.  Rolling Eyes (и през това съм минала, наистина има ефект, но "плащаш" доста скъпо за този ефект)

# 397
  • Пазарджик
От моя опит до сега съм установила, че не е толкова важно да коригираш количеството, а качеството на храната, която поемаш. Постепенно, когато коригираш качеството, количествата сами влизат в рамките на нормалното и приемливото, така че теглото да влезе в нормите.  Peace

Аз лично съм много против НВД, въпреки привидно добрите резултати.  Rolling Eyes (и през това съм минала, наистина има ефект, но "плащаш" доста скъпо за този ефект)

наистина има доста крайности ,но с НВД успях да се откажа от доста вредни храни и напитки

# 398
  • В две тъмни очички
Тути,аз също с помощта на НВД успях да се откажа от Кола-та и от шоколадите! За съжаление за около година само! После пак се върнах към старите си навици! Но наистина доста кг свалих! Около 10-ина за 2 месеца! Поради проблеми с хормоните качих и станах 65 кг,с тази диета стигнах 55 и с помощта на "Лида" хапчетата! Абе така казано възможно най-ужасната комбинация! Слава богу не ми се отрази така, както на други хора, за които по - късно четох!
Най-лошото при тази диета е, че изхвърляш водата от тялото си - извличайки я дори и от мскулите! Абе шибана работа....
Определено повече не бих спазвала такава гадост!

# 399
Аз имам да свалям 10 кг. още  Wink. Смятам да си карам велоергометъра вкъщи, да правим дълги разходки, когато позволява времето и се каня да тичам веднъж седмично когато има на кого да оставя малкия. Нямам намерение да правя кой знае какви диети, просто ще огранича видовете храна и може би количеството и честотата на хапване. Ясно ми е че няма да съм същата като преди, но ще се постарая. Peace

# 400
Етомира  Hug Бързо възстановяване!

Специални благодарности на Нощни за препоръката за Медела Калма  Hug Hug Hug В САЩ я няма и я поръчах от Великобританския амазон... много положително съм впечатлена (а пък колко шишета на Медела имам покрай помпата - и тя е Медела  Crazy)

С каката 9 мес дебелях, 9 мес кърмих и после пак 9 мес свалях с малко диета и доста спорт (хот + пауър йога - силно препоръчвам) и се върнах абсолютно и на старите кг, размери... дори и бюста ми се възстанови, така че надежда винаги има  Crazy Crazy Crazy
(в момента съм на 6.6 кг от идеалното тегло, но пък мъжа ми ме кодоши, че пак искам да стигна кг, които съм била на 18)

# 401
Бебешондел, яде майката мацо! Яж на всеки 3 часа! Ако искаш мога да ти обясня какво трябва да ядеш,само че първо ми кажи дали се съобразяваш с някаква храна,заради кърменето! Да знам към какво да те ориентирам!
Точно това ти казвам че няма кой да ме обикаля и да ми готви. Ям по веднъж максимум 2 пъти на ден. Сега с  люлката успявам да отида до тоалетната, което е голямо постижение  Wink
+13кг съм, юни започвам колоезденето - по 36км 2 пъти седмично. Като пътя е с нагорнища... Баща ми с колоездене беше смъкнал над 30кг+прибрал шкембето, тъй че за мен това е добро решение, на фитнес не ми се ходи, да бягам също...
Какво ям... картофи и ориз главно с малко млечни... вместо шоколад ям тахан с мед. Какво не ям - месо, яйца(не ми се ядат просто), цитруси, бобови, зеленчуци / ям всичко пресно само в сезон/...

И накрая ще се присъединя към момичетата дето се цуупят че не им четат постовете.. И Инка я бях питала за гастрото, и саксофон за Яна и Агентката за пъпките, ама никой не ме отразява или трябва да пиша с огромни букви...

# 402

Добро утро! Hug
В този дъждовен ден, закуската от мен с пожелание за един хубав и усмихнат ден за всички!

# 403
  • в Надежда-та
Аууууу как се не се появи човек на тази трапеза Laughing
Emilly1212 Hug

# 404
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Къде сте бе хора?Дано да спите!
кафенцето тази сутрин от мене

Бубе с този режим се научих да пия и много вода поне 3л. на ден.Това стана след като спрях безалкохолното и соковете.Не ям и бял хляб и шоколад вече 5г.Общо взето този режим при мене даде повече положителни неща от колкото отрицателни.А и аз не съм се вманиачавала чак толкова.

Бебешондел не мисля ,че юни месец ще имаш нужда от колоездене.С твоето натоварване и ядене както беше казала -на поискване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт