за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 349
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 855
Краси обикновено се защитава, защото видите ли, е толкова изостанало и некуул да готвиш.  А кулинарните й умения се виждат ясно в блога й.

# 856
Е, другите виновни ли са, че любовта на мъжете им не минава през стомаха?

# 857
Аз не съм забелязала Краси да казва, че готви, за да задържи мъжа си, тя просто обича да готви.   

# 858
Аз не съм забелязала Краси да казва, че готви, за да задържи мъжа си, тя просто обича да готви.   
Но насажда какви ли не оправдания, то не беше грижа, не беше уют, накрая стигна до това, че другите не ценят красотата в живота. Има разлика  Crazy

# 859
  • Насред хаоса
Ами значи излиза, че и аз може да се защитавам, задето ми се казва, че съм лоша домакиня, задето не обичам да готвя. Както един обича да готви, така друг обича да работи. Тя е доволна с едно, аз с друго, трети с трето.
А същинският въпрос в темата беше, че ако искаш да задържиш мъжа си, трябва да му готвиш. Ей това не приемам аз.

# 860
Ти не беше ли от корпоративните кучки  newsm78

# 861
  • Варна
Ох, тази тема няма ли вече да се заключва?

# 862
Ами значи излиза, че и аз може да се защитавам, задето ми се казва, че съм лоша домакиня, задето не обичам да готвя. Както един обича да готви, така друг обича да работи. Тя е доволна с едно, аз с друго, трети с трето.
А същинският въпрос в темата беше, че ако искаш да задържиш мъжа си, трябва да му готвиш. Ей това не приемам аз.
На това никой тук не може да ти даде еднозначен отговор,всеки си гледа от своята камбанария.Само времето ще покаже какво и колко дадено нещо би задържало мъжа до жената като минат първите 10-15 години на силното физическо привличане ,тогава ще си проличи дали една двойка ще остане заедно или само на това е разчитала.
П.П. А на Краси,мира връзката е над 20 годишна ,може би знае нещо повече от тук списващите за задържането на един мъж,а не само голи хвалби,изхвърляния и провокации във форума.

# 863
  • Варна
П.П. А на Краси,мира връзката е над 20 годишна ,може би знае нещо повече от тук списващите за задържането на един мъж,а не само голи хвалби,изхвърляния и провокации във форума.
Ох, значи тези с не20годишните връзки нямат право да се изказват?

# 864
Ох, значи тези с не20годишните връзки нямат право да се изказват?
Не само че нямат и представа какво ще задържи един мъж ,но и се прекалява с показността и глупавите провокации. Даже с хора с 40 годишен брак не биха могли да отговорят на този въпрос а, камо ли такива с по 4,5 години връзки.

# 865
 Joy Joy Joy
Ми дай да закрием форума, защото се оказа, че се изказват неподготвени мами.....

# 866
Joy Joy Joy
Ми дай да закрием форума, защото се оказа, че се изказват неподготвени мами.....
МИ хайде ,че темата започна отдавна да става досадно глупава! ooooh!

# 867
   Добре де, поне стана ясно, че няма връзка между готвенето и лИбовта на мъжа.

# 868
  • Варна
Аз това го казах още на 10стр. Simple Smile

# 869
  • Насред хаоса
На това никой тук не може да ти даде еднозначен отговор,всеки си гледа от своята камбанария.Само времето ще покаже какво и колко дадено нещо би задържало мъжа до жената като минат първите 10-15 години на силното физическо привличане ,тогава ще си проличи дали една двойка ще остане заедно или само на това е разчитала.
Именно. На Краси връзката е над 20-годишна, моята е 13-годишна. Не е много, но не е и малко. Още повече, че мога да съм перфектна домакиня, само когато аз си реша. Повече ми харесва да работя и не разбирам що това трябва да се приема за хвалба и изхвърляне. По същата логика аз мога да кажа, че тези, които са предпочели да си бъдат само домакини, също се хвалят и изхвърлят. Различни гледни точки, това е. Всеки се ръководи от това, какво му харесва на него и как се чувства най-добре в кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт