за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 191
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Кой каза, че го държа в къщи?
Мъжът ми не служи за смяна на крушки, дами.
Лелеее,дори не спи в къщи.....    ooooh!       Mr. Green 
Я вземи го смени...че то мъж само на документи за кво ти е?    Laughing
С него или без него,все тая....    Joy
По документи не ми е мъж.
И в нас не спи повече от три-четири месеца годишно.
Обаче много ми трябва.
И ако ти кажа за какво, направо няма да ми повярваш.

# 1 141
   Ако взема да мисля по цял ден за мъжа ми и и как целия ден ми липсва присъствиета му и да му напиша стих плюс другите там неща ще вземе да помисли че не съм наред с главата Joy Joy
[/b] Joy Joy Joy
Абе аз премълчах, че днес не ми е ден нещо за много  писане, обаче....ако няма вана - кво праим? Или чакай - Таня беше споделила, че според нея вече няма бани без душ-кабини, сигурно и за ваната същото мисли....
Блудкав ,не блудкав аз си го живея! Щом са ви толкова зле отношенията ,че като му сготвиш и направиш вана и масаж ...ще си не добре с главата  #Crazy #Crazy #Crazy Надявам се вашият по да си заслужава разказа,но нищо не казвате освен някакво гадно,разтегливо и заядливо Нищо днес.
Вили- ама много помниш ,бях го забравила, ами да не познавам хора без душ кабина или вана в банята си . От тези позабравените бани в които всичко е отворено и душът е неограден от мивката и тоалетната ....има гадни спомени как всичко се мокри и в моята приятелка баща й беше прекарал тръба през мивката към тоалетната ,та когато пуснеш водата ....се мие и тоалетната-...без казанче:(

Важното е, че ти си на светлинни години пред приятелката си без душ кабина и пред онези двете, дето в 9ти клас имали по 7 двойки, това те топли явно доста  Peace

Azzy - това звучи невероятно - по няколко месеца - не си омръзвате, не ти пука дали ти винти фасунгите и го ползваш за него различно  Flutter Сподели де, какво???

Общи условия

Активация на акаунт