за готвенето и устойчивостта на брачните/семейните/ отношения

• 39 198
  • 1 141
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Кой каза, че го държа в къщи?
Мъжът ми не служи за смяна на крушки, дами.
Освен това не е инженер.

А за ливадата, мен ако ме питаш, отбор юнаци ще ти трябват, един мъж няма да ти стигне.
Една бригада, голи до кръста, косят ливадата, само, че гледай да не го държиш у вас мъжа ти през това време.
Защото ливадата май и поливане и трябва, само с косене не става.

# 1 126
Azzy - мъжът ми работи два на два плюс нощни, така че проблеми в организация няма да имам  Joy

А другото - беше просто поредния ми ироничен коментар към идеята на онези жени, които приемат именно като даденост мъжете си, които пък са длъжни да правят всичко вкъщи, само защото са имали неблагоразумието да си вземат жена   Joy

# 1 127
Ок,аз врътнах пилето с картофи и пържените филийки ,и сега е време за почивка. Малко следобедна дрямка и вана (докато Рая спи) и ще чакаме тати да се върне .
Животът  е това ,което си го направиш. Ако искаш да те глезят,ако обичаш ,ако имаш нужда да покажеш ,че си мислил за този човек целият ден и ти е липсвало присъствието му какво да направиш:
-да му напиша стих
- да му напълня топла ароматна вана със соли за мускулен релакс
-да му сготвя вкусно нещо за отмора
-да го посрещна с усмивка
-да му направя масаж
Всичко това отбелязвайки с +, получавам ЗАСЕГА цялото внимание на мъжа си. Годините ще покажат дали съм била права!

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 16:03 от tanyatais

# 1 128
  • София
Azzy - мъжът ми работи два на два плюс нощни, така че проблеми в организация няма да имам  Joy

А другото - беше просто поредния ми ироничен коментар към идеята на онези жени, които приемат именно като даденост мъжете си, които пък са длъжни да правят всичко вкъщи, само защото са имали неблагоразумието да си вземат жена   Joy
Вили, мъж/жена/тинейджър - щом живееш с други хора имаш отговорност. Дори да живееш със съквартирант/и пак има разделяне на задълженията. Ако живееш сам-самичък, ако искаш готви, чисти, пазарувай, мий чинии и т.нат. Така че аз не виждам къде е спорът тук.

# 1 129
  • София
Цели два дни стои у вас?
Я му организирай шест денонощни на един, после ще ни поканиш на поливането на ливадата.

# 1 130
Цели два дни стои у вас?
Я му организирай шест денонощни на един, после ще ни поканиш на поливането на ливадата.

Или 7 12 часови с 1 нощна посред тях без почивен ден и гледай как прави и доста неща у дома!

# 1 131
Таня - към списъка Само добави и секси бельото.  Peace

Klemy - всеки си знае. За доста дами тук е "отговорност" да готвят, за да предизвикат любовта на мъжа си. За мен не е. За мен е доста по-голяма "отговорност" да ме прегръща, целува, да ме извежда.  Wink П.П. вкъщи едната крушка изгоря преди месец - като се обличам - отварям вратата откъм стаята, за да се видя в огледалото. Мислите ли - че трябва да изгоня мъжа си, че е проявил такъв тъп непукизъм  Thinking

Azzy - стои, ама мен тогава ме няма - нали уж и аз работя  Mr. Green

# 1 132
Кой каза, че го държа в къщи?
Мъжът ми не служи за смяна на крушки, дами.
Лелеее,дори не спи в къщи.....    ooooh!       Mr. Green 
Я вземи го смени...че то мъж само на документи за кво ти е?    Laughing
С него или без него,все тая....    Joy

# 1 133
     Ако взема да мисля по цял ден за мъжа ми докато му готвя,  целия ден ми липсва присъствието му, и  му напиша стих плюс другите там изредени неща ще вземе да помисли че не съм наред с главата Joy Joy
     Малко блудкав не е ли тоз роман, дето се пише тука?

# 1 134
     Ако взема да мисля по цял ден за мъжа ми и и как целия ден ми липсва присъствиета му и да му напиша стих плюс другите там неща ще вземе да помисли че не съм наред с главата Joy Joy

Joy Joy Joy
Абе аз премълчах, че днес не ми е ден нещо за много  писане, обаче....ако няма вана - кво праим? Или чакай - Таня беше споделила, че според нея вече няма бани без душ-кабини, сигурно и за ваната същото мисли....

# 1 135
     Ако взема да мисля по цял ден за мъжа ми и и как целия ден ми липсва присъствиета му и да му напиша стих плюс другите там неща ще вземе да помисли че не съм наред с главата Joy Joy
[/b] Joy Joy Joy
Абе аз премълчах, че днес не ми е ден нещо за много  писане, обаче....ако няма вана - кво праим? Или чакай - Таня беше споделила, че според нея вече няма бани без душ-кабини, сигурно и за ваната същото мисли....
Блудкав ,не блудкав аз си го живея! Щом са ви толкова зле отношенията ,че като му сготвиш и направиш вана и масаж ...ще си не добре с главата  #Crazy #Crazy #Crazy Надявам се вашият по да си заслужава разказа,но нищо не казвате освен някакво гадно,разтегливо и заядливо Нищо днес.
Вили- ама много помниш ,бях го забравила, ами да не познавам хора без душ кабина или вана в банята си . От тези позабравените бани в които всичко е отворено и душът е неограден от мивката и тоалетната ....има гадни спомени как всичко се мокри и в моята приятелка баща й беше прекарал тръба през мивката към тоалетната ,та когато пуснеш водата ....се мие и тоалетната-...без казанче:(

# 1 136
Романи гледам пищете вече... Кво се дрънкате с жената , така го разбират правят го, само едно ще им кажа - евала. Peace Може би не са така затоморзени от бит и забързано ежедневие и не забравят нежността и романтиката в отношенията си. Peace

Ирис недей така  прозаично бре жена. То смях вярно, но трябва да си обръщаме повече внимание. Само работа  не е си е работа. Peace
Да`н ти сЪ признавам в лИбоф, но като те чета ме изпреварваш в някой теми с мнение. Peace

Вилико, ти пък що чакаш той да смени крушката, взери си я смени сама... кво толкоз.

# 1 137
Тъкмо за крушката се бях замислила - качвам се на стол, развивам болтчетата, слизам, махам чинията, слизам, развивам старата, слизам, завивам новата, слизам и.... качванията не ги броя. А мъжете ми го правят с едно движение. Въпреки еманципацията, природата все още не ме е докарала на ръст.

# 1 138
Трещерица така е обаче, първо трябва да взема от магазина подходящата крушка, после да намеря подходящата отвертка........знам , че ще се справя, обаче мъжо ще го направи 10 пъти по- бързо и с по-малко усилия от мен, така , че предпочитам аз през това време да взема да  сготвя за всички, дето на мен  ми се отдава по-добре от него и след като той смени крушката да вземем да си хапнем вкусно  Joy Joy Joy

# 1 139
Жоза, кажи поне какъв е бил инженерът - може да е бил по текстилни машини. Защо трябва да може да отремонтира кранче, врата на гардероб, тостер. Все едно да се сърдя на преводач с френска филология, че не може да преведе текст от фински на иврит. Да не говорим, че инженерите са обучавани да конструират, не да ремонтират. За ремонт си има техници, след завършено СПТУ или курсове.
Поне е случил на кавалджийка.
Пълни глупости, да ти кажа ли.

Моят, примерно, е електрончик, обаче това не ми пречи да ремонтира и обновява газката си. А не е машинен инженер.

За кавалджийката, какво да ти кажа, и там си иска....образование. Laughing При това - френско такова. Joy

Общи условия

Активация на акаунт