Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 10

• 60 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Надежда,     bouquet  Задобряваш, момиче! Както в аргументацията на постовете, така и в създаването на колажи (имат все повече АРТ-излъчване).
Корделия, права си!   bouquet
Всеки има своите пристрастия и правото да "пречупва" света, личностите и събитията по свой си начин, но за да бъде разбран и от останалите - прилага факти и аргументира тезите си.  Peace

Аз сега съм се втелила...кой ще изиграе Франсоа (то, има бая време, ама...вече ми влезе мухата в главата)...

Няма да протестирам!  Blush
Г-н Джупетров, няма как дЪ проверим Ибрахим дал' е мъж, наистина...  Joy Както и Вас!  Joy

# 331
  • В тъмната гора.
Много са сладки Ибрахим и Хатидже...така измъчени, така обичащи се ..направо до смърт..ехххххх...
И сега ако някой каже, че Ибрахим не обича Хатидже ... двамата вече се побъркаха от любов.  Crazy

И да кажа това, което сега ми дойде на акъла след разговора със Севи....
Султана разбра, че Ибрахим е написал любовно писмо, че и тогава пред огъня е писал любовно писмо.....но никъде не се споменава в писмото султанъм или Хатидже.
Султана разбра, че той е влюбен, но не разбра в кого. И казвайки...до тук беше..може да има предвид тяхното приятелство, защото Ибрахим крие от него.

А може да си е помислил, че е влюбен в Хюррем, негова изгора   JoyrotfImao rotfImao

# 332
  • В тъмната гора.
Ето как са го написали в турски форум

Hürrem: Evet ben dedim daha çok şehzade doggurcam sen bir kız bile doguramıcaksınn.

Да аз казах, че още много шехзадета ще родя, но ти едно момиче няма да родиш...

После ще се върна да изслушам репликата, защото и те може да се объркали кез с къз или обратното.

# 333

Muhteşem Yüzyıl - rayting ep. 11

23/03/2011

# 334
Мишел,права си. PeaceИ аз това си помислих,но така и не споделих...

# 335
Yetenek Sizsiniz Türkiye - Final Sefa Doğanay Hurrem Sultan Taklidi   Wink

Помагайтееее.... Praynig

# 336
  • В тъмната гора.
Yetenek Sizsiniz Türkiye - Final Sefa Doğanay Hurrem Sultan Taklidi   Wink

Помагайтееее.... Praynig

smile3532 smile3532 smile3532

# 337

По принцип мненията, Ibrahim, по принцип. Така предполагам, макар че Тинчето сама ще ти отговори. Simple Smile
Нали си тук единствен мъж и темата заприлича на харем - всички се надпреварват да ти целуват ръка.  Simple Smile

Откъде сте сигурни (всички, които "му целуват ръка"), че Ибрахим (тукашния) е мъж?  newsm78 newsm78

Много просто - не слага миналите причастия в женски род.  Simple Smile
Примерно виж пост 314, където ми отговаря "не съм срещаЛ..."

# 338
  • В тъмната гора.
Най-накрая качих клипчетата

http://www.vbox7.com/play:235e895f

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 18:58 от Мишел_

# 339
Ето как са го написали в турски форум

Hürrem: Evet ben dedim daha çok şehzade doggurcam sen bir kız bile doguramıcaksınn.

Да аз казах, че още много шехзадета ще родя, но ти едно момиче няма да родиш...

После ще се върна да изслушам репликата, защото и те може да се объркали кез с къз или обратното.

"Къз" каза, аз лично съм сигурна в това. А на български трябва да се добави дори думичката "дори" за "bile", тя и го подчертава интонационно. "Ти дори и едно момиче няма да родиш".

# 340
Само не разбрах, руския от къде го знае Ибрахим, че чак превеждаше на руския пратеник в някоя от сериите.
[/
Хахаха за руския Мерал малко се е престарала,аз поне никаде не съм срещал ,че Ибрахим е знаел руски ,поне до толкова ,че да превежда,за гръцки ,италиански и албански да,но руски  newsm78

Съвсем за канарчета взема хората.
Според мен са идвали някъде от Русия, Украйна. На мен ми прави впечатление, че и Хюрремката и Ибрахим са хитри като млади гъсеници, тъй че нищо чудно.

# 341
Не съм гледала серията още. И тази седмица едва ли ще смогна. Прочетох превода, коментарите.
както казах: трейлера винаги е подвеждащ.  Peace
Всеки си има мнение както за исторически личности от сериала, така и за персонажите. Едва ли един сериал или коментарите могат да променят нечие мнение и нагласа.
Никой не може да промени нагласата ми че Иван Грозни е бил луд, за мен той остава Завоевател и тиранин, водя се от историята на своя народ.  Peace
Никой не може да промени мнението ми че Екатерина, която е немкиня, е била най добра Императрица за Руска Империя, и е била по рускиня от истински руснаци. И не ми дреме особено за нейни креватни истории.  Mr. Green
Никой не може да промени мнението ми за Александър Македонски, за Клеопатра и прочие исторически личности.
Във всяка спалня има гардероб, в който си има свои скелети.  Peace
Тук визирам всякъв вид Империи и техни тайни и призраци.  
Съответно никой не може да промени моята нагласа към Хюррем, СС, Ибрахим.  Wink

Все могут короли, все могут короли!
И судьбы всей земли вершат они порой,
Но, что ни говори, жениться по любви
Не может ни один, ни один король!
Не может ни один, ни один король!  Grinning

Нали ти я цитира тази песничка преди време?  Simple Smile

Иначе, да, всеки си има свое мнение за дадени ист.личности. Тук по-скоро споделяме, как изграденият във филма персонаж се различава от нашето мнение за ист.личност или обратно, съвпада.

# 342
Mishel благодаря ти клипчето ти е страхотно. Снощи гледах филма но нали не зная езика не можах да разбера защо СС се ядоса толкова в писмото нали не пишеше името на любимата му , а в по предни серии нали сам го насърчаваше да си избере любима, защото било много хубаво  да си влюбен.  bouquet  bouquet  bouquet

# 343
Тя се накланя

и пада в ръцете му.

# 344
МИШЕЛ,МНОГО Е ХУБАВО КЛИПЧЕТО И МНОГО ПРИЯТНА И ПОДХОДЯЩА ПЕСЕН.
ОБИДИНЕНИ СЦЕНИТЕ ПОДЧЕРТАВАТ КРАСИВАТА ИМ ЛЮБАВ И КОПНЕЖА ИМ ЕДИН ЗА ДРУГ.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт