Звездни компромати-97

• 65 475
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Това парадиране нормално ли е? За мен не е. Егати и селския манталитет.

Забелязахте ли как мъжът и е стъпил на пръсти за да докара нейната височина???? Той бил много нисък бе....Милата, когато е с него сигурно не слага  обувки с високи токове.
Винаги ходи на 12 см. токове. Peace Между другото често ги засичам, двамата са много забавна и готина двойка. Винаги са усмихнати, говорят с хората, които ги заглеждат или поздравяват, смеят се, снимат се и са много чаровни и влюбени.

# 691
# 692
Не знам дали е тя, обаче ето как е изглеждала преди операциите:

http://hitdawall.files.wordpress.com/2008/07/donatella-versace-good.jpg

Това е ужасно

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 16:32 от Gia Marie Carangi

# 693
Не, не е.  Simple Smile И този въпрос винаги изниква след тази снимка, през всичките години, от както съм в този форум  Simple Smile Извинете, че като черна станция се обаждам.

# 694
Моника Йосифова на корицата на Ева и част от интервюто и
Фотошопа я е загрозил.На други нейни снимки изглежда доста по-привлекателна ,отколкото на тези.

# 695
Моника Йосифова на корицата на Ева и част от интервюто и
Фотошопа я е загрозил.На други нейни снимки изглежда доста по-привлекателна ,отколкото на тези.
Не знам за фотошопа, но има толкова печална физиономия, че буди съчувствие.

# 696
Десислава е облечена най-добре от снимката с Президента. Чакърдъкова можеше да е доста по-добре, тя има вкус, поне един свеж акцент да имаше. За останалите няма да коментирам Laughing

# 697
# 698
Десислава е облечена най-добре от снимката с Президента.
Точно пък тя ми е най-смешна прилича на амфора.

За Галена - това, че Галин на едната снимка е на пръсти не значи че  етака. Просто така са му уцелили позата. А и да е на пръсти какъв е проблема?

# 699
ПроблемЪТ е, че са смешни. Това е проблемЪТ. Да вземат да влязат в 21-ви век вече, ние отдавна сме там и ги чакаме. Поведението им, (само)хвалбите им, цялата им визия - мега смешни са!

# 700
Неразбрах кое точно им е смешното на Галена и Галин  Thinking

# 701
Аз пък имам чувството , че Галин си избива комплексите като си взима за жени известни певици.

# 702
Показват се, защото вярват, че хората се интересуват от тях и явно е така. И естествено си налагат начина на живот в стил "гле'йти, завиждайти...", но това го правят почти всички(не е само Галена) вървежни певачки, плеймейтки и пр. изпълзели от нищетата звездолет(к)и.

# 703
На кое викате "показват се"?! Тя се прибира от САЩ. Вие да не би да искате да излезе през някой таен,авариен изход само и само да не се "покаже".

# 704
Цената която Галена плати за да стане звИзда е .........не мерси Stop

Общи условия

Активация на акаунт