Отбиване?

• 65 315
  • 835
  •   1
Отговори
# 555
  • Нейде из лудите гори...
Колкото мами, толкова и мнения, ще следя с интерес темата, защото в скоро време и нас това ни чака. Бебо е на 9 месеца и си яде по няколко пъти нощем и през деня

За моя скромен опит с отбиването на едно дете и споделянето с много мами, разбра, че всичко е толкова индивидуално, колкото сме ние. Всяко отбиване се случва по различен начин, когато решиш , че ви е дошъл момента, прецени кое и какво е най-добро за вас с детето ти Simple Smile Ние се отбихме с факта, че е "кака" Simple Smile Но не знам как на 9 месечно бебе, може да се обясни, че е голямо  Mr. Green Успех, когато решиш , че е дошъл момента ви   bouquet

# 556
  • При децата ми
Такааа, дойде времето в което мога да кажа, че вече сме в редиците на отбилите се напълно! От края на август до сега нито веднъж! Mr. Green Четири години и един месец кърмачески стаж!! Crazy  Whistling Party С чиста съвест мога да кажа, че това бяха едни от най-хубавите ни и мили моменти! Heart Eyes Heart Eyes

# 557
Колкото мами, толкова и мнения, ще следя с интерес темата, защото в скоро време и нас това ни чака. Бебо е на 9 месеца и си яде по няколко пъти нощем и през деня

За моя скромен опит с отбиването на едно дете и споделянето с много мами, разбра, че всичко е толкова индивидуално, колкото сме ние. Всяко отбиване се случва по различен начин, когато решиш , че ви е дошъл момента, прецени кое и какво е най-добро за вас с детето ти Simple Smile Ние се отбихме с факта, че е "кака" Simple Smile Но не знам как на 9 месечно бебе, може да се обясни, че е голямо  Mr. Green Успех, когато решиш , че е дошъл момента ви   bouquet
Да, мерси много за коментара ти, успех ще ми е нужен. Аз не смятам да го отбивам скоро, но мисля в преспектива как догодина ще се върна на работа, иначе аз нямам против, само да поспивахме повече през нощта Simple Smile

# 558
  • до едно тепе
само да поспивахме повече през нощта Simple Smile
Да ти кажа аз отбих в края на март и още не поспиваме много през нощта.То зъби,то жега,после и яслата.На седмицата ако има една нощ,в която е станал веднъж си е живо чудо ooooh!
Сега ми липсва кърменето.Много,но тогава взех правилното решение.Нямаше как да го пусна на ясла и да го отбивам едновременно.Сега ми е сърдит представям си какво щеше да е при другия вариант #Crazy

# 559
само да поспивахме повече през нощта Simple Smile
Да ти кажа аз отбих в края на март и още не поспиваме много през нощта.То зъби,то жега,после и яслата.На седмицата ако има една нощ,в която е станал веднъж си е живо чудо ooooh!
Сега ми липсва кърменето.Много,но тогава взех правилното решение.Нямаше как да го пусна на ясла и да го отбивам едновременно.Сега ми е сърдит представям си какво щеше да е при другия вариант #Crazy
да, представям си, то няма пълно щастие...мисля и аз как да намалим кърменията и отбиване в преспектива, а като се отбием ще ми липсва кърменето Sad
бебо се буди само за да се кърмим или да ме използва за биберон...

# 560
  • сред маслини и портокалов цвят
И нашето кърмене е вече в историята, от една седмица не си е искала.
2г. и 7м. +2г. и 2м.(синът ми) -направих каквото можах Grinning. Отбиването беше бавно, плавно и по взаимно съгласие.
Успех на всички кърмещи и отбиващи мами. Най-важното е и бебета и мами да са доволни.

# 561
И нашето кърмене е вече в историята, от една седмица не си е искала.
2г. и 7м. +2г. и 2м.(синът ми) -направих каквото можах Grinning. Отбиването беше бавно, плавно и по взаимно съгласие.
Успех на всички кърмещи и отбиващи мами. Най-важното е и бебета и мами да са доволни.

bouquet Peace

# 562
  • София
MegiSt, аз не бих мислила за отбиване в твоя случай. Възможно е и да ходи на ясла, а ти на работа и да си се кърмите съвсем успешно, без това да е съпроводено с драми.

# 563
  • При децата ми
MegiSt, аз не бих мислила за отбиване в твоя случай. Възможно е и да ходи на ясла, а ти на работа и да си се кърмите съвсем успешно, без това да е съпроводено с драми.

И аз съм на това мнение. Кърмих дъщеря си така три години, та... Blush Simple Smile

# 564
Прави сте, момичета, аз всъщност не искам да отбивам, не съм се изразила правилно, аз искам да си го кърмя до 3г също, живот и здраве, но той и през деня все с кърма и на гърда заспива, а през нощта се буди по 5 пъти да се кърмим или да ме мляска...това малко ме уморява. Ако може да поспивам повече през нощта, ще е супер, а постепенно ще намалим дневните. Като ходите на работа, колко пъти се кърмите сутрин и вечер?

# 565
  • София
Като ходите на работа, колко пъти се кърмите сутрин и вечер?

Честно ли  Mr. Green Сутрин го кърмя преди да излезем, веднага вечер като се приберем, поне три пъти, докато легнем, и цяла нощ е като залепен за мен. Суче повече от новородено. А се върнах на работя януари месец, не е като сега да се е променило ежедневието ни и да свиква...

# 566
Кърмете колкото можете по-дълго, момичета! Моят син е на 4 години и за първи път е с бронхит. Кърмих го до 3 години и 3 месеца. През това време е боледувал понякога, но от гърло, течащ нос, нищо кой знае какво. 
Иначе накрая вече много ми тежеше, исках да спирам, защото през нощта бяхме като скачени съдове с малкия. Simple Smile

# 567
  • на последния етаж
Като ходите на работа, колко пъти се кърмите сутрин и вечер?

Честно ли  Mr. Green Сутрин го кърмя преди да излезем, веднага вечер като се приберем, поне три пъти, докато легнем, и цяла нощ е като залепен за мен. Суче повече от новородено.
И аз по същия начин. А събота и неделя наваксваме за цялата седмица - залепен е за мен почти постоянно и не хапва нищо друго.  Blush Heart Eyes

# 568
  • София
А събота и неделя наваксваме за цялата седмица - залепен е за мен почти постоянно и не хапва нищо друго.  Blush Heart Eyes

Идентично и при нас. Все едно за едно и също дете говорим.

# 569
  • Варна
Честно казано това не бих го издържала, идва ми твърде в повече. Браво на вас. Аз вече махнах нощните кърмения като просто отидох да спя в другата стая. Като ме няма малкият не търси да суче, буди се и пак заспива. Кърмя сутрин, понякога следобед, защото заспива трудно иначе и вечер преди да заспи. Хем искам да отбия, хем ме е страх, че направя ли го връщане няма, хем ми е писнало, хем не съм готова да отбия, идиотска работа.

Общи условия

Активация на акаунт