ОКТОМВРИйче се върти и скоро май ще почне да седи!

• 25 026
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
е млада,млада,колко да съм млада  hahaha!Те всички ми се радват,ама като се появи онова мойто мутантче дето е на 10,а вече дрехи за 13 годишен не му стават и им увисват ченетата!
  А какво значи фата моргана  Embarassed?
 Момичета,мойто цветенце се изпльоска от дивана,та едвам го гушнах така ми се разтрепера душичката.Ама някой може ли да ми каже как така тия бебета падат все по очи,като котките са  newsm78?

# 421
Фата моргана (на италиански: Fata morgana, превод на Morgan le Fay) е мираж или оптичен феномен, който се появява заради температурната инверсия. Името идва от Моргана - зла фея, полусестра на крал Артур.  Wink
Горкото Цветенце, уплаши ли се много?

# 422
И аз да се включа по актуалните въпроси преди да съм забравила.
Бебчо е много желан и планиран след като загубих първото си детенце в 16 седмица. На татето  му трябваха две години, за да се реши да пробваме отново. И миналата година точно на моя рожден ден ми каза, че е готов и че много иска и се получи. Преди това не се пазехме особено, но съм убедена, че бебчо се получи когато и двамата бяхме готови.
Моят ник идва от името на едно от моите зайчета, по-любимото ми от двете  Simple Smile
Съни Hug представям си как ти е изтръпнало сърцето, но трябва да ти кажа, че бебетата имат някакъв развит инстинкт и знаят как да падат, моето нали и то падна от спалнята и нищо му нямаше, освен уплахата.

# 423
  • София
Консултанти, дано още ни хвърляте по едно око  Praynig - може ли да имам болка в гърдата без бучка или някакво запушване? Много ме боли от снощи лявата гърда, чак не можех да спя на нея. Давах два пъти на Мая, сука добре, мекичка е гърдата, нищо не напипвам. Правих си и топъл душ и се цедих после - всичко си върви нормално. Обаче боли  Tired

Бърди, би ли описала къде и как боли? Само гърдата ли боли или и зърното? Болката по дължината на каналите ли е или по-скоро локализирана на определено място? Има ли изменение от кърменето - след кърмене става ли по-слаба  или по-силна болката? А по време на кърмене? Забелязваш ли промянва в зърното - сърбеж, зачервяване, да лъщят, да болят ппо време и след кърмене? Мая има ли млечница?
 Възможно ли е гърдата да е травмирана механично(да е ударена или притискана)?
 Възможно е да има и запушване без да има препълване на гърдите или зачервяване и напипваща се бучка.

# 424
  • София
Фата моргана (на италиански: Fata morgana, превод на Morgan le Fay) е мираж или оптичен феномен, който се появява заради температурната инверсия. Името идва от Моргана - зла фея, полусестра на крал Артур.  Wink

в чест на твоя ник сега ще си пусна поредната серийка от едно сериалче - Мерлин, много ми е леко и приятно, супер за приспиване  Whistling

а бебчовците добре, че падат по очи, поне аз така бях чела, защото е по-малкото зло да си ударят челото, отколкото отзаде главата/тила. каката беше на около 5м когато падна за сефте от спалнята, близо 70см, по очи, тогава рових из нет-а и това ми е останало като спомен.  newsm78

апо време на бремеността не спрях да ям гол ориз със зелена салата или същия ориз с доматена салата, в промишлени количества, всеки можи ден, за обяд, цял лято  ooooh!

# 425
Добро утро!
Напоследък малко не ми остава време да ви чета, но причината е много хубава. И нашият татко си дойде, макар и за малко. В началото бебка го гледа много подозрително. Тя нямаше и месец, когато той замина и определено не го позна, но вече  взе да му се усмихва. Сега тъкмо ще свикне с него и той ще замине отново...
За анкетата- бебка е планирана и за наше щастие стана бързо. Ходих специално да круйзвам при татито да я правим и пътуването беше много успешно:). Още в Щатите на летището си купих тестовете за бременност. Както се казва, прекосих океана за нея Heart Eyes
Ника ми е случайна комбинация и от няколко години се каня да го сменя...
Фата, вие в Италия ли сте?
Взех да и давам пюренце на бебка точно като направихме 5 месеца. Малко по- рано отколкото мислех, но ми се искаше и таткото да присъства поне на този момент. Харесва и определено!
Много хубава първа страничка отново!
Хубав ден ви желая!
Аз нещо съм поизбързала с датите и си мислех, че само Мони има месеченка днес Blush
Честито на всички бебчета родени на тази дата!

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 08:55 от ivdrag

# 426
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро мамита,

Много благодаря  за хубавите думи за моя лакомник
Честити месечинки на Ник,Митко и Александра!!! Да са живи,здрави и палави!

# 427
 Бобченка Скоро да сте всички заедно, мн да сте здрави и мн успехи и късмет   bouquet

# 428
Добро утро!   bouquet

Мишана, страхотна закуска! Благодаря!

Мила, ами навсякъде чета, че трябва да се въведе глутена не по-късно от 8м. , а също чета, че след месец захранване да се въвежда месото. Аз мисля към 6м. да захраня и преди 7м. навършени да въведа глутена. А по-късно ми се ще да е месото. Иска ми се преди месото да въведа и жълтъка. Rolling Eyes

Аник, нямах странни комбинации, но бях на "разделно хранене" Laughing Laughing Crazy - една седмица само картофи, една седмица само гъби, една седмица само бургери и хот-доци... Mr. Green . И така почти цяла бременност Whistling

Фата, готин ник! Wink

Ивдраг, сега е време за смяна - всички се пременяме като пролетта Grinning Heart Eyes Много се радвам за татито ви! Радвайте му се докато е при вас.
Нашата месечинка е утре, но благодаря! Hug

Честити месечинки на Ник Тейлър, Митко и Александра. Да са здравички, да папкат и да акат!

Бобче, честит рожден ден!!! Дано никога повече не празнуваш без мъжа ти!!! Бъдете здрави, да се обичате и скоро-скоро да сте всички заедно!!!

# 429
Привет
Бобче  nbirthday много здраве, късмет и само хубави моменти да  те следват в живота от тук нататък   bouquet
Честити месечинки на  Ник Тейлър, Митко и Александра.   Hug
За анкетата и при нас беше планирано, и стана от първия опит  Wink и мъжо вика :" брейй много си била плодовита "  Joy  викам му:"абе то дали съм много плодовита не се знае от едно забременяване ама явно бързо прихващам ". Grinning
За обръщането- и ние се въртим много и постоянно си вдига краката и ги клати , все едно играе хоро  Joy и по кошарата ги качва  и неиска да стои легнал,опитва се да става- луда работа.

# 430
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Бобче, Желая ти да си винаги такава обичана, всеотдайна и грижовна майка! Много хубави моменти оттук занапред!!!

# 431
Добро утро!
Честит рожден ден на Бобченка. Много здраве, късмет и един обичан мъж до теб в най-скоро време. Никога вече да не празнуваш поводи сама! Честити днешни месечинки!
ей, много интересни истории с никовете.    
Мис Файн, добре дошла на българска земя!
Мишанке, много ти е сладък Нестор.Има добър подход към храненето гледам Laughing
Писето, успех с ресторанта, а малката ви сладурана е като картинка, много изписана. (Свате, не ревнувай, нашто си е най Mr. Green)
Гого отскоро започна да размахва играчките, за да провери дали издават звук. Вчера беше лапнал единия юмрук, а с другата ръка се удряше по свитото колянце...същинско маймунче Heart Eyes
Като бременна не ми се ядяха странни комбинации, но изядох килограми сладолед. Обикновено изяждам около три за цяло лято.

# 432
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро и благодаря за пожеланията, момичета   Hug

Заповядайтена една по- нестандартна почерпка от мен   Mr. Green

Мила пакме вдигна рано, рано исъм като ударена с валяк. Иска мис е да йизместя малко заспиването вечер, за да не ме буди в 6 всяка сутрин, но много трудно става. Към 8 вечее кисела и едва я изтрайвам до 9 да я сложа да спи  Rolling Eyes

# 433
  • У дома
Честит рожден ден, Бобче! Пожелавам ти много хубави моменти от тук нататък с децата и мъжа до теб.

Мис Файн, добре дошла в БГ.

Съни, и аз се мисля за млада майка, с две деца, набор 78  Laughing

Писе, много красива кукла имаш, да ти е жива и здрава. Успех в начинанието.

Взех вчера овесена каша с ябълка и днес ще дам една лъжичка към оризовата. въвеждам глутенче вече. Месцето после.

Иринополис, и аз свързвах ника ти с името .

# 434
Мами, ние днес имаме месечинка, благодаря ви, че сте се сетили и честито и на останалите месечинковци, а също и на тези, които съм пропуснала! Ето и малка почерпка от нас:
[/Бобче, ЧРД! Бъди много усмихната и обичана и дано скоро най-накрая се прибере при теб мъжът ти!
За обръщането, Ник е неудържим, нали му е леко дупето се върти във всички възможни посоки, само минутка след като го оставя на активната гимнастика вече е извън нея.

Общи условия

Активация на акаунт