От доста време не съм писала, чак ми е неестествено.
Гледам и вие не пишете...много, ама се е ераздвижила темата.
Днес нашата Дг има Благотворителен концерт с покани-5лв и ще ходим с Тотонто да си гледаме гарджетата. Много се вълнувам, едно трепетно ми е. Милото на мама.
Цеце – гръмко ми звучи началото на сватбения сезон-настръхвам и ви се възхищавам, браво!, браво. А и много празници – вълнувам се с теб!Ники обратно на Васи не говори по телефон, казва че е зает и не иска да приема разговора на бабите си, само с баща си иска да говори.
Медхен – честито колело. Разписвай се де...
Таш – май дойде музата, къде си?
Дита – а ти, по-добре ли си? И Ники се е вманиачил много по всякакви коли и дрехи, сега дрехите са ни ТОП 3 от всичко, само се модери, облича и капризничи за това как е облечен,в ДГ иска само кокетно да се облича, изпокъса си всички що-годе прилични дънки и така, мъка ми е, ама съм безсилна с капризи и мрънкане рано сутрин или вечер, понеже той си приготвя дрехите от вечерта.Подрежда ги едно по едно и най-отгоре скала 2-те си чорапчета, мамин дрисльо
Диди – браво на вас, кефите ме максимално.
Сладурче – съжалявам за положението ти, дано се види скоро светлина в тунела, знам какво е.
Лилчо – чудесна новина за здравето на мъжете ти така да е все.
И в нашата група е с Карантина, да видим. Днес взимат на всички деца секрет, за да изследват дали са носители на бактерии, доколкото разбрах. Еми това е. Аз съм вече 1 мес на новото си място, вчера ги направих, страхотна равносметка също.
Спокоен ден. Весел уикенд.
Тук съъъм .От време на време изчитам по поне 20 страници от темите и лудвам
Но не ви изпускам 
Знам колко чакахте точиците
Аз вече си нямам баби и дядовци, а толкова ми липсват и се натъжавам, като чуя, че и с други с е случва
За сватбата на 1-ви още нямам тоалет
, но вече сме със запазен час за фризьор и гримьор - много са добри, така че ще съм 'убава и по пижама 

! Бъдете здрави, обичани, щастливи, мили и добри!

, направо не е честно. Там си е пролет, както си пише по книгите. Хората боси и голи ходят, топло времето, кафетата ( откритите ) пълни. Кеееееф. Страхотно си изкарахме.