Отговори
# 120
Здравейте клуб майки 
От доста време не съм писала, чак ми е неестествено.
Гледам и вие не пишете...много, ама се е ераздвижила темата.
Днес нашата Дг има Благотворителен концерт с покани-5лв и ще ходим с Тотонто да си гледаме гарджетата. Много се вълнувам, едно трепетно ми е. Милото на мама.
Цеце – гръмко ми звучи началото на сватбения сезон-настръхвам и ви се възхищавам, браво!, браво. А и много празници – вълнувам се с теб!Ники обратно на Васи не говори по телефон, казва че е зает и не иска да приема разговора на бабите си, само с баща си иска да говори.
Медхен – честито колело. Разписвай се де... 
Таш – май дойде музата, къде си?
Дита – а ти, по-добре ли си? И Ники се е вманиачил много по всякакви коли и дрехи, сега дрехите са ни ТОП 3 от всичко, само се модери, облича и капризничи за това как е облечен,в ДГ иска само кокетно да се облича, изпокъса си всички що-годе прилични дънки и така, мъка ми е, ама съм безсилна с капризи и мрънкане рано сутрин или вечер, понеже той си приготвя дрехите от вечерта.Подрежда ги едно по едно и най-отгоре скала 2-те си чорапчета, мамин дрисльо 
Диди – браво на вас, кефите ме максимално.
Сладурче – съжалявам за положението ти, дано се види скоро светлина в тунела, знам какво е.
Лилчо – чудесна новина за здравето на мъжете ти  така да е все.
И в нашата група е с Карантина, да видим. Днес взимат на всички деца секрет, за да изследват дали са носители на бактерии, доколкото разбрах. Еми това е. Аз съм вече 1 мес на новото си място, вчера ги направих, страхотна равносметка също.
Спокоен ден. Весел уикенд.

# 121
  • София
  Stuck Out Tongue Winking Eye Тук съъъм .От време на време изчитам по поне 20 страници от темите и лудвам Simple Smile Но не ви изпускам Simple Smile  Вече не влизам толкова често във форума или по-скоро пиша в теми, в които съм се абонирала и така се паля и разписвам, че ми изтича времето Crazy

Катюшка, Канела, много се радвам за вас  Hug Знам колко чакахте точиците Simple Smile Идеше ми да напиша, с какво старание правехте бебе, но звучи нелепо, не че не е така  Crazy

Лилчо, моите съболезнования! В такива моменти никога не намирам подходящи думи Sad Аз вече си нямам баби и дядовци, а толкова ми липсват и се натъжавам, като чуя, че и с други с е случва Sad

Ние сме добре Simple Smile Децата бяха болни миналата седмица, а аз не можах да се отпусна и да се доразболея. Тържеството на Любака мина, сега в сряда е на Павката Simple Smile Ходя си на работа, гледам си мушмороците, обикаляме почивните дни и така Simple Smile

Канела, и Любака тази седмица пак спука тъпанчето...без температура, без болка...сега само се моля да зарастне.

# 122
Цеце, големи празници са се заредили  Grinning За сватбата на 1-ви още нямам тоалет  ooooh! , но вече сме със запазен час за фризьор и гримьор - много са добри, така че ще съм 'убава и по пижама  Mr. Green

Лили, то нашето колело няма да тръгне без каска  Wink

Юлче,  Hug

Гале, много е приятно да ти харесва работата  Peace

Дърпат ме за закуска. Вкусни принцеси - не съм яла хляб отдавна и сега нямам търпение   chef

А пица ще има ли?

Лек и слънчев ден  Hug

# 123
Честит празника Цветница! На всички цветенца-дечица и големи именници пожелавам здраве и късмет,да са красиви като цветя!

Цецето да пише как е минало Лазаруването! И Роси да пише тамън,че и тя се е забравила!

# 124
Честита Цветница на всички малки и големи цветя   bouquet ! Бъдете здрави, обичани, щастливи, мили и добри!

Почерпете се и за мое здраве  Hug!

# 125
  • София
Честит празник! Много здраве и щастие на всички с имена на цветя!

Много ниска активност в темичката, но се надявам, заради хубавото време и всички сте добре! Hug  bouquet

# 126
Честит празник на всички малки и големи именници   bouquet Бъдете живи и здрави, винаги усмихнати и много обичани! Весел празник!

# 127
  • София
Честит празник Цветница и честит имен ден на всички именници - двете малки Лилита, Елица и кака й Калина и големите цветя - Елица, Роси, Лилчо, Креми, Мими, Жу, Ели==!!! /последният да затвори вратата  Laughing/

Много хубаво си изкарахме вчера, Василия обра точките с носията и събра яйчица, парички и много подаръци  Heart Eyes

Аз съм още по нощница, не мога да се освестя, легнах си в 3ч, а Васи цяла нощ бълнува и тръгваше нанякъде  Crazy Не съм пазарувала още, а гладната орда пристига следобяд.

Красив и слънчев ден от мен! Hug

# 128
Честита Цветница и честит имен ден на всичките ни малки и големи именници!
Бъдете здрави и щастливи! Много усмивки и слънчево настроение!

# 129
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МАЛКИ И ГОЛЕМИ ЦВЕТЕНЦА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!   Hug   bouquet   bouquet

Благодаря за пожеланията  Heart Eyes

# 130
  • София
ЧЕСТИТA ЦВЕТНИЦА
на цветенцата в темичката-
да са здрави, красиви и много щастливи Laughing.
Честит празник на всички,
много ми е любим и шарен  Crazy

Пожелавам хубаво изкарване на всички и много слънце и усмивки  Hug

# 131
  • София
Честит имен ден на всички по горе изброени  Hug Hug Hug. Да ви е живо и здраво името. Много успехи да ви носи, но най-вече Здраве!!!

Ние днес се разходихме до Пловдив, едно манастирче, кръчмичка и обратно.Еми друга Българие е път  Naughty, направо не е честно. Там си е пролет, както си пише по книгите. Хората боси и голи ходят, топло времето, кафетата ( откритите ) пълни. Кеееееф. Страхотно си изкарахме.

Еличке, как сме зациклили, преди Гергьовден не виждам как ще стане? Иначе ми липсвате много  вече нямам търпение за една пица за Елица  Mr. Green.

# 132
Честит празник Цветница и честит имен ден на малки и големи цветенца!
Желая на всички ви най-вече здраве и повече цветно настроение!

# 133
Честита Цветница и честит имен ден на всички малки и големи с имена на цветя!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
  • София

Честита Цветница и честит имен ден на всички с имена на цветя  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт