Отговори
# 105
  • София
Здравейте и от мен!  bouquet

С тези сополи не е лошо да изследвате носен секрет, защото по градините често се подвизават разни бактерии. Иначе от честите хреми лигавицата се прецаква, това е ясно, и там вярно излекуването е много тегава работа. Confused

Лилчо Hug Съболезнования!

Цеце честита ти нова длъжност! Дано да ти е по- предсказуемо и спокойно там.  bouquet

Гале Ксизал е противоалергично май. Не се ядосвай за АБ, но си искай изследване на секрет или поне кръвни тестове преди да го изписва лекаря. Така на сляпо не е редно, ама това не ги спира да го правят, за да се застраховат ли, не знам. В други страни имат стреп тестове и веднага се разбира дали работата е за антибиотик, но тук поне една кръв с CRP може да се пусне и след час е ясно дали е бактериално или не.

Хей, бременните, къде се загубихте? Hug

# 106
Добро утро,  newsm47
Станала съм рано, рано , че сме сами с малкото, аз трябва да го водя на ДГ и да отивам на работа.
Кате - навита съм за пицата преди празниците, ние сме тук, така че Simple Smile Да идва 16-ти.
Дита - много ме изкефи поста ти, Simple Smile хаххааха
Цеце - инвестирай, инвестирай за зъбите, че гледай как се измъчи и ти. Бързо оправяне на Васи,
Бояна -  Hug Heart Eyes
Лек петък на всички.

# 107
Привееет Grinning

Цецеее,постно викаш,ми кво да се прави такова е времето Mr. Green Оздравяхте ли?

Сега...една смешка от вчера.Прибирам се аз,бях излязля за малко.Нося плик прозрачен с един пакет Always в него Wink Посрещатаю ме двете мацки,а у нас винаги като някой се прибира те проверяват дали им носи нещо.Устремяват се към мен и чувам в един глас двете пеят "олуиз днес е нашия ден,олуиз........." и така цялата песен от рекламата изпяха с любопитни муцуни навряни в плика ми да се чудят къв е тоя олуиз hahaha Joy Mr. Green Аз паднах от смях,опасни са ей,няма реклама с песен която да не знаят Party

# 108
  • София
Щом Дес е писала, няма как да не се разпишат всички   Laughing

На мен ми е добре тук. Митко много си играе в двора, Никола е сравнително кротушан, Коце като ми дойде на "свиждане" имам и интернет, така че се поддържам във форма  Grinning

# 109
  • София
 smile3534 и квоооооо казвате?

При мен нищо ново - главоболие до откат. Днес се разбрах с доцента ми, че жива умряла най - късно ф-ри трябва да съм на работа.

# 110
Виждам,че позамря темичката и викам да се разпиша,ама нищо ново и при нас. Аз на работа,курс,вкъщи,Ивчето на градина. Все така реве жална сутрин и не ще градина,не ще деца,мрази ги,щяла да "отдели" от тях Thinking Е такива грижи.
Скреч сънувах те миналата вечер,с двете деца беше,друго не си спомням. Щом имаш и Интернет стой си на Зимевица,барем Митко там си играе и не ти е в тежест.
Катюш ти си казала вече,а?
Дес те хубаво,че не са те питали за какво са ти always Mr. Green,Ива вече ме пита като ме види с тях_"пак ли и маш раничка,мамо?" Crazy
Няма друго момичета. Пътува ми се,прави ми се нещо ново и ето това ми се върти в главата.
Лека ви нощ!

# 111
Оооо Сладурче,питаха ме,ти пък как можа даси помислиш че са ме пропуснали Mr. Green Ама аз нещо смотолявих там,че е само за майки Crazy

И друго нещо....Бяхме повлияни много от бтв кампанията "да изчистим софия за един ден".Оня ден им казвам да отиваме да лягаме на обяд и Вяра казва "добре но първо ще изчистим София"(разбирайте да изринем милионите играчки осеяли хола" Joy

# 112
  • София
Здравейте, момичета   bouquet

При нас нищо ново, освен, че не ми се работи  Laughing Искам да се пенсионирам сега, за десетина години, а пък после мога да бачкам до гроб  Crazy Трябва да се боря за реформа в пенсионната система  bowuu

Цеце, честита ти нова длъжност на теб и успех!

Дита, все пак стиснати палци за обучението, може пък да ти дойде изненадващ късмет  Wink

Дес, много сладки твоите момичета с тези лафове Laughing

Нещо не ми върви добре мисълта, затова ви пожелавам хубава вечер  Hug

# 113
Привет, майчета!

И аз ви чета, ама и при нас нищо ново. Simple Smile Всъщност да споделя лекото си притеснение от това, че Симона е тотално обсебена от този Франклин, настоява да й викаме така и се обръща към мен с "мамо Костенурке" Laughing

Крем, мерси за оптимизма Hug Едва ли ще ме огрее, а и аз вече хвърлям поглед към едни други конкурси.

Деска, големи сладурани си имаш. Hug И Симона често ме пита защо си слагам памперс. Laughing Големи любопитковци. Ох, а какви въпроси задава понякога, падам - "кой измисля думите? Къде е Америка? Защо устите ни са мокри?" Laughing

скре4, искрено ти завиждам за двора. Simple Smile Нямам търпение да се стопли вече и да си правим и ние уикенди на вилата на зелено.

Кате, гадно е главоболието...дано мине бързо! Simple Smile Другата бременлинка Ванилия къде зачезна пак?

Айде цАлувки! Mr. Green

# 114
Здравейте и от мен  Hug
Чета ви, но и ние сме влезли с монотонен ритъм. На работа, вкъщи - нещата от живота...
Взехме колело на чедото в събота. Не мога да преценя кой е по-развълнуван аз или тя  Mr. Green Има си и розово-лилава каска, само дето не ляга да спи с нея  ooooh! Успя вече и да я изпробва, най-смешното е, че падна докато стоеше до колелото  Joy
Сега малкото е с хрема и е вкъщи, но към момента сме само с капки, дано пак ни се размине  Praynig Виждаме се с Таш от време на време. Алекс е голям сладур (като баща си  Wink  Laughing ) и много говори. Хайде дано се оправя времето и да прекарваме повече време навън, че ми писна този студ и вятър  ooooh!
Спокойна вечер и цАлувки за малките човеци  Heart Eyes

# 115
Привет, мили мами!
Ние се завърнахме от Сандански, но вместо очакваното укрепване, Дари се разболя и пие АБ. Иначе си изкарахме перфектно. Много обикаляхме из района, стигнахме чак до Солун. От всички нуждаещи се от процедури, намазах най-много аз – поглезих се с масажчета, вани и пр. Искаше ни се да пъхнем Дари във вана с масло от евкалипт и бор, но тя нещо се изплаши и отказа категорично. Но смятам тези процедури да ги приложа вкъщи. Сега си е у дома, а ние пак се завъртяхме в шеметния кръг – на работа, вкъщи и т.н.
Дита, ако не през тази, мисля, че имаш голям шанс за догодина, желая ти късмет.
Кате, много бързо те привикват на работа бе, не могат ли да почакат малко?
Честит сняг на софиянки, при нас още е 15-16 градуса.
Спокойна вечер и хубав утрешен ден!

# 116
Добро утро!
И ние като всички вас сме завъртяни в ежедневието. Ивчето кашля редовно,педито казва,че няма нищо. Много е крива,все така заспива много късно и в тая връзка се сещам,че някой ползваше Киетюд?/ Има ли ефект това нещо,че вече не се издържа това заспиване след 24.00 ч.?
Чоглаво ми е нещо,мъж ми е все още без работа,на мен ми се ще да продължа следващо ниво на курса по английски,искам и магистратура Crazy Искам "моята" си работа и ей такива.

Прегръщам ви всички,бременните може ли да се разписват по-често моля Naughty Hug

# 117
Здравейте милички,

Много благодаря на всички ви Hug. Ние сме добре, децата оздравяха, но Васко продължава да си е вкъщи заради карантината в градината, която май ще продължи дълго, както и очаквах. Аз постоянно ги мъкна на всякакви мероприятия, за да не му е скучно вкъщи, а и на мен също Mr. Green. Последно ще ги водя на плуване и двамата, за целта бяхме на "първоначални уроци" във вана, а от другата седмица (ако някой не се поболее пак) сме на басейн. Деян много се е разприказвал, повтаря всичко след нас като папагалче, друго си е да си втори  Laughing.

Диди, браво за ексурзията и ние планираме да навестим тези места следващия месец. Бързо оздравяване на Дари.
Ели, честито колело на Лена. Завиждам ти за еуфорията от каската, Васко с голям зор го карам да си слага неговата.
Сладурче, бързо да преборите кашлицата. Дано намериш "твоята" работа скоро.
Ditta, fingerscrossed за новите конкурси.
Креми, аз не че съм работила скоро, но също искам пенсиониране Mr. Green.
Дес, целувки за сладурките Heart Eyes.

Целувки на всички Hug

# 118
  • София
Привет!

Докато се усетя, и седмицата се изнизала почти....Днес даже си мислех, че е сряда, и бях приятно изненадана по обед  Mr. Green

Ние се стагяме за Лазарица, така да се каже  Wink Василия този път се надявам да облече носията доброволно, снощи даже ме помоли да я извадим, защото леля и й купила подаръци за празника  Laughing И Цветница чакам с нетърпение, доста цветенца сме тук и ще празнуваме в неделя  Heart Eyes

Василия е станала първа телефонистка, вече не мога да се докопам до телефон. Приема ми обажданията като секретарка  Laughing С часове говори с баба си и леля си й само им се карам, че облъчват мозъка на детето. По Скайп си приема сама обажданията, изпраща иконки, абе страшна работа  ooooh!  За Великден ще си пътуваме и сигурно ще я оставя на майка ми за една седмица, че сезонът ни почва ударно с две сватби на 30-ти и 1-ви. Големи трепети имаме и покрай абитуриентския бал на Момо /племенникът ми/, освен това другия месец той и сестра ми имат рождени дни, абе едни празници, едно чудо се задават  Crazy  Големи масрафи, само пАри да има  Laughing  Това ни е вторият тежък цикъл през годината.

Сладурче, що не пробваш с чай от маточина и я натискай Ивче по-рано да си легнете. Аз на Васи успях да й изтегля с 2 часа заспиването, че и ние бяхме на вашия хал. Нищо не й давам, но в 9.30 гася лампите, лягаме и тя от нямане какво да прави, заспива  Laughing И вече, ако съм се отнесла, най-късно в 22ч. идва и ме тегли към леглото, което си е постижение за нас.

Дита, и мен ме инспектира Васи с памперсите за майки  Mr. Green

Бягам, че да изпреваря трафика, пък и ще имаме гости  chef Приятна вечер!

# 119
  • София
Целувам ви всички, чета ви, като ми дойде музата, ще се разпиша /а усещам, че идва  JoyHug

Общи условия

Активация на акаунт